Racusori, la apel! (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !
Azi fac cinste cu cafea, cornuri, ceai, iar pentru Missy o salata de fructe cu cereale.
Implinim 4 ani de la casatorie!Dar ce pacat ca sunt singura, de-abia saptamana viitoare sarbatorim asa cum trebuie.
Saaveti un sfarsit de saptamana minunat si racoros !
Eu o sa ma duc in oaza cu palmieri, ca doar am plantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, in sfarsit savurez si eu o facut a de altcineva.
Geo, multumim de tratatie, multi ani fericiti impreuna inca 1000 de ani de-acum incolo! Si sa dea DD sa vi se aprobe creditul cat mai repede, ca si eu am o seteeeee... ca si Missy!
Missy, Mire are scuze, nu are inca net la servici, la noul sediu, si are probleme si cu net-ul de-acasa!
Amalia, ma bucur ca totul e ok.
Va cu drag, sa aveti o zi frumoasa si un wk minunat.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Azi sunt tare happy: in primul rand, vad ca mesajul meu de aseara a avaut efect. A reactionat GEO mai ales, a reactionat AMALIA, si daca tu zici Vicky, o scuzam si pe MIRE. Dar nu pt MULT TIMP!!! Al doilea motiv de happy: in sfarsit am dat si eu 1 kg jos

GEO - La multi ani, de fapt la cat mai multi-multi-multi ani impreuna, cu fericire si bucurii. astept cu nerabdare "stropirea" apartamentului proprietate personala. Doamne cate hartii sunt necesare in tara asta ...

de Alexia (5 ani) si Maia (11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!

Missy, acum am citit mesajul tau!!!!Felicitari pt kg dat jos!!

Geo, LaMultiAni!!!Sa aveti parte de o casnicie minunata!!! Mulyumim de tratatie!!!

Amalia, mai ai si tu puyin pana vine bebe...Saecina usoara mai departe.

Viky, omniprezenta ca de obicei...

Eu nu am mai intrtat si din lipsa de timp, dar si din cauza ca , la noi la odisee, a murit un bebe din cauza unor malformatii cardiace..,m-a ravasit complet aceasta veste...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...AM scuza. am avut acasa prb cu netul..vad k azi a mers. eu azi am stat acasa k m-am simtit rau... week end prelungit..
si cat am avut prb cu netul m-am delectat cu sims 2...m-a acaparat cu totul. imi placea si 1..dar nu-l mai jucasem demult. insa de 3 zile am sims 2...e super
missy, felicitari! tine-o tot asa! eu n-am ambitie!
geo, felicitari pt cei 4 ani. adica cum..noi ne stim de 4 ani?
viki, simt lipsa cafelei si urarilor tale de zi frumoasa care le primeam dimineata... dar poate ne sincronizam week end asta..
amalia, mai ai putin si vine si bb2. cum rezisti cu caldura?
cris, cum te descurci? am vazut 2 pozici noi
fug la simsii mei. daca nu-i tarziu..revin. nu de alta..dar tre sa am grija de ei k "doamna sims" e graviduta

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari!Sa va auda Dumnezeu si sa trecem cu bine si de perioada asta. Apoi totul va parea mult ami usor, stiid ca dam banii pentru propia noastra casa.
Missy felicitari pentru kilogramele date jos, mai trebuie sa mai dau si eu vreo 3 daca nu chiar cinci. Incec sa nu mai mananc dupa ora cinci. Sper sa ma ajute la ceva. Si apa cat mai multa. Ai tu vreo reteta miraculoasa ? Inafara de trimis sotul la mama!
maine trebuie sa gatesc din nefericire. Eu am supravietuit mai mult cu aer si apa. Nu am avut pofta de mancare prea mare saptamana asta. Dar vine puiul si vine si tati si trebuie neaparat sa fac ceva de mancare. Am gasit niste retete interesante in Practic si par si foarte gustoase. Asa ca ma culc devreme ca sa ma trezesc maine de dimineata.
Vicki ma bucur ca ti-a placut cafeau facuta de mine. Cand mai pot va mai ofer cata vreti!
Cristina, ma intristeaza sa aflu astfel de vesti.Acum e ingeras...
Mire ne e dor de tine !
tuturor ! Un wekend minunat va doresc si racoros!

Mergi la inceput

Mire, da se pare ca timpul trece mult prea repede pe langa noi.
ma bucur ca ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mire cel mai greu suport caldura acasa la mine, pentru ca la noi in camera bate soarele dupa-amiaza si se fac 30 si ceva de grade. Drumul dimineata la servici e placut ca e racoare si merg jumatate pe jos, jumatate cu un mijloc de transport care e mai mult gol ca e linie studenteasca, la servici e aer conditionat si-mi e bine, iar seara vin acasa cu o colega cu masina ei si nu stau prin mijloacele de transport.
Mai e putin si incepe scoala...luni cred ca se afiseaza listele cu clasele...astept sa vad ca David e pe ele, ca am un stres. Nu stiu la ce sa ma gandesc mai repede..la scoala, la ultimele saptamani de servici (nestiind nici cat mai stau, dau din coate pe acolo cat pot) sau la nastere...
Clar, asta e o perioada tare incarcata a vietii mele, dar si foarte frumoasa...e bine sa ai mintea ocupata cu asa "probleme"
Va pup si va doresc o seara placuta![

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 29+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata!
cafea? suc? ma doare spatele de cat am stat in pat ieri si azi noapte! azi misun
careva prin zona?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Neata! Va ofer un ness frappe!
Eu misun pe aici! Trebuie neaparat sa ma duc sa cumpar legumele necesare pentru mancare.O sa fac o tocanita siciliana, o supa de rosii, unn chec aperitiv, un aperitiv cu legume si daca mai am timp o tarta cu prune sau clatite cu mere. Sa vad cum ma descurc cu timpul ca deocamdata bantui pe aici.

multi !

Mergi la inceput