***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui carstea
[b]Mai ziceti si voi meniurile copiilor ca mama e in pana de idei cel putin pt dupa amiaza(18)[/b]
Noi dimineata alternam fructe cu biscuiti /cereale dar din cele de copii mari (fulgi de orz expandat cred)/painica cu unt
La pranz in general supa cu putina zeama
Pentru dupa amiaza vreau sa trec pe ceva mai satios decat gris cu fructe ceea ce ii dau de 2 ori pe saptamana/maliguta cu branza banana cu iaurt

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Carstea la noi meniul e asa:
gustarea de dimineata: cereale cu lapte, sau paine cu unt si cascaval, sau branzica de casa (covalact) cu biscuite sau paine sau iaurt.
pranz: supa de legume pasate, sau ciorba de perisoase, sau ardei umplut cu smantana, sau piure cu putin morcov fiert si gratar de piept de pui, sau paste cu carne de vita si sos, sau supa de vita cu legume, sau mamaliga cu unt, ou si branza, sau ostropel de pui (si in general cam orice variatiune de carne cu legume sau mancare mai dietetica pe care am manca-o si noi)
gustarea de seara: acum consta invariabil din fructe, dar inainte ii mai dadeam papanasi fierti, iaurt, chec sau pandispan cu fructe.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Noi papa dimineata: cascaval cu unt la cuptor sau dor unt simlu pe care pun putina sare sau fructe simple/cu cereale sau iaurt cu biscuiti/cereale si mai nou oua coapte!

pranz- mai mult felul 2 si ii dau ce papam si noi sau ii fac gratar din piept de pui

seara- fructe ,iaurtel sau doar lapte,depinde de domnu'

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Florentina, am mai avut o perioada cand nu am mai leganat-o seara, insa acum de cand a fost bolnavioara am leganat-o si a ajuns fix in perioada aia in care vrea picioarele sub perna non stop si imi amortesc de mor. O sa incerc cu usturoi in mancarica. Am auzit ca se scapa greu de viermisori...
madi, ce multe mananca ana, cand ma gandesc la fata mea...

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

doxinu merci de info de la dr. Palicari. sunt de acord cu ce a spus despre baita.

carstea, dar la pranz nu ii dai o mancare mai consistenta, numai supita? eu ii dau in general ce mancam si noi, fara prajeli si porc. ca gustari acum e sezonul fructelor, deci profitam.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Arcadia,
eu am fost in barcelona in septembrie (prima vacanta dupa ce am nascut); am vrut musai sa stau in Barcelona fiindca statiunile sunt cam la 40-50 km cele mai apropiate si, desi exista un tren care te duce in barcelona, cred ca e obositor mai ales daca nu vrei sa stai la plaja; noi am vrut sa impacam si capra si varza, asa ca ne-am rezervat hotel pe malul marii dar in Barcelona, ca sa facem si plaja dar sa si putem vizita/face shopping; noi am stat 8 zile.
Nu ne-a ajuns timpul.
Hotelul la care am stat se numeste Barcelo Atenea Mar.
De fapt, am stat la doua hoteluri, ca eu de ametita am uitat ce rezervari am facut si am pierdut avionul ca am uitat in ce zi e intoarcerea asa ca sotul a rezervat urgent la un hotel alaturat, recomandat si de Poohy care se numeste Front Maritim dar care din pacate desi mai scump nu arata la fel de bine ca primul.
Si-ti mai zic ceva despre hoteluri: daca vrei sa stai in centru, sunt hoteluri vechi si scumpe, de asemenea multe hosteluri mai ales pe La Ramblas; nici hotelul nostru n-a fost ieftin dar am stat super bine, in zona satului olimpic, destul de aproape de centru, era statie de bus (chiar si cel turistic) in fata hotelului iar la 10 minute pe jos si metrou;
si da, exista curse low cost spre Barcelona; nu-mi mai aduc aminte cu ce am zburat noi.

Chiqui, multumim de intrebare; e mai bine; luna in care am lipsit de langa el a lasat urme si il gasisem si mai salbatic si nedormicios; de cand l-am luat acasa iar doarme noaptea destul de bine, adica de regula se trezeste de 2-3 ori si bea putina apa; au mai fost si nopti in care a urlat de durere dar asta e, sunt pe drum maselutele 3 si 4.

Fetelor, cand vad cat de divers mananca ai vostri, ma infior; mananca aceleasi maglavaisuri de la inceputul diversificarii, adica legume pasate cu unt si carne pasata fin, iaurt la masa de la ora 17:00 si la masa de dim mananca fructe pasate; am incercat sa experimentez cu el, sa-i dau diverse fructe/ feluri de mancare; n-am nici un succes; de ex. daca ii dau o bucata de piersica/mar/banana, se uita la ea si o da jos din mana, in nici un caz nu duce la gura; mananca doar firimituri de paine, biscuitele il morfoleste si cand se trezeste cu el topit in gura fie si putin, in loc sa inghita, scuipa.

tre musai sa ajung si eu la dr. Palicari.

Gravi,
Mica are dreptate, Bulgaria nu se compara cu Turcia/Antalya; am fost doar la Nisipuri anul trecut, imediat ce-am intarcat, ca vroiam la mare; am zis ca in statiunea aia nu mai calc; oribil loc; si n-am vazut decat Kempinski si Admiral care sunt de 5 stele oficial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ella, merci mult mult de informatii cred ca asta e varianta optima si pentru mine, hotel in barcelona aproape de plaja. imi place Barcelo, plus ca imi aminteste de numele unui personaj din umbra vantului, carte care mi-a placut mult.. si cum eu cred in semne... this is the one imi convin si reviewurile de pe trip advisor, iar oferta speciala e foarte ok. gata cu off-topicul!
pup capsunelele de noapte buna

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, daca ajungi la dr sa scrii ce ti-a spus, eu fiind cu Andreea cam in aceeasi situatie cu mancatu, dormitul si chiar cu maselele, acuma ii ies cele de sus, de fapt is iesite jumatate. Tot asa orice ii dau in mana se uita curioasa si arunca, ori musca si scuipa. Eu ii mai dau cate un castravete si merge cu el prin casa, musca, scuipa, dar parca mai si inghite. Cu dormitul atata se freaca si nu ii mai ajunge patutul ca se da cu capul de gratii, asa ca sfarseste in pat cu noi si nu mi se pare normal. Trebuie sa ii cumpar alt pat, mai mare dar cu ceva aparatori cumva ca sare ca o broscuta pe burta in somn pana sare jos si toata noaptea o pazim, adica o tinem de o mana picior sa simt cand sare. Dar ne cam chinuim in ultima vreme, si tipa de ne sparge timpanele sa faci cum vrea ea si sa ii dai ce vrea. Dar tipa in continuu, cat e ziua de lunga. Nu stiu ce e cu ea, poate ca e nervoasa de la masele ca altceva nu pare sa aiba. Ajungem sapt viitoare la dr noastra pt ROR, dar nu o sa ne spuna mare lucru.

va pup si weekend placut!

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ella, cam asa mananca si Livia. Baza e laptele, apoi iaurt, niste fructe super fin pasate (doar banana si nectarina sau maglavais pt 6 luni de la borcanel),mamaliga cu iaurt, cereale si piure cu pui suuuuuper fin pasat sau ceva la borcanel suuuuuper fin pasat. Mai roade biscuiti, pufuleti la greu si mai musca din banana si noi ne bucuram, si a 2 zi nimic, nu mai vrea sa muste si o luam de la inceput. Mai are "zile minune" cand a mancat ficat cu piure, pui cu smantana si mazare cu ceva la borcanel. A, si mai mananca fagaras. Dar foarte saracacios meniul comparativ cu ce papa alti copii si putin. Lapte la greu.

Intrebare referitoare la cereale: mai dati cereale, de care, din cele de peste 1 an? La nestle sunt doar cele cu cacao si ea nu e innebunita dupa ele. Sunt de la alte marci pentru peste 1 am? Fara lapte? Ma gandesc ca sunt mai consistente cele de peste 1 an.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Azi mi-a plecat Cezarul cu bunica si surioara. Mama e decisa sa il intarc si asa eram si eu azi dimineata. Acum insa simt ca imi vine sa plang in fiecare secunda. Nu stiu daca rezist fara ei pana maine dimineata. Uf, e tare greu. Cred ca o sa o aman vreo cateva saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Chiqui,
mananca cereale zilnic, 3 masuri in laptele de dim si 3 masuri in laptele de seara; numai Nestle; acum ne-am oprit pe cel cu 3 fructe si pe cel cu 8 cereale care e pentru etapa lui; l-am vazut si pe cel cu cacao care este pentru 1 an+ dar am zis sa mai asteptam putin.

si cateva poze cu de azi:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5227302445188508978

Mergi la inceput