Racusori, la apel! (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, las pregatite si sucuri.
Va.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

VICKY draga de ea, prezenta mereu la datorie!

multumim vicky

restul fetelor pe unde mai umblati? ce ati mai facut?
eu sunt in a 3-a zi de dieta, inca rezist. restul nu mai conteaza in jurul meu decat sa ma izolez cand altii mananca

de Alexia (5 ani) si Maia (10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

am fost la banca astazi si ne acorda un credit de maxim 84000. Insa noi nu vrem decat 70. 000, cea ce inseamna o rata de 382 euro. Rezonabil, avand in vedere ca dau acum 350, iar daca ma mut in alta chirie voi da cel putin 400. maine depun actele si luni am un raspuns de confirmare. pana la urma prop. lasa la cat a zis. ne vedem duminica cu ea. Vine si Petrica de urgenta in Bucuresti. Trebuie sa o rezolvam cumva sa fie de bun augur. Si dupa ce ne aproba si ne vedem cu ap luat atunci macar vom sti ca tragem pentru noi si nu pt altul. Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Rugati-va si voi pentru noi. Va multumesc!
tuturor ! Sa ne tineti pumnii! Daca il iau, dau de baut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Buna seara dragi racusoare! Multumesc mult de incurajari, credeam ca numai eu vad lucrurile asa in gri. Mi-a mai trecut pasa aia proasta si sper ca va veni o zi sa ma pot bucura de tot ceea ce am . Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Prezenta la datorie cu si sucuri.
Geo, bafta sa rezolvati si sa va vedeti la casa voastra!
Missy, spor in continuare la slabit. La cat sunt eu de, ar trebui sa plec de-acasa cand se aseaza ai mei la masa. si slabit usor!
Iulia, incepem numaratoarea inversa!
Miki? Mai esti prin zona? Sau ai ajuns la Mister acasa?
fetele, sa aveti o zi frumoasa.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Deci, fetelor, imi vine sa cand intru si gasesc subiectul nostru racusoresc tot pe pagina 2. VICKY omniprezenta, dar restul?
CRISTINA are scuza, s-au schimbat brusc toate in viata ei.
MIRE- n-are scuze!!!
MIKI - mai esti pe meleaguri romanesti ori ba?
AMALIA cand ar tb sa nasca?
GEO - sa ne anunti cand rezolvati, cu BINE, normal, ca am o sete in mine ... (ziceai ca dai de baut nu alta).
ANNE??? mai stiti ceva de ea?
si restul? a ramas doar lista lunga, ca de inghesuit la povesti nimeni nimic.

STIRI: am incheiat a 4-a zi de regim (nici mie nu-mi vine sa cred cat am rezistat). Trist e ca nici un gram nu amd at jos. Si fac o foame, astazi tremuram la un moment dat. Cica din cauza ca sunt chiar inainte de ciclu, ca sa vedeti cat dau dupa ... sa o vad si pe asta, ca daca nu ...Am plasat gatitul la maica-mea, ca nu reuseam sa suport mirosuri si mancaruri sub nasul meu, clar nu rezistam. Sotz cam trist ca-i gateste soacra, dar tb sa faca si el un mic sacrificu odata cu dieta mea, nu?

va pup, o seara placuta si sa ne intalnim maine in numar cat mai mare.

de Alexia (5 ani) si Maia (11 luni)

Mergi la inceput

am fost la banca azi. Dar tuta de mine nu a inteles ca atunci cand depun dosarul trebuie sa fie prezenti si codebitorii, adica sotul si mama.Credeam ca vor veni mai tarziu , adica dupa preaprobare. In fine, cand am aflat vestea m-am intristat putin pentru ca speram sa ne dea un raspuns cat mai repde.Cica nu dureaza mai mult de o saptamana o preaprobare si nu mai mai mult de o luna aprobarea efectiva a creditului. Da Doamne!
Si oricum tuta de mine a uitat sa faca o copie dupa Ci a sotuluifara de care nu se poate depune dosarul. Deci, v-am lamurit. De-abia astept sa mergem sa vb cu prop. Sper sa ramana pana la urma asa cum am stabilit.
Nu mai am rabdare. de acumpana ne aproba vor fi cele mai lungi zile ! Dar vor trece si ele si voi avea ap meu!Al nostru!

missy, ai dreptate cam prea mare liniste pe aici, poate ca sunt fetele in concediu. Hai sa nu fim prea rele. Or avea si ele treaba , numai la vb cu noi nu stau. Uite ce vrei sa vb? cat sunt singura inca si am tim p ca Sofia a plecat hai hui la tati. Mi-e un dor de ea,nici nu stii! dar se pare ca ii prieste acol, nu e asa cald...ici mereu avea ora de cocert pe la 2 -3,cand erra foarte cald.Macar acolo avem aer conditionat.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna fetelor!
Imi pare rau ca intru atat de rar, dar zilele astea n-am fost tocmai in apele mele. Astazi si marti am fost la dentist sa-mi rezolve ce se putea din problemele aparute lunile astea unde se putea lucra fara anestezie..ma mai duc martea care vine o data si restul abia dupa nastere, probabil dupa alaptat, ca e nevoie si de o extractie si la aia necesita anestezie serioasa
David al meu e la bunici de duminica...e plecat pentru prima data acolo in 7 ani de viata..singurel. Se simte foarte bine..si el si ei, nu are nici un stres, e fericit si abia a asteptat. Singurii amarati suntem noi, care venim seara de la servici si gasim casa goala. Va sta 2 saptamani acolo. (am ramas fara bona de la 1 iulie...si de atunci tot am cautat rezolvari...1 luna jumate la o gradi particulara, acum 2 saptamani la bunici...asta e)
Eu ma simt bine in continuare, ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Continui sa merg la servici, mai ales ca nu am nici o restrictie, colul e bine inchis, bebe misca energic, am aer conditionat in birou care nu bat in mine si se da drumul la el moderat, ca sa nu intepenim...plus ca ma simt foarte bine cu fetele mele de la birou si-mi e drag sa le vad Vedem pana cand voi merge...de principiu, cat mai mult.
Va pupic dulce si va multumesc ca v-ati tot gandit si la noi!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 29+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

missy ai niste fetite superbe. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele. felicitari pentru regim. tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Amalia sarcina usoara in continuare! Nu e tocmai placut pe caldurile astea sa fii in 29 de saptamani. dar trec ele si vei avea un puiut micut si dragut in brate.

Mergi la inceput