***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

arcadia, am eu pompa avent cu maner d`ala. e philips avent , luata din Germania si folosita de max-max 5 ori. deci e ca noua. o si sterilizez inainte. cu mare drag ! da-mi pm sa vedem cu aranjam sa ti-o dau ( daca vrei) da sa-mi zici cu 2 zile inainte ca sa o caut, ca Dumnezeu stie pe unde e... la mine, la mama, la conovaru. trebuie sapat adanc dupa ea !

mica, bine ca revenisi, ma tot intrebam eu pe mine : unde e mica??? si pana si conovaru a intrebat daca ne mai vedem cu fetita cu ochii mari si albastrii ! pupam

chiqui, imi pare rau de liviuta. nici o legatura cu termometrul? s an-o fi zgariat-o pe gatut... Doamne-fereste, da trebuie sa te gandesti si la ce e mai rau... hai ca suntem cate mamici, atatea pareri..

eu vreau sa a spun ca mi-am pous de mancare tacticos pe masuta Soniei si imi servesc prazul linistita. grasa doarme. buna masuta asta a ei !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

oana tre sa ne vedem sa iti dau si incalzitorul. Urmatoarele 2 week-enduri nu suntem in Bucuresti si saptamana asta eu nu am masina . Sa vedem cum facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

fetele nu ma ajuta nimeni si pe mine?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu eu nu am nr dr, nu o cunosc, nu am fost nicioadata la ea. DIn pacate nu te pot ajuta.

florentinaroman acum am citit mesajul tau.Si Maya era la fel la parintii mei, dormea o gramada, cam 4-5 ore pe zi in 2 reprize si manca toata ziua. Aici nu e asa. Cred si eu ca sta aproape toata ziua in casa....o sa o mai duc in august vreo saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui doxinu

fetele nu ma ajuta nimeni si pe mine?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Clinica Eurosanity, 311 54 54

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Madi, cand am citit despre intrebarea ta cu olitza la Palicari, mi-am adus aminte de o recomandare dintr-o carte a lu' Dalto, Francoise " Opere Ce sa spunem copiilor - cand sunt foarte mici/bolnavi cand se bucura/ sunt tristi " Ed. Trei,2005, Biblioteca de psihanaliza.
Cauta-o si discutam apoi impresii.

mica, io am ramas cu impresia ca tu ti-ai instalat deja mirena.
Am avut acu 3 ani jumate si, la fel de dureroasa a fost operatiunea instalarii, credeam ca mai nasc odata dar op scaoterii nici nu o simti.

Edit: Chichi, voi ati venit de la mare recent, nu?
Io il am pe Aschiutza pe o enterocolita din 6 iulie: 3 zile febra, apoi voma vreo 2 si tot timpul diaree. Astept maine rezultatul de scaun. il am pe un siropel. poate are la fel si Livia.
scriu de 2 ore.. trimit si plec la copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui DidiAlex

Salutare,

Madi, cand am citit despre intrebarea ta cu olitza la Palicari, mi-am adus aminte de o recomandare dintr-o carte a lu' Dalto, Francoise " Opere Ce sa spunem copiilor - cand sunt foarte mici/bolnavi cand se bucura/ sunt tristi " Ed. Trei,2005, Biblioteca de psihanaliza.
Cauta-o si discutam apoi impresii.

Didi multumesc pentru recomandare.
Of, iar e bolnavior Aschiuta al tau...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Liviana, multumesc mult pentru explicatii
Madi, multumesc pentru oferta
Kay, iubita, multumesc mult, esti o scumpa
Am cumparat pana la urma de la cineva de pe forum Avent Isis cu maneta, aveam nevoie urgent ca simteam ca-mi explodeaza sanii si am putut sa o iau repede. Am scos 440 ml din ambii sani In sfarsit pot sa ma misc

Chiqui, multumim pentru aprecieri
Didi, sper sa se insanatoseasca repede Aschiutza

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna fetelor. Sunt o viitoare mamica , DPN 27.10.2008 in cautarea unui carucior transformabil vara/iarna.
Daca intimplator aveti informatii despre caruciorul Bertoni Atlanta cu 3 roti , rog comunicati-le aici - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124286
Multumesc !

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

m-a sunat pediatra. Avem norovirus. Nu exista tratament. Mi-a spus ca ii fac termin sa il vada joi sau vineri.
Culmea e ca si nepotii mei, de 1,10 si 1,6 au acelasi simptome, deh, doar au lucrat impreuna :)

Mergi la inceput