Maine ar fi trebuit sa fiu mama,din nou..
Raspunsuri - Pagina 2
Vianne spune:
Dumnezeu sa va intareasca sa treceti peste incercarea asta...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
rasfatzata spune:
Ce trist e atunci cand pierzi un copil care -l astepti k dragoste te inteleg si te las sa-ti plangi copilul.Nu de mult sotia ,fratelui meu a pierdut al 3-lea copil nascut si traind 2 zile,era atat de feicita a dus pt prima data sarcina pana la capat a nascut ,o fetita de 3.500 kg ,celelalte la 6 si respectiv 8 luni nascuti dar traiau o zi.Ce puternica trebuie sa fie o femeie care isi face sperante si vise alaturi de viitori copii.
nu am cuvinte ,ce tristete ma-nconjoara
crisanda
witeflower spune:
Lorenyy - te imbratisez si eu si plang cu tine.
Si am sa-ti impartasesc o rugaciune pe care am facut-o atunci cand am pierdut si eu pe cineva drag:
"Doamne, fa ca el sa nu simta durerea noastra, ci numai dragostea pe care i-o purtam. Si in lacrimile noastre sa nu vada suferinta, ci raze de iubire".
AdrianaSM spune:
Lorenny, Dumnezeu sa va intaresca.Noi nu intelegem intotdeauna ce planuri are El pentru noi,dar daca El a hotarat in acest mod, chiar daca este dureros,incredeti-va in El.
Va doresc sa treceti cu bine peste acesta durere, atat tu cat si sotul tau,si sa va bucurati de fetita voastra.
AdrianaSM 28+ Estera Iarina
http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU
Ancuta-Maria spune:
Lorenyy - te inteleg perfect... am stat cateva zile sa imi fac curaj sa postez aici... tocmai ce am pierdut si eu un sufletel tot la 16 saptamani... L'am iubit si eu si tati cu toata fiinta noastra, e o durere de nedescris... Nu am cuvinte sa spun exact ce simt...
Lorenyy , sa ne dea Dumnezeu puterea de a trece peste ...
Sunt cumplit de daramata si probabil incoerenta, nu stiu. Inca refuz sa cred ca puiutul nu mai este parte din mine... Poate timpul le rezolva, au trecut abia 2 saptamani, nu stiu... nu stiu ce si cum va fi.
Mi'a fost teama sa imi postez durerea. teama, deoarece stiu ca multe fete de aici, cu ceva timp in urma, isi doreau ca eu sa nu fac copii. Si asa s'a intamplat, nu stiu daca voi mai putea da viata...
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Lorenyy spune:
Fetita mea mi-a dat multa putere,ma uitam la ea si am stiut ca trebuie sa merg mai departe.Suntem inca tineri,nici nu ne gandim sa nu fim din nou parinti,dar ne este teama..De ce??Pentru ca fiica noastra este un miracol,dupa 2 sarcini pierdute,inca o sarcina care ar fi fost aproape imposibil de dus pana la capat,la ce ne mai putem astepta??Ne este frica de ceea ce vedem in jurul nostru,copii nascuti cu retard,maltformatii,ma inchin si sufar,pacat ca toate aceste nedreptati se intampla cu ei,ei atat de nevinovati,puri si neajutorati.
Am postat inainte despre aceasta pierdere,eram sfasiata de durere,scarbita,dezamagita de felul in care mi-au ucis,si nu gresesc cand scriu,UCIS,copilul,dar nu am avut alta sansa.M-a durut atat de tare,ma simteam o criminala,eu singura am dat voie sa i se opreasca bataile inimioarei,poate ca ar fi trebuit sa-i mai dau o sansa.
Multa sanatate fetelor,sa ne bucuram de miracolele noastre la fiecare clipa...
janad7 spune:
Lorenyy,
oricate cuvinte am asterne noi aici, niciunul nu-ti poate sterge durerea.E cumplit.
Dar, vrem sa stii ca suntem alaturi de voi, macar cu un gand bun.
Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste aceasta tragedie.
roxy spune:
imi pare tare rau ca ai fost pusa in fata acestei cumplite alegeri, sa trebuiasca sa dai acordul pentru asa ceva.Sper doar ca totul sa fi fost in cel mai fin detaliu verificat,sa nu fi fost doar parerea unui doctor, ca se intampla destul de des si asa ceva,asta ca sa fii macar cu constiinta impacata ca ce ai facut a fost si pentru ca el sa nu sufere pe aceasta lume, mai ales ca asa cum ai spus nu au nici o vina.
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
ralu31 spune:
imi pare sincer rau...D+zeu ne tot incearca pe parcursul vietii.nu trebuie sa ne lasam coplesiti...Sa aveti incrdere in EL si totul va fi bine....va pup.sanatate multa!
kariguld spune:
eu cred ca ar trebui sa-ti canalizezi gandurile in alte directii!
am pierdut si eu doua sarcini, una la aproape 20 de saptamani....(e adevarat ca nu in RO!) dar, mi-am propus inca de atunci sa uit, sa merg inainte, chiar daca ma gandesc de multe ori la acei copii....
intre timp, am nascut doi copii,cu fetita, in mod miraculos am ramas insarcinata, nu ma asteptam, nu ma gandeam, nu programasem....
copii mi-au dat puterea sa merg inainte, sa nu ma gandesc la cei doi pierduti...
exista si o terapie, "recuperearea emotionala a femeilor dupa avort", nu stiu daca in RO se face, am facut cateva sedinte in Elvetia, caci acolo am pierdut sracinile. ajuta foarte mult!!!!
Kari