Racusori, la apel! (41)
Raspunsuri - Pagina 12
MirelaV spune:
buna seara..
am ajuns si eu acasa. dupa sv am bantuit prin oras..am mai cheltuit ceva bani..si acum sunt moarta de oboseala. poate asa dorm si eu mai bine la noapte ![]()
nu-s in stare de nimic. ma dor picioarele..ma ustura talpile..
am facut un dus..acum ma duc la somnic
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata, am pregatit
si sucuri pentru inca o zi caniculara
.
Zilele astea am mers cu Dani in parc si am stat pana seara tarziu, era asa placut ca nu ne venea sa mai plecam spre casa
, dar ne-au alungat tantarii si alte insecte "piscacioase"... De azi Dani va merge iar la after, imi pare bine ca e fericit ca merge iar acolo.
Missy,
si multa sanatate.
Mire, ce ti-ai cumparat frumos?
Miki, petrecere frumoasa la intalnire. Care va sa zica, baietii s-au acomodat repede in absenta ta
!
fetele, sa aveti o zi minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
preda_vicky spune:
Buna dimineata, unde ati disparut? Va las o
si sucuri si ma apuc de treaba, ca prea e liniste pe-aici
.

celor care poarta numele de Maria sau au in familie sarbatoriti cu acest nume.
si un wk placut.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Sunt in zona
Vicky, multumim de tratatie..
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!!
EU ma laud cu o "frumoasa" mastita...
Noroc ca bebe e cumintel , papa si mananca , desi ieri a mancat la fiecare 2 ore, nu se mai satura saracutu...![]()
Mire, nu ai plecat in concediu??? Cand iti iei concediu??
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
mikiriki spune:
La multi ani tuturor Mariilor!!!
Dau si eu de baut ai ( mama e Maria )
Va doresc un WE placut.
Miki
MirelaV spune:

in "suturi" scriu mesajul asta. l-am scris si astept sa isi revina netul meu ca sa-l pot trimite. ieri n-a mers deloc netul acasa seara..azi merge in suturi..de-a trebuit sa merg prin vecini sa rezolv ce aveam de rezolvat. asa m-am saturat de upc .. dar cum am mai zis..n-am alta varianta 

revin eu..cand isi revine el
cris..din 1 sept raman 1 sapt in co. inca nu stiu ce o sa invart sapt aia... ce e aia mastita? aia la san?
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
mir3lly spune:
Buna seara fetelor si iertati-ma ca intru asa de rar! Trec printr-o stare destul de urata si nu stiu cum sa o explic. Pana anul asta am fost la facultate si am pus pe seama asta starea mea aproape vesnica de nemultumire si nervozitate. Serviciu, examene, serviciu, copil de 6 ani care parca mereu face cate ceva rau, sotul nemultumit de viata noastra sexuala( de 2-3 ori pe luna). Acum, am terminat facultatea, am fost in concediu,sotul meu e mai multumit parca..... Dar eu? Parca nu ma pot bucura deajuns de ceea ce am:un copil sanatos, un sot intelegator dar nu prea tandru, un serviciu bunicel. De ce??? Am oare ceva probleme psihice sau e doar o depresie? Sunt mai mereu nervoasa, imi reped copilul de multe ori fara motiv, nu ma pot intelege eu insami. Stiu ca pesimismul e specific racilor, dar chiar nu stiu ce sa fac.....
mir3lly spune:
Am uitat sa va spun ca azi implinim 10 ani de la nunta si chiar nu am avut niciun sentiment de bucurie...
MirelaV spune:
neata. sunt treaza de la 8 dar..
cafea? suc? ceai?
mir3lly, bine ai revenit. felicitari pt 10 ani de casnicie. cred ca nemultumirea e caracteristica racilor. si eu sunt vesnic nemultumita. dar privesc partea buna a lucrurilor...k mereu vreau mai mult. asa k..incearca sa-ti revii..nu-i .. atat de negru ![]()
restul fetelor? ce faceti in week end?
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
Am intrat sa va salut.
Referitor la nemultimiri: si eu sunt o vesnica nemultumita,cum realizez ceva, cum in maxim o ora apare alta dorinta, respectiv alta nemultumire. astia suntem.
sunt nervoasa de dimineata. deja. al meu sot s-a gandit sa facem un gratar intre prieteni. si ca sa nu mergem nu stiu unde, haideti la noi in gradina, ca e mare, verde, loc de joaa pt copii. a tot dat el de inteles ca NU noi dam gratarul, ci doar locatia, aiurea, nimeni n-a intrebt ce sa aduca. asa ca plec la cumparaturi, ca se pare ca suportam noi si carnea, salatele si bauturile. sunt pachet de nervi, ce tb sa fie o dupa-masa linistita de duminica s-a transformt pt mine cel putin, o zi de munca. doamne, ce prieteni avem. si noi si mai blegi ca nu le-am zis in fata ...
de
Alexia (5 ani) si
Maia (10 luni)