***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***
Raspunsuri - Pagina 5
Florentina Roman spune:
Mica, asa este, la tzara e aer curat si ei stau mult afara; Tudor facea la fel, dar uitasem. Steriret mi-am pus si eu din vara trecuta, dar dr mi-a facut o anestezie locala si n-am simtit nimic. Mai mult am tras cu acomodarea, abia acum, la un an, pot sa spun ca nu mai am dureri de burta si sangerari.
Wow, Arcadia, eu n-am scos atata lapte nici in zilele cele mai bune!
Didi, sanatate multa la Aschiutza! Ii dai si papa de regim, nu?
Am patit-o si noi cand am fost la mare si, desi ii gateam de regim, pana nu am ajuns acasa nu i-a trecut.
kay spune:
Didi, am facut si noi (eu si Sonia) noro... e pacatos, dar trece in 24 h. se raspandeste ffff usor... si nu capeti nici un fel de imunitate la el. se ia si de pe colacul de la wc... e nasol. si ramai contagios 2 sapt parca dupa.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mica0307 spune:
didi imi pare rau ca e asta. Nu ii dai nimic? Mirena mi-a pus insa acum 2 apt.
florentina daca stiam si eu ca se poate face anestezie locala....inca mai am dureri de burta si sangerari. Astept ciclul normal sa vad cum va fi.
doxinu spune:
quote:
citat din mesajul lui Madiquote:
citat din mesajul lui doxinu
fetele nu ma ajuta nimeni si pe mine?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Clinica Eurosanity, 311 54 54
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
MADI,MICA
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Acum am recuperat din urma:
didi imi pare tare rau sper sa va reveniti repede,adica comoara ta
mica si TEFAN a papat fffffoarte bine la munte si detoate,dormea in 3-4 reprize cate 2-3 ore,ce viata............acum gata la program papam ca vrabiutele si cu multe mofturi.imi pare rau ca nu ai stiut de anestezia locala si ai trecut prin ce ai trecut.Am vreut si io sa-mi montez sterilet da' de la nastere imi este asa de frica de orice(am nascut normal fara anestezie fara nimic,nici cand m-a cusut nu am avut anestezie)incat caut si acum ceva care sa mi se potriveasca
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
kay spune:
extrem de suparata fi`mea a spus "ma-ma-uuuu" adica ma mama ma da tu ma lasi aici sa plang? uuuu !!!
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
lbelciug spune:
Hello!
Am pus poze de la Braila, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/liviana75/IulieAugust08/photo#5225731842755182242
Of, Didi, prin cate belele mai treci. Ce traznaie de virus mai e si norovirusul asta? Of, ce rau imi pare pt tine si Aschiuta. Sa te ajute D-zeu sa rezisti si puiul sa se faca repede bine. Nici cu antibiotic nu-l poate ajuta?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Madi spune:
quote:
citat din mesajul lui kay
extrem de suparata fi`mea a spus "ma-ma-uuuu" adica ma mama ma da tu ma lasi aici sa plang? uuuu !!!
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
citat din mesajul lui lbelciug
Hello!
Am pus poze de la Braila, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/liviana75/IulieAugust08/photo#5225731842755182242
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Liviana am vazut pozele. Imi place mult ultima poza, cea in care se tin puiutii tai de mana si ne arata dintisorii
Asa creste Ana
DidiAlex spune:
am uitat sa va scriu cu ce il tratez acu www.loges.de/produkte/Diarrhoesan" target="_blank">Diarrhoesan, care-i un sirop cu extract din flori de musetzel (!! si io credeam ca musetzelul e contra constipatiei?!) Pektin (asta nu stiu ecxact ce-i) trebe sa mai studiez aici