***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Trebuie sa dau o tura prin Real...Kaufland...De acolo am luat semintele miraculoase.De unde esti,de la munte?Acum am vazut..Cluj...Dealul Feleacului...aproape de Dej si de neamurile mele...Frumos oras!L-as fi ales sa traiesc acolo...ori Clujul ,ori Brasovul..."Melancolie/Dulce melodie!....."

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Din judetul Alba, muntii Apuseni.
Mai poti pune flori... sunt faine, pe punga asa arata, in Kaufland. Numa ca alea nu se maninca...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Locul meu preferat e cel in care treci din judetul Cluj...in Alba...Mai am neamuri pe la Brad,Campeni...Beclean...Ai fost vreodata la targul de la Negreni?

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Eu sint din Bistra, la 5 km de Cimpeni. Nu am fost la tirg la Negreni... dar am fost la Tirgu' de la Gaina de vreo 4 ori. Aici se spune ca prima data te duci din curiozitate, a doua din prostie... cum eu am fost de 4 ori...

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Florentina, pai eu zic ca o plateai suficient pt acest ajutor auxiliar. Ea cat ar vrea sa primeasca ca salariu? Ce vei face daca se decide sa pleaca totusi chiar si dupa o marire?
Chris, da-i bataie si mananca zilnic patrunjel. Se zice ca nu imbatranesti daca mananci zilnic, plus ca are si alte calitati (de ex mai multa vit C decat lamaia)
Ioana, merci de pont, chiar acum am dat comanda la Domo (la Carrefour era mai scump). Daca sunt de aceeasi calitate, se merita la banii astia. La tine a durat fix 5 zile lucratoare pana au fost gata?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Liviana, asa am crezut si eu, dar probabil ea lua in considerarea doar timpul petrecut, nu si ceea ce facea...Vrea 10 milioane. Eu m-am gandit sa-i ofer 8 mil., dar daca nu vrea, asta e, caut alta. Felul in care a pus problema cand ne-am despartit m-a scarbit...Asta zic acum, ca sunt foarte afectata, la toamna cine stie...

Chris, inca nu m-am apucat, dar pana deseara sigur fac!

Mergi la inceput

Liv repede au fost gata, nu stiu exact ca sotu le-a comandat, dar saptamina trecuta cindva si pe luni ne-au anuntat ca sint gata.

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
citat din mesajul lui An@
Graviduta, in conced la barcelona, sau cum ?

Nope, business, dar m-am intors aseara. Numai de concediu nu-mi arde, ca am probleme acasa. In fine, le-om rezolva si pe-astea. Mica si cine a mai fost pe avion cu capsunel, cum au suportat decolarea si drumul? Ca atat in drum spre Barcelona, cat si inapoi, erau niste copii de varsta Marei care au cam plans, mai ales la decolare, cand se auzeau cel mai tare motoarele.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
citat din mesajul lui arcadia

Graviduta, merci de informatii Ai fost prin agentie sau ai organizat tu?

Hai ca eu am citit de la coada la cap si-acum am ajuns si la intrebarea ta. Nu, mi-a aranjat firma la care lucrez sa plec, ca era in interes de serviciu, sa zic asa. Firma a fost Terra Travel, dar nu ma intreba cat a costat ca nu stiu. In plus, am stat la un hotel de 5 stele, Gran Hotel Princesa Sofia, din Placa Pius XII, misto, dar foarte scump. Daca m-as duce pe portofelul meu in Barca, nu as sta acolo.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

graviduta Maya nu a avut nici o problema cu zborul. Cand plecati?

Mergi la inceput