Racusori, la apel! (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata. cafea? ceai? suc?
missy, trebuia sa sune ceva de genul "ne-am gandit sa punem fiecare cate x suma de bani si sa facem un gratar" si sa-i vezi ce de treburi aveau fiecare
sa termin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

buna!
Sa nu ma dati disparuta!
Intai de toate : FELICITARI CRISITINA PENTRU BEBE MIHAI. E UN SCUMP! sA TE BUCURI DE EL SI SA CREASCA MARE SI SANATOS!
Am fost la Buzau apoi am plecat o saptamana in Maramures, la sotul meu,a fost superb..., dar din nefericire nu am putut sa o iau atunci si pe Sofia, asa ca aseara a plecat via Maramuresm ca nu mai poate tati fara ea si mai scapa si ea de canicula asta pe care foarte greu o suporta. Deja mi-e dor de ea, dar stiu ca aerul de munte ii va face foarte bine!
Oricum este foarte frumos acolo, Mirela poate sa confirme! Poate cand are timp va pune si pozele!
Am venit in orice caz cu bateriile incarcate, desi tare mult as mai fi vrut a mai stau. la anul mergem in formatie completa.
Sofia a inceput sa vb, repeta tot ce aude si face tot ce vede.Face sigurqa prop, fara sa o intreb nimic, stie a raspunda la intrebari cu da sau nu, intelege ce ii zic , este o scumpa.
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, e gata, sucurile la fel.
Sambata am facut piata, , , , iar ieri am "evadat" la tara, la o prietena, la un gratar. Fata de Missy, ea a oferit doar locatia, iar noi produsele.
Geo, superba zona, Maramuresul, am fost si eu cand eram mai mica.
Ma inscriu si eu in clubul "vesnic nemultumitelor"... ca doar rac sunt.
Va , va doresc o zi buna si o saptamana minunata!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

la cafeaua lui Vicky.
Si eu fac parte din grupul " nemultumitelor ".
Sunt genul de persoana sa am de toate si daca am de toate parca vreau mai mult.Nu stiu de ce sunt asa,cateodata si eu ma mir de mine.

Fetelor dar voua vi se intampla asa ceva ca si mine ?

Sa va explic.

Daca ma seaca o persoana ma port oribil cu ea,raspund tot timpul in 2 peri, o atac verbal fff tare, vb. cu subanteles.Doamne si sunt uni tare prosti scuzatim expresia,care nu se prind deloc.Cel mai tare ma deranjeaza la o persoana este sa nu fie frate sfatoasa la maxim si care sa se contrazica cu tine in prostie.Daca te bazezi pe un fapt concret si realist da te poti contrazice,dar cand este paralel cu ceva mai bine taci din gura si mergi mai departe sau asculti discutia pana la capat.

Pai nu am dreptate ?

Hai ca va pe toate fara exceptie si sunt prin zona zoster

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Fetelor, sunt o idioata. mare. am acuzat pe nedrept, o familie a venit cu carne, cealalta cu vin. ma si vedeam eu cu paguba mare in buzunar.
cat pot fi de aiurita si de ... rac

am inceput de azi regimul scarsdale. sper sa dea roade. oricum sapt trecuta cu nervii din spital si greva foamei am slabit aproape 4 kg.
tineti-mi pumnii sa ma tin de regim, ca de azi intro luna plec in antalya ... iupiiiii concediu

o sapt grozava va doresc.

de Alexia (5 ani) si Maia (10 luni)

Mergi la inceput

dimineata m-am trezit la 7.45, fiind ferm convinsa ca este duminica. E gtrav ca nu am auzit ceasul sau daca da i-am dat in cap si somn pe mine. Si chiar ma gandeam : de ce ma trezesc asa de dimineata duminica ? Cand : Dumnezeule e luni!
Zi plina azi la serviciu, nu mai apuc sa mai mananc, acum ma duc sa ma delectez cu o felie de pepene, harbuz sau lubenita cum doriti. Cica nu mai mananc dupa ora 17 , dar daca nu mai mananc de la 7 nu pot sa rezist pana a doua zi.
Sofia e bine , desi nu prea are pofta de mancare. Sper sa isi revina pana la urma. Tati este in extaz pentru ca il tot striga si vrea sa doarma cu el. Citez: "Sunt cea mai fericita cioara din cuib!"Nu stiu cand vine acasa caci fetele se intorc joi sau vineri, deci se pare ca el va mai sta o perioada. Speram sa ne serbam ziua impreuna, desi...recuperam noi.
Nu am reusit sa o prind pe sefa lui la serviciu, asa ca maine trebuie sa fac alt drum si e tocmai pe langa Elias.Asta e !
Pupici tuturor racusorilor si sa aveti o seara minunata! Si o saptamana exceptionala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, va astept cu , sucuri si croissante cu cioco. Chiar daca sunt la regim, azi am la croissante. Dar le impart cu voi, sa nu ma ingras singura. Probabil si din cauza ca-s cam intoarsa, cu sau fara motiv.
Multi pentru voi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

VICKY, iau eu o cafea fara zahar. deja a 2-a zi de regim si ma simt bine, rezist bine. sper sa ma tina macar de data asta.

pupici

de Alexia (5 ani) si Maia (10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns si eu acasa..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

am reusit sa ajung la sefa lui Petrica sa semneze cartea de munca, mult a mai durat.... am sunat proprietara apartmanetului si a zis ca pretul la garsoniere s-a marit si trebuie sa vorbim. Ea caut pe internet! pai pe internet nu gasesti cele mai bune oferte! Sunt un car de nervi!Trebuia sa fie ceva naspa in toata povestea asta. maine incerc sa ma duc la banca sa vad cat imi mai acorda maxim si cu ce rata. of sepram sa ramana la pretul ala ...

Mergi la inceput