mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 3
babytza spune:
Claudinna Sa-ti traiasca sotul !!!!!!!
Petrecere frumoasa !!!
toate fetele
Valentina 28 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Corrina spune:
Ziua buna si de la mine,
Imi propun de vreo 3 zile sa adaug si eu un mesaj, dar incep cititul si apoi trebuie sa intervina ceva si sa nu am timp sa si scriu.
Bineinteles ca ieri, cand am deschis la odiseea noastra si am vazut un bebelus nascut, am crezut ca am gresit adresa Dar scria clar: bobocei..ma sa fie!! si ma uit cu atentie si vad ca am ajuns unde trebuia si chiar s-a nascut primul bebe de aici Sa fie sanatoasa si mamica si fetita!!! Ca tot ma "plangeam" saptamana asa ca nu sunt inca constienta pe deplin ca o sa am un bb, ca nu imi vine sa cred..bla ..bla..iar am avut un mic soc, asa...poate ma trezesc si eu la realitate intr-un final
Freshanana, inca mai lucrez pana la sfarsitul lunii iulie, abia astept ziua de 1 aug 2008, parca sunt in armata, numar zilele lucratoare si in fiecare zi imi anunt colega: mai am tz zile si gata!!! Si ea iar se intristeaza saraca... Dupa 1 aug mergem la un cu Denisa si cu cine mai e din Cta si vrea!! Numai sa stabilim!!
Mussetepink,am luat si eu setul acela de 4 bodyuri cu alb si bleu din Carrefour. Tu pentru cate luni ai luat? Ca eu am luat pt 3 luni si acum mi se par atat de miiiiiiici!!! Sper sa ii fie bune, macar sa apuce sa le imbrace o data pe fiecare
claudinna Petrecere frumoasa, sa nu te obosesti prea tare.
Eva , Anca
Pe curand,
33s1z Mihnea Cristian
andy.p spune:
Dya nu fi suparata ..stiu ca e greu sa-ti cauti alt medic acum pe final,dar voi aveti medici buni acolo si pana la urma vei gasi pe cineva de care sa fii multumita.Am mai intrebat :dr.tau nu ti-a recomandat pe nimeni?Sau printre cunostintele tale poate stie cineva un medic bun.
Clau sotzului si socrului,petrecere frumoasa.
Si noi plecam la ai mei ca azi sarbatoresc 36 de ani de casatorie si eu cu fratelo le-am pregatim o surprise party.
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
dyanira spune:
A ramas stabilit cu el sa merg pe 4 august sa ma mai vada o data, asta inainte sa plece pt 2 saptamani si mi-a spus ca atunci imi va da nr de tel al unui coleg pentru orice eventualitate.Eu ca proasta nu am intrebat cine e colegu....Acum nu stiu cum sa aflu?
Oricum sunt asa suparata pe el ca nici nu mai vreau sa merg pe 4 august la control la el...
Ma stresez tare mult si asta nu ii face bine la bebe, poate chiar nasc prematur de atat stres....
Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
claudinna spune:
multumesc, fetelor pt urari si chiar asha, LA MULTI ANI! pt toti sarbatoritii de azi!
dya, de ieri am vrut sa-ti scriu, dar era cam tarzior cand am intrat eu: nu-ti face griji pt nastere! importanta e maternitatea si sa fie un dr de garda. s-au intamplat multe cazuri in care medicul n-a putut ajunge si fetele au nascut cu cine a fost de garda si totul a fost fff bine!
nu mai stiu, tu faci cezariana? iti dai seama ca toti medicii din maternitate stiu sa faca si poate ca vb pana la urma cu cineva. de multe ori e mai bine sa nasti cu alt medic decat cu al tau.
chiar mamica fetitei la care sunt moasa a nascut pe 2 mai si dr noastra (ca am mers la acelasi medic) era plecata din tara cu vacanta aia de Paste si ea s-a dus la maternitate si a avut parte de 3 medici, nu de unul! totul a fost bine si apoi a mers la cel cu care a nascut de fapt, care e un medic f bun.
Eva, asha se umfla picioarele in sarcina, in jurul gleznelor, ca niste pernite si laba piciorului. sa-ti controlezi tensiunea si ai grija cu caldura. mi-e mi s-a recomandats a stau cu piciorele mai sus decat restul corpului, sa mananc fara sare si sa beau multe lichide. a, si cat poti, sa te feresti de caldura, de a face bai sau dusuri fierbinti...
eu am respectat cat de cat indicatiile si nu mi s-au mai umflat. pt cele care mai mergeti inca la munca...puneti ceva sub birou, o cutie de carton, un scaunel si stati cu piciorele pe el
eu de luni gata, am intrat in conc acela de 126 de zile, ca vineri la munca simteam ca o iau razna. am obosit ingrozitor!
andy, LA MULTI ANI sanatosi pt parinti tai!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
33+ Florin Razvan
alexa si mami spune:
diana, nu mai fi suparata se supara si bb, imposibil sa nu-ti lase pe cineva de incredere.
corina, si eu am luat setul acele de body-uri, pt 3 luni, zic ca sunt suficient de "mari" si nu-s decit 4, acum cit o sa le poarte... si eu la fel am programul facut de scirbici si de co, cm, pina la 1 oct, deja am si vb cu dr de fam
laura, aniverasare fericita parintilor tai petrecere frumoasa!
la noi e canicula, suntem sechestrati la domiciliu
alexa simami
bitza2008 spune:
Salutare fetili!!
In sfarsit sunt update, am reusit sa citesc tot-tot si m-am bucurat pt bebeii grasuni vazuti la eco, am admirat burtici de mamici sexy, am admirat lucruri superbe pt bebelushi,m-am emotionat de aparitia primuli bobocel,m-am intristat tare pt bebe bolnavior de la odiseea vecina-Doamne ajuta sa fie totul bine!
VA MULTUMESC TUTUROR PT URARI!!SUNTETI MINUNATE!
Freshanana, un special!
LMA pt sarbatoritii zilei de azi!!
Drumul spre casa a fost asa de usor si totul a decurs mai bine decat ne asteptam; am oprit cam la jumatate de ora pt shushu.Am stat si la Satu-Mare o noapte, ne-am recuperat catelul si am venit spre casa!!
Dupa acest drum am multumit cerului ca avem masina cu aer conditionat, altfel muream in Ungaria si in Romania!
Maine ne asteapta iar o zi plina, vin astia de la gaze sa ne faca receptia, merg la doctorita!!
mai revin
33+LUCAS
AMR 7 saptamani!!! 8saptamani!!!!
monica_dicut spune:
Hai ca n-am cuvinete, sunt socata cu pielea de gaina si cu lacrimi in ochi....
FELICITARI PENTRU PRIMUL NOSTRU BOBOCEL!!!!!!!!!
LUCIA & MAMI CLAUDIA
SA fiti sanatoase si bebitza mancacioasa si sa aiba o viata cat mai frumoasa.
DEeci s-a nascut si la noi primul bobocel inainte de capitolul 100
Andy, asa este, teoretic de maine sunt in concediu iar ieri m-am trezit la 12,40 ora Romaniei
Nusha, scuze, da chiar am lenevit ieri ca purselu si n-am fost sa dau trezirea, recuperez io de maine in colo (asta daca nu m-or chema astia inapoi la serviciu )
Legat de caruselul de pe LR imi vine sa-ti dau miii de . Exact asa are cumnata mea primit de la cineva care a dat vreo 250 de RON pe el in Romania. Este super super si se poate prinde de orice pat. Pretul e absolut great si o sa mi-l comand si eu daca-l mai apuc. Multumesc
Mary, bine ai revenit. Imi pare rau ca nu prea ai avut vreme buna.
Dya si 300 felicitari pentru bebeii grasuni, sa ajungeti cu bine la 40 de saptamani.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI
AMR 57 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
_irina_ spune:
Salutare burtici si bbici!
Eu am niste pernute de picioare de ma sperii. Parca s-au mai dezumflat de ieri, dar de maine iar ma duc la lucru si ma apuca groaza.
Mi-am facut ceai diuretic si stau cu picioarele in sus. Sper sa fie mai bine.
Ce e nasol cand stau cu picioarele in sus e ca se catzara si bebelina si cand ma trezesc sunt tot cu ea pana sub coaste.
Diana e musai sa intrebi pe cine lasa inlocuitor doctorul tau si sa iti lase numarul de telefon. Tu nu nasti la Bega, nu?
31+ - Andreea
freshanana spune:
corrina si eu vreau sa ne intalnim. dupa 1 aug e chiar ok. mai pe seara sa fie racoare. denisa tu ai zis ca vii.
bitza pai ai un program f aglomerat, asa cum banuiam. sper sa terminati cat mai curand de rez partile administrative ca sa va linistiti.
33+
AMR 46 zile !!!
puiutz