Racusori, la apel! (41)
Raspunsuri - Pagina 10
july_g spune:
Hello fetele!
Eu de 4 zile tot harnicuta mi-s, de nu ma mai recunosc nici eu. Ba fac mancare, ba curat, ba o iau de la capat. Da si ce somn ii impusc noaptea!!!!!!!!! N-am mai dormit asa de nu mai tin minte cand!
Miki, bun venit in Romania! cred ca abia asteptai sa ajungi in locurile natale!
Mire, bine ca a trecut capul! Pupa Liana daca mai doare si trece garantat!Si pe cuvant ca nu se aseaza cu fundu in jos! Casa domle!
Amalia, sper ca la intoarcere sa nu fie infern! Acum 10 minute am vorbit cu cineva si cica e crima si pedeapsa! Aveti grija!
Vicki, te-ai facut frumoasa? Nu vii si la mine sa ma vopsesti?
Missy, nimanui nu ii place in spital. Dar trebuie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Carmen, inca o data multumesc!
Cris, cum te descurci?
Anne?
Eu am niste draci fetelorrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! De imi vine sa strang pe cineva de gat! E duminica azi nu? Si ce daca! Vecina mea de la 3 s-a apucat de dat gauri, la ora 14. M-am dus la ea si am rugat-o sa inceteze ca e duminica, e ora pranzului, copilu meu doarme. Raspuns: Imi pare rau d-na, dar nu am muncitorii decat sambata dupa 4 si acum. Eu: d-na, imi doarme copilul, e doua ceasul! Ea: Si sa mai astept o saptamana pentru ca doarme copilul d-vs? La asta am explodat, am amenintat ca voi chema politia ( bineinteles ca nu am facut-o iar dumneai a continuat linistita).
Va pup si o duminica frumoasa!
Missy spune:
Fetelor! M-am hotarat: ma duc! sunt 2 zile, ce naiba
plus ca am atatea prietene in sibiu, are cine ma vizita. va trece cumva, important e sa primesc vesti destul de bune. si sa scap si eu de kg astea in plus care ma omoara incet dar sigur.
sunt morcovita, ma retrag sa fac bagaj si sa ne auzim cu bine pe miercuri.
pup la voi
PS: oare nu este wi-fi in spitale ...? ![]()
de
Alexia (5 ani) si
Maia (10 luni)
MirelaV spune:
o zi proasta...se incheie cu insomnii..se pare. am dormit...relativ. acum nu mai pot .. 
ma duc inapoi..mai incerc
k somn imi este..
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata, poftiti la o
, ceai si sucuri! Aveti insomnii? Nici eu nu ma laud cu un somn odihnitor, ce 2 sapt. visez numai tampenii, si dorm iepureste, daca dorm
. O fi ceva in atmosfera?
Va las sa va treziti, va
si va doresc o saptamana minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
imi pica ochii in gura de oboseala...bantui prin casa..n-am nici o tragere de inima sa plec la sv. vremea asta e ciudata..
o zi si o saptamana minunate sa aveti. la mine nu se prea intrevede ceva bun
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
SI eu prin zona...am inceput sa ne luptam cu colicii, noroc ca m descoperit un ceiuc minune..Babycalm !!!
Fetele nu ma dati disparuta, dar e atat de nou pt mine totul si pana ma adaptez situatiei , cred ca va mai trece ceva timp...
Va pup si va urez o saptamana minunata!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
preda_vicky spune:
Buna dimineata,
e gata si va asteapta. Eu ma lupt cu durerile de cap si dantura, mai nou. Si totul e de la AC de la serviciu, din cauza lucrarilor de amenajare din liceu nu pot sta cu geamul deschis si e musai sa dau drumul la AC
.
Cris, e bine ca la voi functioneaza Babycalm. La Dani nu a functionat nimic, nici un ceai sau picaturi
.
fetele, sa aveti o zi minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

ce-i linistea asta aici? eu n-am o stare prea buna. ma enerveaza caldura..ma enerveaza tot in jurul meu. imi trece mie..
missy, gata analizele?
MirelaV
pupicei pe burticei