***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Arcadia, vezi ca am trimis pe emailul comun o oferta primita de la Alltur pt Barcelona. Poate iti foloseste.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

graviduta e o mare diferenta intre Sunny Beach si Royal Wings.Am fost si noi acum cativa ani la Sunny Beach, cei drept doar in trecere insa nu m-a imoresionat deloc.

doxinu multumim pentru sfaturile de la dr. Cat despre suzeta dr mea mi-a recomandat sa ii dau ca o linisteste si e mai bine decat degetul pe care il poate deforma. Cei drept Maya nu e dependenta de suzeta, ea accepta suzeta doar cand adoarme si nici atunci tot timpul, dar dupa ce adoarme o da afara si o iau din patut. Adica nu o las niciodata sa doarma cu ea, mai ales noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello!
am luat si noi rezultatele, avem o usoara anemie si viermisori. ne-a dat fier si flagyl. De ieri mananca mai bine si nici nu a inceput tratamentul. Am reusit sa citesc si din urma.
chris si eu alternez depresii cu bucurie maxima...mama lor de probleme...trec ele
oana si livia scoate servetele din pachet/cutie si ma dispera ca le scoate toate, plange daca i le iau, ele se usuca.
didi, cate mai ai si tu pe cap, tre sa fie foarte obositor dar cine o sa fie mama mandra de ditai barbatii peste ani?
Ella, ce mai face Bob? Noi , cred ca de la dinti avem iar reprize de plans noaptea si al adormire si iar legan non stop pe picioare...

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu 5 mese inclusiv cele de dimineata si de seara care sunt cu lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
citat din mesajul lui mica0307

doxinu 5 mese inclusiv cele de dimineata si de seara care sunt cu lapte?

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

NUUUUUUUUUUU era valabil pentru cine mai suge,restul 5 mese cu tot cu lapte formula.nu am explicat cum trebuie ,scuze

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Apropos de leganat sa stiti ca eu nu-l mai adorm pe rares pe picioare de aproape 2 luni.Il culc in patul meu cu steluta si se foieste cat canta steluta prin tot patul iar cand se opreste se culcuseste langa mine sau langa o perna si adoarme.Il mut pe urma in patul lui.
Eu sunt tare mandra ca am scapat de picioare dar stiu ca mai e cale lunga pana se va culca singur in patul lui.
Multumesc de raspunsurile legate de limbajulul lui rares.EEE nu eram ingrijorata.V-am cerut si eu parerea.
Eu lucrez din ce in ce mai multe ore si abia il mai vad pe rares.
Inca nu au venit rusii dar sper sa vina ca nu vreau bebe2 acum.
Va pup

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Doxinu, multumim ca ne impartasesti si noua sfaturile dr Palicari. Eu una chiar voiam sa intreb daca e bine sa-i dau nazdravanului branza Fagaras, a gustat si ar mai fi mancat...
Despre suzeta vs degetel parerile sunt impartite, a fost si aici pe Dc un astfel de subiect. Copiii mei au renuntat singuri la suzeta, cel mare pe la 8 luni, iar cel mic a refuzat-o din start.
Sunt de acord cu sfaturile doctoritei, am experimentat cu Tudor cam tot ce zice ea...educatie, olita, sport...de aceea acum sunt mai relaxata.

Chiqui, sa se faca Livia repede bine! Nasol cu viermisorii, in paralel cu medicamentul incearca sa-i dai si mancarica cu usturoi, daca-i place, face bine in astfel de situatii.
Eu l-am leganat pe Tudor pe picioare pana pe la 3-4 ani, bine, pe la 4 ani asta era rasfatul nostru de w-end. Am incercat si cu frate-su, dar n-a tinut, sarea de pe picioare si cauta cele mai departate colturi ale patului, asa ca am zis merci si am lasat-o balta. Acum parca tanjesc dupa clipele alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

arthurana, e o dulceata Jacob cum papa inghetata ce ispravi mai face?

gravi, merci ai idee la ce distanta sunt statiunile din oferta de barcelona? eu stiam de ele dar as prefera sa stau in barcelona daca sunt departe, ca vreau mai mult sa vizitez orasul decat sa fac plaja. eu iubesc marea dar nu-mi place la plaja, mi-e de ajuns o baie-doua in mare ce mai face Mara?

carstea, felicitari ca nu-l mai adormi pe Rares pe picioare cum v-ati acomodat in UK?

Liviana, am luat si cartea lui Valeriu Popa, ma bucur mult ca ai trimis-o

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Arcadia acum zic ca ne-am acomodat.Lucrez si eu si sotul.Cu rares sta mama pe perioada verii iar in rest fac cu schimbul cu sora mea.O am si pe soacra mea programata in octombrie.
[b]Mai ziceti si voi meniurile copiilor ca mama e in pana de idei cel putin pt dupa amiaza(18)[/b]
Noi dimineata alternam fructe cu biscuiti /cereale dar din cele de copii mari (fulgi de orz expandat cred)/painica cu unt
La pranz in general supa cu putina zeama
Pentru dupa amiaza vreau sa trec pe ceva mai satios decat gris cu fructe ceea ce ii dau de 2 ori pe saptamana/maliguta cu branza banana cu iaurt

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:

doxinu multumim pentru sfaturile de la dr. Cat despre suzeta dr mea mi-a recomandat sa ii dau ca o linisteste si e mai bine decat degetul pe care il poate deforma. Cei drept Maya nu e dependenta de suzeta, ea accepta suzeta doar cand adoarme si nici atunci tot timpul, dar dupa ce adoarme o da afara si o iau din patut. Adica nu o las niciodata sa doarma cu ea, mai ales noaptea.

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mica,parerile dr.-ilor sunt impartite.Acum parerea mea este ca nu conteaza daca suge degetul sau suzeta atata timp cat copulul este sanatos si fericit. de la STEFAN pentru MAYA

Fetele cu multa placere si am uitat sa va zic de baita: mi-a zis sal spal cu sapun pe tot corpul doar de 3 ori pe saptamana,in rest doar pe gat,axile si zona genitala in fiecare zi,cicarestul corpului se spala doar cu apa(inafara de cele 3 ori cand il sapunim complet),iar pe cap de maxim 2 ori pe saptamana.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput