FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

inna pe prospectul de la test scrie ca rezultaul se citeste in 5-10 min, in functie de test. Daca a 2 liniuta a aparut dupa acest interval de timp, atunci nu se ia in considerare.
Eu sper ca la tine au aparut amandoua destul de repede.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

am inteles....da, au aparut in acelasi timp aproape, cam in 2 min s-a limpezit imaginea bine bine
oricum m-am linistit..tind sa sper ca nu este bebe nici luna asta, ce sa fac , asta este ,mergem mai departe,sperante aiurea dar .......trebuie sa imi revin si sa am puterea sa o iau de la capat.
va pup si va multumesc pt sustinere si lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

vrembebe: in Turcia am fost la clinica Irenbe TIP ve TUP BEBEK MERKEZI din Izmir, tel. 0090 232 464 58 88, site http://www.irenbe.com.tr/.

Inna: pentru linistea ta sufleteasca mai fa un test din sange. Iti tin pumnii

Dodo: Sa dea Domnul sa fie bine.

Fetelor, va multumesc tuturor pt. sustinere, fara sa va mai enumar ca sa nu uit pe cineva, sper sa va dau ceva vesti bune miercuri, cand voi mai avea acces la net.

Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

inna eu stiu ca testele de sarcina pot da rezultate fals negative dar fals pozitive nu
si oricum tu ai facut teste diferite, deci e imposibil sa dea toate rez fals poz
acum eu zic ori sa mai repeti testul de sange peste cateva zile, sau sa mai astepti putin si sa faci eco
suna si medicul

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Inna tare ciudat. Poate anal de sange este greshita. Tzin pumnii sa fie bb.
Iuca eu cred ca a shtiut dr ce tratam itzi este indicat. Pe baza analizelor facute shi a anamnezei tzi-a dat gonal f. Fii linishtita k totul va fi OK dc faci shi monitorizare.
Eu cand am intrat in clinica ma ashtepta liftul deschis shi stiind ca e la ultimul etaj tzop in el. Scari nici nu shtiam ca exista
Tabitha sa vii cu veshti super bune, tzin pumnii sa tzi se dea OK-ul repede. Te rog frumos, afla-mi shi mie cat costa o cutie de menopur(10 fiole) in Ungaria, vreau sa shtiu dc e mai ieftin de 820 ron.
Va imbratzishez pe toate.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dragele mele
am fost cam abatuta zilele astea
de a venit Cm iara
dar va povestesc alta data despre mine

inna sincer am plans de bucurie cand am citit in urma de reusita ta, si cred ca ai reusit, pt testul de sange tr sa fii macar z 14 fara IA ca sa iasa ceva
la sub inseminare pe prima pag sunt trecute valorile
eu zic sa il mai repeti, hormonii inca nu erau asa numerosi ca sa iasa in sange
te sustinem nu iti fa griji trebue sa fi reusit
altfel ar fi mult prea nedrept

dodo fruntea sus iubita
asa cum a spus si iuca poate sa fi fost implantarea
pana nu vine Cm sau nu faci test nu ai de unde sa stii
eu am prietena care e luna 3 de sarcina si tot mai are unele scurgeri rosiatice
nu ca asta ar fi de f bine
dar e sarcina
si face tot ce poate sa o pastreze
asa ca nu dispera
inca un pic de rabdare
te pupam si ai incredere in DUMNEZEU
noi oricum suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

monty..te pup si iti multumesc din suflet , sper din tot sufletu sa fie bine, crede-ma ca m-au apucat "bocetele" ieri dupa ce am vazut rezultatul, dar asta este, ..azi am mai facut un test care a iesit perfect pozitiv, fata de cele din urma care erau mai slab pozitive, sanii ma dor ingrozitor, si sper ca nu este numai in mintea mea, ori am inebunit ori nu mai stiu....dar mirosurile de parfum ma inebunesc.
te pup dulce si iti tin pumnii .
dma_2007.multumesc mult pt sustinere, cei de la vital med sunt singurii din orasul nostru care fac aceasta analiza, cert este ca oricum ei lucreaza prost dar sincer nu mai stiu ce sa mai cred, sunt dezorientata, doream atat de mult sa fiu sigura si sa ma bucur dar acum in sufletul meu este un mare mare ???
cip cirip;tabitha ; iuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

inna, poate in Braila sunt altii care fac aceasta analiza. Si eu cred esti daca toate testele care le-ai facut indica II.
Tabitha, mult noroc ca eu iti tin pumnii. Sa ne dai de veste cand poti. Oricum te "citesc" si la alte subiecte sa vad cum decurge FIV-ul in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dodosi inna va doresc mult succes si dumnezeu sa fie alaturi de voi.....

inna nu-ti pierde speranta daca ai avut 3 teste poz atunci cred ca e ceva acolo...doamne ajuta
dodonel chiar nu stiu ce sa zic ma gandesc cu disperare la cazul tau,caci an aceeasi situatie sant si eu si nu vreau sa cred ca nu vei reusi,eu cred ca DD se va gandi la tine si prin cate ai trecut te v-a binecuvanta cu un bebelus...si asa am trecut prin socul azoospermiei ,asa ca trebuie sa fie alaturi de noi.....ati doresc din suflet sa reusesti, nu stiu parca ma pun pe mine an locul tau si nu as rezista....multi ici si dumnezeu sa te ajute,nu dispera mai este timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Tabitha mult succes de abia asteptam vesti

Iuca deci cand ancepi stimularea? mult noroc

Mergi la inceput