mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salut fetelle!!! lenevesc si eu stau pe forum si ma plictisesc, afara e cald tare asa ca nu ies nicaieri, poate doar pe seara

monica eu deja am comandat caruselul azi dimineata ca am mai cautat si pe alte site-uri si asa cu lumina si muzica sunt peste 2 mil deci l-am luat fara sa ma mai gandesc, abia astept sa vina

ia vezi cum faci sa nu te duci maine la munci ca vezi ca aici trezirea nu e ok daca nu esti tu !!!

eva si mie mi se umfla picioarele de cateva saptamani bune, iar acum am observat ca nici dimineata nu sunt desumflate de tot asa ca pana nastem asa vom fi, gogosele!

va pup pe toate!

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Salutare viitoare mamici de bobocei, n-am avut un we grozav din pacate, scandal cu mama, cu sotzul....asa e cand n-ai casuta ta ,mai ca ne bate gandul sa incepem acum cautarile pentru casuta....desi...eu abia am rezistat ieri la IKEA cateva ore cautand una alta Si am si gasit ieri 2 dulapuri de hainute pentru Mikul, unul foarte ingust cu cateva rafturi si inca unul mai maricel in care se pot agata haine, pentru inceput..cred ca doar pe ala mic il vom folosi pentru hainutele Mikului (la cat sunt de mici hainutele)
Acum ma uitam si eu la carouselul de pe LR si vad ca zice: 'Alimentation 4 piles LR20 non fournies (vendues aussi sur notre site).' astea cred ca sunt bateriile cu care merge, voi le-ati gasit?

Vreau sa va zic ca astazi m-am jucat cu Mikul, foarte frumos, puneam eu mana undeva pe burta si miscam putin, cand luam mana impingea si el in acelasi loc si simteam ceva tare, cred ca era un piciorus, daca puneam mana, se tragea repede

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna ziua si de la noi!
azi am dormit intr-una:D si inca as mai dormi!
Anca, ma rog pentru tine si bblina ta...sa va intoarceti cu bine si numai cu vesti bune!oricum, in caz de ceva...ne va tine Eva la curent cu vestile.
toate burticutzile

31+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

mujdeiul e gata. imediat si pestele si mamaliga.
va bagati?

Eu, iepurica 26+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

am voie sa mannca macrou afumat? ca intai am dat banii pe el si acu ma intreb daca am voie sa manac.......

Eu, iepurica 26+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Imi vine sa ma dushuiesc non stop, mi e caaald mi e greaaaata nu poci papaa, multe plangeri

Claudinna La multi ani pt sot si socru

Diana nu mai fi suparici, daca esti cumintica eu zic sa nasti la termen

Andy multa sanatate si bucurii parintilor tai si distractie placuta

Eva pernutele sunt bonus la pachet cu bebelu :). Sa nu tsai mult in picioare

Corina te cred ca esti nerabdatoare cu concediul. Eu o tin de 2 sapt in CM si acum in CO dupa aia iarasi CM si tot asa

bitza cum ti se pare in tara?

CD ai fost si tu ieri la IKEA? Eu am fost pe la 19 si ceva. Poate ne am ciocnit pe acolo ca io am vazut vreo 3 gravidute

Nocom cum estiiii?

Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Da laureta, am citit ca ai fost si tu, am vazut multe gravidute pe acolo, dar noi pe la 19.30 am plecat si sigur nu ne-am ciocnit pe acolo ca eu ma uitam atenta la toate burticile si te stiu din poze hi hi, or fi zis fetele ca sunt nebuna
Deci...sa iau caruselul? A gasit cineva alea 4 baterii sau ce-or fi pentru alimentare?

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

laureta si eu tot sub dus m-as muta. as lua tv cu mn si niste carti si as sta acolo non stop

iepurila daca nu mananci in cantitati industriale nu cred ca are ce rau sa iti faca macroul afumat

33+

AMR 46 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

in sfarsit am reusit sa recuperez si eu ceea ce nu am citit 1 saptamana...mult, muult...

cd, musette felicitari pt bebeii in grafic!

Nausica si AdrianaSM va urez si eu mai cu intarziere, bine ati venit si sarcini usoare cu bebei sanatosi!

babytza felicitari pt logodna! cum a fost? cum te-ai petrecut?

july sanatate multa fratelui tau, am citit ca a avut un accident cu moto....cum se mai simte?

mami de alexa felicitari pt baietel .. o sa ai o pereche de copilasi frumosi...cred ca te simti tare mandra...ai si de ce nu de alta

Miruna,Boo felicitari si voua pt bebitzii grasunei si voinicei...ce putin mai ai de asteptat pana sa-l tii in brate pe ingeras Boo ...

am vazut ca vb la un momentdat despre vitamine...eu i-au elevit de prin luna a 2-a, 1 pe zi, si nu mi-au facut nici un rau, sunt foarte ok cu ele, nu m-au ingrasat nu nimica.oricum e bine sa intrebati doctorul inainte sa le luati, poate nici nu aveti nevoie de ele.

Multumesc mult fetelor care au aruncat un gand si catre mine, intrebandu-se daca sunt bine.

a nascut Claudia... nu-mi vine a crede...am citit si s-a zbarlit pielea pe mine...ce emotionata trebuie sa fie...Claudia sper ca e totul bine cu tine si cu Lucia, sa ajungeti acasa repede sanatoase si fara nici o problema! te asteptam cu vesti bune!

ziceati ceva de adresa comuna de mail? poate-mi explicati si mie cu ce se mananca...sincer habar nu am despre adresa asta comuna.

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hei, fetili!!!

Ce faceti? Cam liniste pe aici! Eu vad ca daca nu am mai stat cu orele la calculator s-a cam terminat cu pernutele la picioare! Ba chiar m-am plimbat mult, ieri in mall, azi in Cora si Bricostore, si mai port si sandalutze cu toc (ma rog, cu talpa aceea inalta) dar vad ca nimic...nici un edem. Adica niste pernite asa de forma, le vad eu pentru ca stiu cum eram inainte, nu sunt ca acum trei zile cand m-am speriat, efectiv. Fetelor, va spun eu, e de la stat pe scaun. Inainte stateam la laptop intr-un pouf, nu mi se umflau delc gleznele, dar acum, de cand burtoiul e mare, nu mai pot sa ma ridic din pouf singura, asa ca am inceput sa stau in scaun de birou. Cam nasol, de aici edemele! Nu am gasit ceai diuretic de gravide dar mai caut!!!
Am cumparat azi o veioza pentru camera piciului ( e verde cu un ursuletz), un buretzel natural antialergenic de baie si servetzele umede Pampers ( incep si eu bagajelul de spital :))))

Laureta, dar eu nu vreau bonus aceste pernutze!!! E promotie?
Asa e, caldura mare, mon cher! Noroc cu aerul conditionat!!!

Claudinna, La Multi Ani sotzului si socrului, sa iti traiasca!

Anca, cum esti? Esti cam tacuta azi!!

Vad ca toate sunteti harnicutze, shopping, shopping si iar shopping!!! Eu incep sa ma cam sperii de listoiul pe care l-am facut, si cam tai din lista!!! Dar am adaugat perna aceea pentru regurgitare pe lista, o voi lua si eu!

Am cautat si eu la Bricostore si Cora acele stickere deco pt camera de bebe, nu au, baietii din magazin au zis ca nu au asa ceva? Sunteti sigure ca ati vazut stickere in Cora si Bricostore? Nu stiu cine zicea! In Cora m-am uitat si la hainutze de bebe, pe langa faptul ca predomina rozul (explozie de fetitze sau ce?) si majoritatea au imprimeuri fff kitsch, am vazut mai mult de la 6 luni in sus! Nu va uitati nici de curiozitate, sunt horror! Eu o sa caut tot pe net si la "Z" sau la magazine mai ok! Oricum, experiment: oribilitatile acelea de hainutze din Cora sunt mai scumpe decat hainutzele de pe chic bébé! Concluziile le trageti singure...

Cam atat de la noi!

Am facut si pozici cu noi acum ca am intrat in luna a 8a! O sa le pun in album! V-am promis si un filmuletz!!!

Pooop!!!

31+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 62 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput