Racusori, la apel! (41)
Raspunsuri - Pagina 9
canne-marie spune:
Missy , doamne ce fete frumoase ai !!!!Sa-ti traiasca!!!
Fetelor cred ca e ceva cu noi racusoarele, ca si eu am o durere de cap ingrozitoare,imi vine sa ma dau cu el de 

poate imi trece.Am luat acum un Ketonal DUO pate ma mai lasa.
Fetele va pup si va doresc un WEEKEND minunat tuturor.
Si poate in Bucuresti un strop de ploaie , ca este nevoie dupa saptanama asta ce caldura.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
mephala30 spune:
Missy, am vazut doua surioare frumoase foc!
Chiar daca-ti vine greu, trebuie sa te internezi doua zile, nu-i capat de lume. E spre binele tau, fetele au nevoie de-o mamica sanatoasa.
Vicky, merge si-asa, vei vedea rezultate in timp.
Sanatate lui Dani.
Miki, spor la impachetat.
Carmen, Iustin & Teodor
MirelaV spune:
hello...
week end... aveam nevoie de asta ![]()
missy, ce fete frumoase ai. legat de internat..sa stii k nu mai sunt asa rele conditiile in spitalele noastre.. in ultimii ani cat de cat s-au mai schimbat..modernizat.. iti poate confirma si cris. cel putin in bucuresti..cam asa e. plus k o faci pt tine. curaj k 2 zile trec repede!
carmen, nu mai zic nimic. chiar nu am cu ce ma lauda. nu m-am acomodat f bine la noul sediu. dar..incet incet..
mie abia azi pe la 5 mi-a trecut capul. 3 zile m-a durut..incepusem sa cred ca cine stie ce am.. 
viki, sper ca dani e ok acum
iuliaaaaaa
miki, drum bun! ne auzim!
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
neata
cafea, suc, ceai, papica?
gata, v-am rasfatat destul..acum va astept sa ma ajutati la treaba k in lipsa de somn..pe la ora 8 azi dimi..rasturnam casa cu fundu-n sus si asa am lasat-o. oare isi revine singurica? ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Mire, iau o
, dar nu te pot ajuta, ca si noi ne apucam sa facem curat
. Spor la treaba!
Carmen, sper sa vad rezultate pana la urma
.
Missy, fugi si te interneaza! La copii tai nu te gandesti? Au nevoie de o mamica sanatoasa!
Va
,
la piata sa cumpar un cadou pt. o nepotica, mergem la ziua ei azi. Wk placut!
http://community.webshots.com/user/viki39
mikiriki spune:
Mire, am luat o gura de suc.
Bagajul e gata, eu sunt imbracata, fardata
.La ora 12 am trenul spre Köln
, iar la ora 14:20 decolez.
Merg sa pupacesc un mister care e tot dupa mine.
WE placut si ne ``auzim`` din Ro.
Spor la curatenie
Vicky, sper ca e mai bine Dani.
Missy, parerea mea e ca sanatatea ta e mai importanta.hai ca 2 zile nu e atat de mult daca te internezi ( eu am foat 1 sapt. si dupa cateva zile mi-a placut in spital
)
Am plecat la mister. Pupici
Miki
Amalia spune:
Salutare fetelor!
Cris esti o fericita daca va avea program de dormit noaptea. Eu nu am stiut ce este asta la David pana aproape de 2 ani..
, iar in primul an s-a trezit cam de 3-4 ori pe noapte..deci, lasa-l sa doarma
Miki super surpriza! Drum bun si distractie placuta!
Eu sunt in concediu de miercuri. Suntem plecati la Eforie Nord si ne intoarcem maine dupa amiaza..de asta n-am mai intrat deloc zilele acestea. In seara asta facem o pauza si stam pe la camera sa ne mai odihnim. Sunt fericita ca am putut veni la mare, am facut si putina plaja, in rest am stat cuminte sub umbrela si am facut si baie in mare in fiecare zi, pentru ca apa a avut in jur de 23-24 de grade C.
Am intrat in luna a 7-a de sarcina deja, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Bebe e tare vioi in burtica, se pare ca-i prieste ca e mami fericita la mare, iar David e in extaz ca s-a balacit cu orele si s-a jucat in nisip.
Va pup dulce!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
28+
Luca Gabriel
preda_vicky spune:
hopsieu] sa beau o
impreuna cu voi! Aseara a fost super, am petrecut tare bine, am fost la ziua unei nepotele, a implinit 2 anisori, am stat in curte, la un gratar si o
, era taaare placut afara, sub o bolta de vita.
Miki, bine ai venit, petrecere frumoasa! Dani e bine, urechea nu-l mai doare de 2 sapt, dar are momente cand aude infundat... acum face tratament, sa vedem ce va mai zice dr. cand mergem la control sapt. viitoare.
Amalia, distractie placuta in continuare, fa o baie si pt. mine, te roooog! Wow, au si trecut 7 luni? Mai ai putin si o sa-ti tii
in brate.
Mire, gata programul administrativ?
Acum
sa ma asez, ma "infrumusetez"... duminica e ziua mea, cu dedicatie, sa ma fac
.
fetele!
http://community.webshots.com/user/viki39