Racusori, la apel! (41)
Raspunsuri - Pagina 16
Amalia spune:
Neata fetelor!
Georox wow ce de mancarica vrei sa faci. eu nu cred ca as avea rabdare sa fac atatea. O ciorbita si felul 2 ar fi de ajuns pentru mine pentru o zi![]()
Momentan mi-am pus sa pap de dimineata, sotul a plecat sa sala si vine dupa 12:30 si cum David e inca la bunici pana weekendul viitor, o sa ies sa-mi mai caut ceva lejer de incaltat. Cand vine si sotul plecam prin magazinul Obor, poate reusesc sa-mi iau ce-mi trebuie pentru maternitate: papuci, halat, camasa de noapte, pijama cu nasturi...ihhh, ce nu-mi place sa fac cumparaturi din astea si nici nu sunt sigura ca-mi voi gasi ce trebuie...dar ma duc, ca nu prea stiu pe unde sa caut.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
29+
Luca Gabriel
MirelaV spune:
Geo, cand gatesti toate astea?
Amalia, spor la cumparaturi.
eu beau cafeaua
aici
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Mire multumesc frumos, chiar am nevoie!
Nu sunt convinsa ca am sa gasesc pe acolo ce-mi trebuie, dar nu prea stiu pe unde sa caut. Vad eu daca-mi convine ceva...am devenit cam mofturoasa de la o vreme la cumparaturi, mai ales ca am buget limitat
si
29+
Luca Gabriel
MirelaV spune:
Unde nasti Amalia? ce-a trecut timpul... mai ai 10 - 11 saptamani..
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Mire, nasc la spitalul CFR2, la o doctora pe care n-o cunosteam pana sa raman insarcinata acum si cu care m-am inteles bine. Sper sa fie totul ok, macar spitalul arata mai civilizat decat cel unde l-am nascut pe David, respectiv Caritas...
, care a devenit o ruina. Acolo am un doctor suuper unde merg de 8 ani, dar nu am curaj sa mai nasc inca o data acolo.
si
29+
Luca Gabriel
M&M spune:
Neata!!!
Mai , da' harnicute sunteti...servesc si eu un frappe de la Geo!!!
Mire, chiar ma gandeam pe unde esti...
Amalia, ce putin mai ai si tu!!!! Mie mi-e uneori dor de burtica...imi pare rau ca nu m-am bucurat mai mult de ea...dar cand il vad pe Mihaita , ma bucur ca ne-am intalnit mai devreme...
Noi am papat...acum stam si admiram tavanul, radem, ne incruntam, mai vrem la mami sau la tati in brate..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Missy spune:
Pai asa imi place fetelor, sa am ce citi cand intru aici ....
revin mai incolo, acum ma arunc in bazin pana nu ma scurg.
de
Alexia (5 ani) si
Maia (11 luni)
Georox spune:
missy vreau si eu in bazin! Pleeesee!M-am copt la propriu! Dimineata am cam pierdut timpul am mai facut si unele cumparaturi si timpul a trecut. Insa am reusit sa faca aperituvul de legume si nu ca vreau sa ma laud, dar arata foarte bine. Gogoselele cu branzica si pui pentru Sofia sunt la crescut, iar tocanita siciliana si supica sunt pe foc. Nu-mi vine sa cred. Las pe alta data tarta si voi face niste clatite, dar maine dimineata mai pe racoare.
Sper sa fie buna mancarica asta, am si uitat cat timp iti ia sa gatsti. Deci cu ce vreti sa va servesc ?
Amalia spor la cumparaturi si crede-ma ca stiu foarte bine cum este cu bugetul foarte limitat.Puteam sa economisesc 2 mil de la epidurala, dar nu am rezistat durerii.
Cristina, pai tu frappe? Nu alaptezi? Sau vrei sa stea treaz Mihaita?
Mai bine faceam un milk shake! ![]()
Va pup cca mai am de facut treaba, trebuie sa calc putin perdelele...ca le-am pus la spalat si mai am multe de calcat dar pe caldura asta nu rezist!
MirelaV spune:
mie imi tot pica netul..asa k am profitat si am iesit la cumparaturi..si m-am mai delectat putin cu simsii mei ![]()
miki, cum ai ajuns? cum a fost zborul? prietena mea va fi maine in dusseldorf ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei