FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7
Raspunsuri - Pagina 10
iuca spune:
bytzi
daca incerci sa iei legatura cu dr Damian, sa vezi ce iti spune?
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
inna30 spune:
iuca..iti tin pumnii , sa te ajute d-zeu sa vii cu bebita in burtica, mult mult succes sa fie bine.

cipcirip ..eu zic sa nu mai faci stimulare deloc daca chistul inca este, se face mai mare, incearca pe natural, si vezi ca exista la plafar tinctura de zmeur, si coacaz negru si supozitoare cu carpicon care se pun 2 pe zi din z5 pana in 119, sparg chistul sau il absoarbe, sunt naturiste nu-ti pot face rau, duphaston se mai dadea in chisturi.
am avut si eu un chist acum 2 ani si asa l-am rezolvat
Va apup pe toate .
monty esti bine?

iuca spune:
inna multumesc mult 
Tu ce faci? Cum e cu testele? Tot din ce in ce mai pozitive
?
Les Brown
@dodo@ spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot ca a-ti fost alaturi de mine in aceste momente grele, dureroase, foarte dureroase. Inca e o rana deschisa, dar sper ca se va cicatriza cat mai repede, caci de trecut, nu va trece niciodata. Aceasta durere va fi in sufletul meu mereu.
[bytzi, nu vreau sa-ti dau sfaturi, voi hotarati ce e mai bine pt voi, dar parerea mea e sa faci cu donator, stiu ca poate pt sotul tau va fi mai greu, dar asa nu vei avea surprize. Daca nu gasesc nimic in ziua aceea la biopsie? Imi pare rau ca fsh-ul s-a inrautatit, sunt alaturi de voi si va imbratisez.
iuca, iti tin pumnii si sper sa vii graviduta de la Sibiu, trebuie sa mai fie si la acest capitol reusite. Vreau ca tu sa fii una dintre ele, deschide usa si apoi vom veni si noi.Apropo, ai gasit cazare in Sibiu? E scumpa?Te rog trece si in dreptul meu, FIV nereusit cu dr Niculescu si Cocei. Multumesc
cipcirip, imi pare rau ca acel chist nu iti da pace sa-ti indeplinesti visul, momentan, caci nu e el mai puternic decat tine, nu? Scapi tu si de el si apoi vei avea drum liber la Sibiu. Poate vine cu vesti bune ,IUCA, si poate merg si eu sa incerc un IAD si la Sibiu.
Va pup pe toate, nu stiu ce ne-am fi facut fara voi, v-am simtit foarte aproape, mai ales ca eu nu am frati , iar sotul are o sora plecata din tara, nu prea am avut cui sa ne descarcam necazul
iuca spune:
dodo iti multumesc mult ptr incurajari si pt cuvintele frumoase, sa dea Domnul sa fie bine ptr toate 
Eu am gasit cazare in Rasinari, e o comuna din zona Marginimii Sibiului, e la 7 km de Sibiu, e o zona foarte frumoasa, sunt pensiuni si am gasit cazare la o pensiune cu 80 RON / noapte - camera cu pat dublu, saltele noi, baie in camera, cablu, acces la frigider, etc.
Va 
cu drag pe toate
Les Brown
bytzi spune:
Dodo
o ambratisare de la mine si ati doresc sa te vindeci repede si ami pare bine ca deja te gandesti la o noua ancercare....
pe toate si ami pare bine ca aici gasesc adevarate prietene cu care sa discut problema noastra
Moniland spune:
dodo, te inteleg asa de bine. Iti doresc ca urmatoare incercare sa fie reusita si sa nu mai treci prin asa ceva. Eu am avut 3 FIV-uri nereusite si unul mai urat in sensul ca a reusit dar s-a oprit sarcina din evolutie. Asa ca din proprie experienta pot sa-ti zic ca fiecare esec doare foarte tare.
Mult succes tuturor si sa aveti numai bucurii!!!!
montytaiana spune:
of dragele mele
ce trece timpul ma uit in urma si nu imi vine sa cred ca ne luptam deacuma deja de 5 ani