***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Cristinamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Daca va intereseaza sa faceti poze pe hirtie, daca faci comanda pe net la Domo pina in nu stiu cit august, costa 0,19 ron poza 10/13. Noi am facut 350 poze cu 70 ron, au iesit bine. A, trebe peste 100 de poze ca sa coste atita.
Aici la Domo http://asp.photoprintit.de/microsite/8314/ si pe la INFO Center va faceti cont. Trebe descarcat un programel, dar e simplu, si incarcati pozele cu programu ala si apoi spui de unde vrei sa le ridici. si la CArrfour au acelasi sistem https://asp.photoprintit.de/microsite/11183/login.php?accountmode=1&infocenter_mode=1 si aceleasi preturi. Cred ca au mai aparut linkurile astea pe aici, dar acuma e oferta si acum am apelat si eu la el.

Ioana mama de
http://patrickbichis.wordpress.com/" target="_blank">Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cristinamaria, La Multi Ani si din partea mea! Sa fii iubita si feriicta toata viata.
Madi, te rog sa ma scuzi. Era vorba de Madau. Stai linistita, nu m-am suparat. Am vreut sa reformulez ca sa nu se inteleaga altceva in caz ca eu confirmam expresia ta. Sa stii ca desi imi e greu, sunt mandra ca pot sa fac asta by myself.
Carstea, sa inteleg ca ai planuri de BB2 pt viitorul apropiat? In privinta vorbitului nu te ingrijora, fiecare se dezvolta in ritmul lui. Matei al meu de ex spunea cuvinte clare la varsta asta, insa B turuie numai in bebelana. Incearca sa nu mai reactionezi cand te loveste baiatul cu palma. Ignora-l. Probabil ca v-a vazut reactia si cum ii place, repeta figura asta.
An@, multumesc frumos, astept PM-ul insa nu cred ca ne vom aventura asa departe. Of, ce si ce dor imi e de munte, de un Retezat, de Muntii Apuseni in general. Dar... sunt egoista. Mi-e dor de drumetii, eu si sotul doar, asa cum le faceam cand eram necasatoriti. Apropo de ce ii scriai lui Didi, crede-ma ca e doar chestie de antrenament. Iti dezvolti aceste skill-uri in timp.
Chris, te simt tare nelinistita. Mai mami, ia mai aduna-ti un pic gandurile, mai spune o rugaciune si multumeste-i lui Doamne-Doamne pt ce ti-a dat si pe ce o sa-ti mai dea. El stie mai bine ce ne trebuie. Ai grija si de sot, el e al treilea copil si cu siguranta se gandeste sa te aiba si doar pt el. Te pup.
Didi, multumim, am zambit la bancuri. Nu le stiam. Haha, cum l-a muscat mai mami David pe R de fund? Hai, ca m-ai facut sa rad de-a binelea. Imi si imaginez faza. Matei al meu cred ca l-ar fi carspit imediat pe B daca ii facea la fel. Noroc ca B ma se limiteaza sa ma muste doar pe mine. Cum a fost ieri cu 3 pitici?
Kay, sa stii ca si B al meu mananca multa paine goala. Ii place mai ales coaja de la cea neagra.
Ioana13, lamureste-ma si pe mine pls: pe ce fel de hartie se imprima fotografiile? Pe hartie fotografica, ca la orice alt centru foto doar ca mai ieftin, sau e vb de alt tip de hartie? Mi se pare f ieftin 0.19 buc in timp ce la un centru foto normal e cam 0.8 ron bucata. Calitatea cum e?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Cristinamaria!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mamici, nu vreau sa va intristez, dar eu mai citesc blogul unei alte mamici de pe DC, cu o fetita mai mare. Azi am gasit pe el un mesaj special, pe care o sa il postez aici, in speranta ca putem da si noi o mana de ajutor, asa cum am facut si pana acum. Daca il puteti da mai departe, cu atat mai bine:

"Ieri am aflat ca; la spitalul Grigore Alexandrescu e o fetita de un an si zece luni, internata pe termen lung. Mamica ei are voie sa o vada doar doua ore pe zi. Am intrat pe blogul lor (http://www.ana-alesia.ro/)si am vazut-o pe fetita si am plâns.
Ieri am reusit sa nu ma supar deloc pe Irina. Pentru ca dupa ce o vazusem pe Ana Alesia, tot ce facea Irina mi s-a parut minunat.
Ca sa o aduca acasa pe Alesia, Magda are nevoie de 20.000 de euro. Atât costa aparatele de care fetita are nevoie ca sa traiasca Ele se numesc asa:
# Invasive Ventilator
# Oxygen Concentrator
# Suction Machine
# Humidifier
Colegii ei au donat 28.000 RON. Eu am sa le dau un banut, la salariu. Daca si voi aveti de dat un banut, poate îi ajutati s-o ia acasa pe Alesia.

Conturile:
RON: IBAN
RO22 RZBR 0000 0600 0988 4200
EURO: IBAN
RO98 RZBR 0000 0600 1063 2642
Conturi deschise pe numele Anghel Ana Magdalena
Agentia Lujerului
SWIFT RZBRROBU
DRS 281 RAIFFEISEN BANK

Va rog, preluati acest post si postati-l oriunde credeti ca ar avea impact.
Va multumesc, in numele Magdei." (copiat de pe blogul: In Joaca)

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Chris, mi-ai facut o pofta cu perisoarele tale... unde mai pui ca si Tudor ar vrea sa-i fac sarmale, preferatele lui, asa ca azi vreau nu vreau, ma duc sa caut varza/ardei/rosii de umplut!
Esti cam nelinistita azi, nu? Poate sotul tau te vrea si ptr el, sau se gandeste la sanatatea ta... Si eu am zile cand sunt asa obosita seara ca nu ma mai inteleg cu nimeni. Noroc ca Tudor e un copil asa bun si matur ptr varsta lui si ma lasa in pace sau se joaca cu Cip.

Didi, anul asta poate m-as descurca fara bona, dar de la anul... e musai, ca incep serviciul, Tudor merge in clasa intai, Cip la gradinita, iar programul meu e de la 10 la 19-20, deci cineva trebuie sa mi-i ia de la scoala si de la gradi... Ma doare felul in care a ales bona sa ne anunte ca nu mai vine, in conditiile in care am considerat-o un membru al familiei si m-am preocupat intotdeauna sa-i fie bine...

Mica, merci de info, am sunat si eu la cateva agentii, am cautat si pe net si am inteles ca salariul se socoteste la nr de ore pe care le sta pe zi, sta 8 ore, tre sa-i dau 8 mil, dar ptr banii astia face mancare ptr copil, ii spala si-i calca hainutele, ceea ce la noi nu era cazul...

Liviana, statea la mine 6-7-8 ore, dar de cele mai multe ori eram si eu acasa si-i preluam sarcinile(ma ocupam de copii, timp in care ea mai spala vreo farfurie, cana, pahar sau matura frimiturile de paine pe care le facea Cip)...
Carstea,Tudor al meu a inceput sa vorbeasca la 2 ani jumatate, pana atunci vorbea pe limba lui... Cand am fost la dr, mi-a zis sa ma caut eu, ca baiatul n-are nimic...Cu batutul...nu stiu ce sa zic, zicea in Dr Spock ca in felul asta copilasii isi manifesta o nevoie: le e foame, sete, somn...Ciprian musca, dar n-am reusit sa fac legatura cu ce zicea Spock, a incetat dupa ce l-am lasat la mama...probabil ptr ca nu-i dadea prea mare atentie...

Fetele cu CM-ul, va pot da de la mine...dupa al doilea copil imi vine tot la 21 de zile si e superabundent de-mi vine sa-mi iau lumea-n cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare la gagici!Sunt mai optimista si...nu stiu ce-am avut.Va spusesem ca noaptea ma transform!Asa ca...ati fost prevenite!!!A inceput o noua zi...alte sperante....Ati avut dreptate!De multe ori uitam ce-avem si...e mare pacat!...Nu dam importanta lucrurilor marunte si asa...irosim clipe (pretioase).Flore...zici ca ti-am facut pofta!...Asa ca,azi faci perisoare?A mancat si Daphne,de numa-numa.In schimb ardeii umpluti n-au fost o reusita(fara gust!)Acum incerc sa-i repar ca...parca n-am pus suflet in ei...sunt asa de..."impersonali!"Eu i-am facut?!?Vreme urata in Timisoara...Nori urati si...am un pui de pasare moarta pe balcon...si omul beat{muncitorul) pe alt balcon!...Si spuneam ca o sa va scriu un mesaj optimist!...Am patrunjel in gradina!si au crescut niste morcovi!!!!!Dupa ce toata lumea a zis ca i-am pus prea devreme(februarie)...Si am mai si sarit peste seminte...Asa ca...vreti lectii de agricultura????Am mancat lubenita si apoi am vrut sa-i sadesc semintele in "gradina".S-a prapadit mesterul de ras!...Oare ce-as putea sadi acum?

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Liviana pe hirtie lucioasa de fotografii se fac. Bune calitativ, ca niste poze normale, la fel cu cele de 0,8 lei. E oferta acuma, nu tot timpu sint la pretu asta si daca sunt peste 100, de aia v-am spus...

Chris starile astea sunt ciclice cumva?... eu eram/sint mai nervoasa, suparacioasa si depresiva inainte de CM si cind mi-am dat seama de asta am invatat sa ma controlez sau sa nu mai imi bag in seama "fumurile". Sau daca nu pot sa il anunt pe el ca sint nervoasa si sa ma lase in pace. Foarte frumos ai scris desre Daphne si fff frumos nume.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Ioana...n-ai vrea tu lectii de agricultura?contra lectii de autocontrol?Pup fetele!....
Iarasi ma maraie daphne!Ma si musca incetisor(cu contol)daca ma apropii de ea...Ii spun ca e "bus"si rade de se prapadeste...(bus=labus)
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Chris hihi... eu sint de la munte... stiu agricultura mai mult din observatii... Cred ca acum ai putea pune niste spanac si salata, daca gasesti seminte. Astea se fac mai repede si mai usor...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput