FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

IUCA mult succes,dor injectiile ,cand pleci la Sibiu....doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Dodo Fii curajoasa! Noi toate suntem alaturi de tine
Bytzi imi pare rau pt FSH-ul sotzului tau. Ai schimbat clinica? E ac interval de valori normale?
Iuca te descurci cu injectziile? Cred ca si eu o sa mi le fac singura .
Fetelor, maine ma duc sa fac un ecograf sa vad dc mai am chistul ala , sper sa nu mai fie ca AC nu mai iau. Ma vitaminizez acum , nu am anemie dar sunt cu valorile la limita inferioara . La CM urmator fac inseminarea norocoasa

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

dodo - bine ca ai taria sa o iei de la capat atat de repede... eu in locul tau as fi urat pe toata lumea, as fi dat vina pe toti, as fi intrebat pentru a nu stiu cata oara de ce eu, de ce noi.... si ar fi durat ceva pana as fi realizat ca am pierdut doar o batalie..... cu atitudinea ta presimt ca razboiul il veti castiga cat de curand...

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor va multumesc mult ptr incurajari
Mi-a facut cumnata mea injectiile pana acum, dar de miercuri mi le voi face singurica. Nu e greu si nici nu doare, iti trebuie doar indemanare.
Noi miercuri dimineata plecam spre Sibiu, joi trebuie sa fim la eco si cred ca vom sta pana dupa inseminare.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dodo
Iuca, mult succes! Pacat ca nu poti sa ne dai vesti de acolo. Deci v-ati hotarat pt. IAD si sa nu faceti biopsie acum sa-i folositi?

Mergi la inceput

Moniland nu stiu ce sa zic, dar cred ca va fi IAD.
Mi-ar place sa va pot citi de acolo si sa va tin la curent cu evolutia mea, doar sa gasesc un internet-cafe acolo.

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca succes! Poate gaseshti un internet cafe sa ne spui shi noua veshtile. Atzi ales deja donatorul?
Fetelor eu nu am scapat de chist. E mai mic cu doar 1 mm fatza de cat era la Sibiu (22/18 mm). Nu shtiu ce sa fac. Cred ca o sa fac pe ciclu natural inseminarea la CM urmator sau sa o rog sa-mi dea o stimulare mai ushoara, sau sa ma stimulez cu ceva naturist .......... O trebui sa-l operez? Shi sa nu va spun ca m-am dus bou shi m-am intors Fulga de la eco. Am uitat sa intreb cat e endometrul shi dc am vre-un folicul luna asta.

Cirip

Mergi la inceput

Cip ce pacat ca ai uitat sa antrebi de folicul asa ati dadeai seama daca ai folicul si cat de mare e fara stimulare, sa vezi daca e bine sa ancerci fara stimulare...ami pare rau ca nu ai scapat de chist ,eu cand am fost la Giuli pt laparoscopie mi-a facut antai un eco sa vada daca a mai crescut.. si crescuse daca scadea cat de putin nu ami mai facea laparo,caci era o fata la care a scazut cativa mm si nu i-a mai facut laparo...am rest ce sa zic e naspa cand tot astepti ,te ampiedici de fel de fel de probleme si nu mai poti face odata pasul urmator si timpul tot trece...

Mergi la inceput

cipcirip multumesc mult
Cand am fost am uitat sa intreb despre donator, o sa intrebam joi.
In a cata zi de CM ai facut ecografia? Eu stiu ca cel mai bine se vede imediat dupa CM, cand inca nu au inceput sa se formeze foliculii.
Poate mai da totusi inapoi.

Les Brown

Mergi la inceput

cat despre mine,joi ar trebui sa merg pt anal genetice ale sotului si eu tot nu sant hotarata ce sa fac,daca sa merg mai departe pt FIV cu biopsie ,cu un FSH asa mare,daca mai are rost sa nu arunc banii degeaba pe analize...

Mergi la inceput