Racusori, la apel! (41)
Raspunsuri - Pagina 18
Missy spune:
Carmen - poze de la mare? detalii, amanunte? pai mai vorbesti de noi ca suntem telegrafiste ...
Amalia multumim
Vicky - ce s-a intamplat? ai lipsit azi la apel ...
MIRE - esti chefless?
Fetelor, tare-s trista. Regimul asta Scarsdale care promite 9 kg in 2 sapt, imi trage tzeapa. am dat 2 kg si m-am oprit. stationez aici de vreo 3 zile. nu prea vad eu cum o sa dau restu de 7 kg in 4 zile cta mai am din regim. desi eu simt pe haine ca am scazut, dar ... nu stiu ce sa mai zic.
o zi insorita va doresc
de
Alexia (5 ani) si
Maia (11 luni)
preda_vicky spune:
, mai beti o
sau un ness la ora asta? O servesc tarziu, dar am avut treaba de dimineata
. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu![]()
?
Missy, las'ca reusesti pana la urma, cu rabdare, vointa si perseverenta.
Mire cred ca e in febra pregatirilor, AMR 2 zile si vine July

.
, ca
inapoi la treaba.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

missy, sunt prin zona insa nu am net la sv deocamdata..si acasa intru si eu sa va citesc si sa va scriu cat pot. sunt f obosita..
viki, sa stii k numar zilele. duminica o astept la gara pe iulia. abia astept ![]()
carmen, bine ai revenit!
cris, miki, geo, giani, anne? 
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele! Va las pregatite cafea, ceai, lapte si ce mai doreste fiecare!
Eu am cam disparut de pe forum in ultimele 2-3 saptamani din motive obiective: am fost la mare si apoi Liana a fost bolnavioara.Slava Domnului, acum e bine.
Mire, Vicki si eu abia astept sa vin, desi imi va fi tare greu sa stau atata timp departe de puiul meu. Bine, voi veni acasa in fiecare week-end, dar.........
Missy, nu te descuraja! La fel am patit si eu acum vreo 2 ani. Aveam 77 kg, am inceput disociatul si dupa 9 zile de chin abia de dadusem 3-4 kg jos. Am inceput apoi sa mananc aproape normal, fara paine, fara dulciuri, mai mult gratare si mai dadeam iama in farfuria consortului.Asta era undeva prin noiembrie. Continuand asa, in iulie am ajuns la 59 kg, cand am zis stop!!!!!!!! Eram deja schelet ambulant!
Va pup pe toate de la cap la coada di de la coada la cap!
preda_vicky spune:
Buna dimnineata! July, multumim de tratatie
. Abia astept sa ne cunoastem
. Ma bucur ca Liana e mai bine acum, oricum multi
si multa sanatate gazei.
Mire, mai e putin si vine Iulia... si concediul
.
Va
cu drag
M&M spune:
..Vad ca deja m-ati dat disparuta...![]()
Noi ne luptam cu colicii...eu sunt zombi...cred ca o sa servesc si eu cafeluta de la July!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
preda_vicky spune:
Cris, singura metoda anti-colici, care il mai linistea pe Dani, era sa stea cu burtica lui pe burtica mea. Pielicica pe pielicica, are efect calmant, linistitor, relaxant pt. bb. Dani a avut colici pana la 4.5 luni
, asa ca stiu ce inseamna si te inteleg, nici un sirop, nici un ceiuc nu l-au ajutat. Cu Saab Simplex i-a fost mai bine.
sa treaca.
MirelaV spune:
spala cineva geamuri cu mine?
uf, k trebuia sa le spal de luni..k tot venea iulia

MirelaV
pupicei pe burticei
mephala30 spune:
Missy, a fost distractiv la mare, totul a gravitat in jurul copiilor, doar pentru ei am mers. Sotul a facut putina insolatie, in rest totul a fost bine, nimic nu ne-a umbrit sederea.
ceva poze de la mare puteti vedea in album
Am fost dezamagita de mizeria ce domnea pe litoralul romanesc, de apa plina de alge, de manelele ce rasunau la terase...in fine, astia suntem noi, romanii...
...desigur, nu toti!
cat despre scarsdale, sa fim realiste: 9 kg in doua saptamani? imposibil si nici nu e sanatos...
ia-o usor, mananca mai putine calorii si vei slabi incet si sigur. Io vorbesc...m-am intors de la mare cu 2 kg in plus,
.
Azi am fost la taica-miu (are o casa la tara, e de mers un ceas si ceva cu masina), am facut pui, mici, carnati si porumb la gratar, baietii s-au jucat in butoaiele cu apa de ploaie, au alergat prin curte, au hranit pasarile, au facut cunostinta cu porumbeii; s-au simtit tare bine.
Eu am cules rosii din gradina, vreau sa-mi fac cateva sticle de suc de rosii. De-ati sti ce gust au rosiile, moaaama! n-am mancat rosii atat de gustoase de anul trecut (culese tot din gradina lui taica-miu,
).
no, v-am lasat, somn usor.
Carmen, Iustin & Teodor
july_g spune:
Neata fetele! Intru fuguta sa va las cafeluta pregatita!
Mire, lasa geamurile pt. luni! Sunt maestra la a ocoli spalatul lor!
Vicki, asa cum stii, abia astept si eu sa va cunosc!
Cristina, pentru colici, asa cum a zis si Vicki, burtica pe burtica, sau il asezi pe mana ta cu capul in palma ta si picirusele atarnand, practic sa fie cu burtica pe mana ta. Ca medicamente, fiecare copil reactioneaza altfel la ele. Liana a fost imuna la Saab simplex, a reactionat la Baby grip water, dar cel mai bine a fost cu Sanzyme care e un digestiv.
Carmen, unde ai fost la mare? La Eforie?
Pup fetele, plec la munca!