Maine ar fi trebuit sa fiu mama,din nou..

Maine ar fi trebuit sa fiu mama,din nou.. | Autor: Lorenyy

Link direct la acest mesaj

20 Iulie 2008.Asa a fost sa fie,Dumnezeu a avut nevoie inca de un ingeras.Il rog pe Bunul Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul meu,si atat de mult imi doresc macar in vis,la noapte,sa-mi pot tine copilul in brate,atat il rog.As dori ca ruga sa-mi fie ascultata,vreau sa-i simt mirosul atat de dulce,sa-i vad ochisorii,sa-l sarut pe capsor si sa-i spun ingerasului meu cat de mult tatii si mamii il iubesc, ca va ramane in inimile noastre intotdeauna,ca vom aprinde o lumanare si ne vom gandi la el.Te iubeste mama,iti multumesc ca ai fost cu noi 16 saptamani,te-am simtit,ti-am auzit bataile inimioarei tale...
Inca o data ingerasul meu,te iubim...Mamii,Tatii si surioara ta Brianna!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

nu am cuvinte

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

dureros

**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Lorenyy, Doamne Doamne sa te intareasca

**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dumnezeu a avut socotelile lui, iar voi, cu credinata, o sa reusiti sa obtineti de la viata lucruri pe care acum, cu siguranta, nu le intrevedeti.
Fiti tari!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Of, of! Extrem de trist.
Nu pot sa-ti spun decat ca trebuie sa fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

of, draga mea,cred ca va simntiti cumplit!
Va doresc multa sanatatate si Dumnezeu sa va intareasca, sa faceti fatza pierderii ingerasului vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

cuvintele sunt de prisos la asa ceva.imi pare tare rau........

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Imi pare rau

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Of, ce trist! Imi pare atat de rau!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Imi pare tare rau!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput