***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

graviduta merci atunci e foarte bine ca ai fost si ti-a aranjat firma sper sa se rezolve repede problemele

chris multi si multe
ma bucur ca a trecut pasa proasta, si eu am cam avut una ieri. si eu imi doresc sa stau la munte, sau macar la casa, ca parca mi-a intrat in sange agitatia orasului, desi nu-mi place deloc. insa daca nu stam la munte putem merge acolo

eu am probleme mari cu concentrarea... stie cineva vreun remediu pentru asa ceva?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:

eu am probleme mari cu concentrarea... stie cineva vreun remediu pentru asa ceva?

Poze bebe

fain

cred ca in acest caz(adica cel de mama) cel mai bun remediu este sa te odihnesti!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

deocamdata sunt pe post de muncitoare inraita...si nu pot inca sa ma odihnesc, ca trebuie sa termin ce lucrez

merci oricum de idee
ma refeream la ceva pilule naturiste, homeopate..

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Buna fetelor,

Am pus si eu inca 4 poze cu nazdravanul meu care tine cura de slabire, cu inghetata pe bat si fructe...nu pune gura pe altceva

http://good-times.webshots.com/photo/2233895030103732057uhxqQG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Graviduta, Andreea mea a cam tipat la aterizare si se tragea de urechi. Banuiesc ca simtea presiunea, si de fiecare data era adormita si tipa in somn si nu o puteam trezi si nici sa suga nu vroia. Cica daca are nasul infundat o pot durea urechile, sper totusi ca s-a speriat si nu a durut=o nimic. Sa ii dai sa suga sau sa rontaie ceva la decolare, aterizare, daca accepta binenteles. Dar majoritatea vad ca nu au avut nici o treaba.

Arthurana, frumosi ochi are nazdravanul tau. Si arata bine cu toata cura lui de slabire. Si a mea e la cura de slabire de cand o am.

Astazi is fericita ca a mancat peste singura, adica a vrut si i-a placut. Am facut pane si i-am dat de dinanuntru bucatele. Si agrise si zmeura. Si afinele ii plac, le rontaie. Sper sa reusesc sa o determin sa manance bucatele si sa gasesc felurile ei preferate. Maine ii fac si eu ciorba de perisoare, ca am gasit in sfarsit carne de vitel. Sper sa ii mai placa.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Cristinamaria, La Multi Ani!

Chriscand citeam ce ai scris si eu ma regaseam in descrierile tale.si mie mi se intampla sa fiu spre dupaamiaza obosita si nervoasa, nimic nu mai imi convine,dar ma consolez de una singura,imi iau inima in dinti si o iau de la capat cu mult curaj.eu nu mai pot cu unul dar pe tine te inteleg foarte bine,cu doi e si mai greu

florentina, dar sarmalute in foi de vita ai incercat? ies un pic mai acrisoare, lui Tudor i-au placut cand i-am facut.Si el musca, degeaba ii spun ca "doare,mama" tot continua si apuca mai ales in zonele sensibile(piept,burtica), ustura pana la lacrimi.ii dau sa rontaie mereu cate ceva, mar,morcov,grisine,coaja de paine, dar ii dau doua jumatati de maselute sus(stanga-dreapta),pana ies complet cred ca ma invineteste

Kay, si al meu scoate servetelele umede din pachet, dar rupe si plasticul de deasupra, nu se mai inchide bine si tb sa le pun in cutie, ca se usuca altfel

Liviana, am pozele de la mare si de la Braila, dar n-am vazut semnul la Matei.Nu-i asa ca nu se mai vede nimic?La noi mai e o dunguta rosie

si acum un banc cu ardeleni:

Erau doi si unul din ei il intreaba pe celalalt.Te-ai lasat de fumat?Raspuns Nu, nu reusesc sa ma las,am incercat in toate felurile.Dar cu pastile ai incercat? Raspuns Nu, ca nu se aprind

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
citat din mesajul lui mica0307

graviduta Maya nu a avut nici o problema cu zborul. Cand plecati?

Eu am concediu de pe 18 august si cred ca atunci plecam, dar nu mai mergem in Turcia. Cel putin nu cred ca mai mergem. Avem o propunere de la niste prieteni sa mergem la Sunny Beach. Sa vedem.

Arcadia, merci. Eu am luat ceva cu gingo biloba, dar nu mai stiu cum ii zicea. dar, dupa cum se vede, nu prea si-a facut efectul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Arthurana, dar nu-l doare gatul de la inghetata? I-am mai dat si eu lui B, insa cate o lingurita si mai topita.
TudorCatalin, semnul (alb) de care ziceam eu mai demult e in frunte. Lovitura actuala e la spate, in zona occipitala. Se vede un semn si acolo dar fiind acoperit de par nu ridica probleme... estetice. E bine daca la voi e doar atat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am fost si noi la dr.PALICARI:asa ca scriu pentru cine vrea sa stie ce ne-a zis (si io deabia asteptam sa vina o fata de la ea sa vad ce i-a zis)

-degetul ma obseda cel mai tare ca-l tine in gurita cand este suparat sau ii este somn- a zis ca nu este nici o problema ca este mult mai sanatos decat suzeta(am primit si felicitari ca nu are suzeta)si ca daca il oblig sa renunte il stresez si nu se recomanda pentru psihicul lui

macarea- cat mai variata,fructe si legume cat mai colorate si cat mai negatite.Mancarea tinuta cat mai putin in cuptor caci omoara enzimele din ea cuptorul.Nimic gatit la cuptorul cu microunde sau incalzit.Prajiturele facute in casa cu foarte putin zahar sau deloc,cu branzica si fara crema.Iaurtul sa fie fara fructe si ii adaugam noi fructe proaspete.Supe si borsuri la pranz,fructe la 10,iar seara sa pape mamaliguta cu branzica(FAGARAS zicea dr.)papanasi sau cereale insa nu in exces ca nu fac bine.Mi-a mai zis ca deacum trebuie sa aibe 5 mese pe zi pe langa san care il dau la cerere si de care ea ne recomanda sa nu il iau pana la 1 an jumatate 2.

educatia- se incepe de la 2 ani jumatate,pana atunci nu se spune NU copilului(caci va face exact invers) ci pur si simplu ii inlocuiesti activitatea gresita cu altceva sa uite.

jucariile- cat mai colorate,cu forme cat mai multe,sa intre una il alta sau fiecare la locul ei.Ne-a recomandat sa-i luam trusa medicala sa se joace el acasa singur(a facut putin circ la stetoscop)

olita- cand este pregatit nu stresat toata ziua cu ea ca sa faca caci se obtine efectul invers,in joaca pana o accepta.

afara- tinut cat mai mult.

vigantol -zilnic pana la 1 an jumatate apio doar in lunile cu "r" pana la 2 ani si intrerupt cu 10 zile inainte sa plecam la mare.

vaccinul mult discutat pe forumuri ROR- trebuie facut!!!!!!!!!!! dar la 1 an si 3 luni.

vizita la dr.- nu mai devreme de 3 luni daca copilul nu necesita.Antibiotice doar cand febra depeseste 38 de grade pana atunci orice remediu fie el si babesc,incercat orice pana la antibiotic.

sportul- recomanda sa fie inceput la 2 ani jumatate, nu de performanta ci pentru sanatatea copilului.

Intr-un cuvant mi s-a parut un poem de femeie,cu rabdare si atenta la tot ce-i spuneam sau o intrebam.Aveam impresia ca este tanara nu stiu de ce dar asa ramasesem io cu ideea asta si am fost socata cand am vazut-o.
M-a linistit in multe privinte si acum sa ma laudne-a zis ca suntem niste parinti cum rar mai sunt acum si ne-a felicitat pentru STEFAN ca este un copil echilibrat si foarte frumos dezvoltat.

Asa dr. sa tot avem!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Doxinu, multumim pt sfaturile pe care le-ai primit si ca le impartasesti alaturi de noi, iar voua, bravo,

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput