Racusori, la apel! (41)
Raspunsuri - Pagina 17
Georox spune:
Fetelor va invit la gogosi! Tocanita siciliana, supa crema de rosii cu crutoane, si aperitiv de legume. Cine vrea sa le deguste?Sper ca nu am facut pofta nimanui! Amalia tu ai portie dubla de ce vrei si Cristina ca alapteaza! E destul pentru toate prietenele mele! Iar la desert struguri si nectarine! gogosile sunt cu branzica si iaurt! Deci nu sunt foarte dulci!
Asa... Bineinteles ca trebuia sa fac si o boacana, ca doar ma pricep de minune. Deci pun eu la spalat niste bluze, pantalonul de in, si ce-mi veni sa pun si fusta verde! Nu iese, zic! Gresit! A compromis tot ce a mai fost in masina! Si macar de erau numai de ale mele, dar ce-mi veni sa pun si niste bluze de ale Monicai! 

Nici nu stiti cat de rau imi pare! Si pantalonii mei de in care imi erau atat de dragi... gata nu mai pot iesi cu ei pe strada! 

Asa imi trebuie. Cred ca mi se trage de la vinul din tocanita! Of si iar of! Sper sa imi fie invatatura de minte, nu ca nu as mai fi patit-o. De acum gata, albe, sau culori deschise numai iar restul gen verde, rosu, galben, albastru, separat!
pupici tuturor ! Noapte buna ! Eu trebuie sa mai fac cate ceva, inclusiv dusul!
MirelaV spune:
neata. cafea doreste cineva? suc de porto? clatite? ![]()
Amalia, cum a fost la cumparaturi? ai gasit ce-ti trebuia?
Geo, nu eram la calculator aseara. am vazut tarziu mesajul tau..iesisei deja. eu daca-s prin casa las calc deschis..asa ca sa nu crezi k n0am vrut sa raspund.
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Neata fetelor!
Mniaaam, ce de lucruri bune serviti voi aici!
. Pana una-alta, ca sa nu casc gura in gol, mi-am luat repede de la chiosc de la Danone niste crema de zahar ars si mi-am "anihilat" pofta de dulce pentru moment
Mire sunt foarte fericita, ieri am gasit tot ce-mi trebuia in Obor, lucruri de calitate si la niste preturi super. Mi-am luat si camasile de noapte si pijamalutele dorite si cu modele dragute, cu diverse imprimeuri haioasem sa nu arate precum camasa lu' mamaie
.
Am luat si pentru bebe o cadita simpla, o paturica si un prosopel pentru baie, plus ca am mers si la farmacie si am inceput sa iau din ce aveam pe lista...asa ca luna asta ne-am "linistit" de tot cu cumparaturile ca am ajuns la niste scoruri de ne doare capul...chiar daca am dat putin pe fiecare luat separat, fiind multe...am ajuns la o suma mare.
Mai luam o transa dupa 5, cand luam si banii
Noroc ca am convins turcul (adica sotul) ca nu e cazul sa le luam pe toate o data..ca el asa vroia, pentru ca luate putin cate putin simtim altfel cheltuielile. In plus, in septembrie avem de luat rechizitele pentru David in functie de lista care ne-o va da doamna invatatoare.
Oricum, am avut o zi buna!
Aseara, ca sa nu mai bazaim prin casa dupa David, am mers la un film un Mall si ne-am intors pe la 23 si ceva acasa. Deh, greu fara el...abia peste o saptamana il avem acasa.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
30+
Luca Gabriel
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am pregatit o
fierbinte, ca eu una am inghetat in dimineata asta
.
Amalia, sa porti si sa folosesti sanatoasa tot ce ai cumparat pt. tine si
.
Noi am stat prin casa wk asta, ne-a molesit caldura
. Eu, una, o suport din ce in ce mai greu.
Geo, cata mancare ai pregatit, si gustoasaaaa
. Referitor la boacana cu rufele, eu reusesc frecvent sa le amestec, cu sau fara voia mea![]()
.
Missy, te-ai balacit putin si pentru noi
?
fetele, o zi buna si o saptamana minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
mephala30 spune:
buna, am revenit si noi de la mare, a fost super!
doar v-am salutat,
, va doresc noapte buna si ne auzim maine.
Carmen, Iustin & Teodor
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am pregatit
si suc de gref.
Carmen, bine ai revenit.
Sa aveti o zi minunata.
.
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
VICKY, mersi de gref. e chiar la fix, pt ca la micul dejun gref cu o felie de paine prajita am in meniu.
va pup fetelor, sa aveti o zi linistita
de
Alexia (5 ani) si
Maia (11 luni)
MirelaV spune:

am ajuns acasa acum vreo 30 min.. mai am 3 zile de munca si parca trec atat de greu... ma simt f obosita
o seara placuta va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei
mephala30 spune:
Vicky, bine te-am regasit,
.
noapte buna, telegrafistelor! :)
Carmen, Iustin & Teodor
Amalia spune:
Neata fetelor!
Va servesc un suc, o cafea, un criossant?
Mephala bine ai revenit de la mare! Cred ca v-ati distrat super, la ce vreme buna a fost
..
Va pup dulce! Sa aveti o zi minunata!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
30+
Luca Gabriel