FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7
Raspunsuri - Pagina 8
iuca spune:
Buna fetelor,
Inna in Braila se face bhcg, cu rezultatul in aceeasi zi la Promedica tel 0239.627400 (e in centru, foarte aproape de faleza si de Primarie)
Eu sunt aproape sigura ca esti
si ca rezultatul de la VitalMed e gresit.
Tabitha multa bafta si noroc
dodo sper dn tot sufletul sa fie bine
Eu am inceput azi stimularea, 2 injectii cu Gonal F. Azi mi-a facut cineva injectia, dar maine am sa incerc sa mi le fac singura.
Va multumesc mult la toate ptr incurajari, sper sa fie bine.
Va 
pr toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
@dodo@ spune:
![]()
![]()

Va multumescu inca o data din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine, cu atat mai mult acum cand incerc sa-mi gasesc linistea si un antidon pentru rana adanca pe care ti-o lasa in suflet esecul. De regula se spune ca minunile tin doar trei zile, de data aceasta eu am avut privilegiul sa cred intr-o minune, in care se facea ca voi fi mamica a trei dodonei, timp de zece zile, zece zile in care am avut cel mai frumos vis pe care il poate avea cineva vreodata. Astazi insa din vis s-a transformat in cosmar, am dureri ingrozitoare de spate si de burta si incepe sa curga tot mai abundent. Daca pana astazi ma rugam la DD sa faca o minune si sa se prinda din cei trei embrionasi perfecti macar unul, am zis sa nu il supar cumva daca sunt nerecunoscatoare si cer prea mult pe toti trei, de astazi minunea pe care o cer este sa ma intareasca sa trec cu bine si peste asta. Deocamdata nu pot sa simt decat disperare, este un foarte bun test pentru psihicul meu si al sotului in acelasi timp. El saracutul incearca sa fie cat se poate de tare si de puternic in fata mea, dar il tradeaza ochii care sunt cu adevarat oglinda sufletului. 

bytzi spune:
Dodo am 

la citirea mesajului tau ,doamne ce greu trebuie sa fie ....nu am cuvinte....ati doresc putere sa poti trece peste durerea din sufletul ta

inna30 spune:
dodo.sincer imi pare tare rau, si mie mi-au dat lacrimile cand am citit, este foarte greu dar trebuie sa mergi mai departe, stergeti lacrimile dupa obrajiori si trebuie sa te ridici si sa iti continui visul, este usor sa spui , stiu, numai tu stii ce este in sufletul tau. eu ma rog la d-zeu sa iti revii repede si sa iti dea putere sa treci peste tot.te pup
iuca spune:
dodo imi pare sincer rau, sper sa iti revii cat mai repede si sa gasiti puterea sa o luati de la capat. 
Les Brown
Tabitha spune:
Dodo: imi pare foarte rau pt. ce ti se intampla
. Sa te ajute Doamne Doamne sa treci peste acest esec si data viitoare sa fie bine.
Fetelor,
va multumesc tuturor pt. incurajari si sper sa revin saptamana viitoare cu vesti bune. Am vorbit azi la tel. cu dr. si mi-a reconfirmat programarea de luni. Sper ca totul sa decurga ok si sa ma programeze cat mai curand la FIV.
Pupici
@dodo@ spune:
![]()
![]()
Va salut si va multumescu din suflet tuturor pentru ca sunteti alaturi de mine si imi impartasiti durerea. A fost o zi extrem de grea si de urata atat in sufletul nostru cat si afara. Astazi cerul a plans si a strigat parca in locul nostru. As fi vrut sa urlu de durere si de deznadejde, parca de fiecare data cand tuna. Am avut noroc ca sotul meu si-a luat astazi liber de la servici si nu m-a lasat singura nici o clipa. Ne-am urcat in masina si am hoinarit toata ziua in speranta ca vom gasi un loc care sa poata sa ne incarce bateriile. Am inteles insa ca este greu de gasit un astfel de loc, vindecarea vine doar din sufletele noastre si din incapatanarea nostra de a nu inceta aceasta lupta surda si oarba parca. Umbland astazi haihui o zi intreaga am realizat ca am pierdut o batalie, dar nu si razboiul, atata timp cat ne avem unul pe celalat si ne iubim. 

iuca spune:
@dodo@m-a impresionat mesajul tau. Ai dreptate, e doar o lupta si razboiul se va termina doar cu o victorie, altfel nu ne dam batute. DD ne da putere sa trecem si peste momentele grele.
Les Brown
bytzi spune:
Dodo
cuvintele sant de prisos,o ambratisare de la mine si haide capul sus,DD ne v-a rasplati si noua odata suferinta