Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
Iris2002 spune:
Selene, va pastrati simtul umorului.
Billy, bine ai revenit si felicitari pentru fetita.
Jasmi, eu am senzatia pe care o ai tu la cola, insa la capuccino. La mine un capuccino dublu la servici era modul de a incepe ziua. Si acum, de la a 6-a saptamina de sarcina cam, nu il mai suport. Si cum sunt hipotensiva mi-ar fi prins bine, dar imi provoaca greata.
Fetelor noi bun venit si bebei sanatosi.
Yashi, ce de-a preturi la voi... si eu care sunt geloasa pe americance, imi amintesc de vacantele acolo cind imi cumparam tone de haine Hillfiger si Guess si DK la preturi modice...
Miereamara, si tu, Brutus? Mami imi povestea duminica la telefon ca a facut bors si sarmale, yummy, insa mie imi e lene sa fac sarmale. (si cica nu am cind, daca sunt acasa ma ocup de fata...
roxanaz spune:
quote:
citat din mesajul lui Iris2002
... si eu care sunt geloasa pe americance, imi amintesc de vacantele acolo cind imi cumparam tone de haine Hillfiger si Guess si DK la preturi modice...
si io si io galbena de invidieee
mvb spune:
Dureri de burta am mai avut, insa parca asa nu. Le am de aproape 3 zile. Cateodata ma tin in continuu, alteori doar sageti scurte. E posibil sa cresc uterul, pt ca burta mea nu e asa de mare.Am vazut dimineata o multimme de burtici la spital...imi erau toate asa de dragi.
Va pup pe toate.
Iar mi-e somn.....si tel suna ca nebunul.....
15+
MITITICA82 spune:
buna fetelor, sunt noua pe aici si sper ca voi ma puteti ajuta...sunt in a 5 saptamana si 1 zi de la ultimul cm, mi-am facut test si a iesit pozitiv, ceea ce m-a bucurat enorm.cu cateva zile inainte sa-mi vina cm am avut greturi....insa acum de vreo saptamana nu mai am nici un simptom, doar ca am sanii tari si un pic sensibili, sunt balonata, am o scurgee mica albicioasa un pic groasa, si atata. este normal?ca am citit pe un site ca o tipa a avut greturi si la un moment dat i-au disparut deodacta si cand a mers la medic era bb mort:( si m-am speriat si ma gandesc numai la tampenii; la medic ajung abia sambata si pana atunci poate ma putiti ajuta voi. va pup
veronica75 spune:
salut fetelor
Sunt pe aici cu voi si citesc zilnic ceea ce voi scrieti.
Eu cam sunt cu moralul la pamant si nu am mai scris de cand am aflat de Smarandita - nici nu mai am cuvinte, imi pare tare rau ca sa intamplat asa si iti doresc refacere rapida.
Mie imi e tareeee rauuuuu

nu mai pot...se pare ca am scapat controlul sau nu stiu ce o fi...da e sigur tre sa ma duc la spital.
Vomit intruna si de atata vomitat cred ca deja mi-am stricat stomacu adik mai vom si cu sange si nu sta nik inautru...e clar vreau , nu vreau treb. sa plec la spital.
Nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu starea asta si daca imi poate da un sfat ceva, eu am luat si pastile: Postafene si primperam sau asa ceva daaaa degeabaaaaa nu merge cu nik si am luat si ranitidina si degeaba.
Eu nu vreau la spital 
da ce sa faccc ca deja fac rau si copilului si eu ma duc la vale detot. Acu imi e si frica....sper sa fie totul in regula cu bebe al meu.
Na, ca v-am naucit cu pr. mele...
Le doresc un bun venit celor noi, si multa sanatate tuturor.
Doamne ajuta sa fie bine 
Va pup pe toate. Tineti-mi pumnii sa fie bine si la mine. Multumesc
http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
jasmi spune:
vai fetelor nu mai povestiti de mancare, ca ma gasesc intr-un moment de non-greata in care mi s-a pus pata pe tocanita + pireu + castraveti murati 

Deja mi-am facut traseul pe la magazinul de carne (mi-e lene sa scot din congelator) si numar minutele pana pot pleca acasa 

Jasmi
10+
way to go
BB
jasmi spune:
veronica, imi pare tare rau ca te simti asa ![]()
eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar poate ca ar fi cel mai bine sa vezi ce-ti spune dr. Iti doresc sa iti revii cat mai curand si sa fie totul bine 
Jasmi
10+
way to go
BB
roxanaz spune:
Vero te rog frumos sa lasi sperieturile si sa mergi la doctor, da? iti trebuie niste perfuzii de rehidratare ca sa iti revii. ai mare grija de tine!!! tinem pumnii sa fiti bine amandoi!! 
jasmi spune:
quote:
citat din mesajul lui MITITICA82
buna fetelor, sunt noua pe aici si sper ca voi ma puteti ajuta...sunt in a 5 saptamana si 1 zi de la ultimul cm, mi-am facut test si a iesit pozitiv, ceea ce m-a bucurat enorm.cu cateva zile inainte sa-mi vina cm am avut greturi....insa acum de vreo saptamana nu mai am nici un simptom, doar ca am sanii tari si un pic sensibili, sunt balonata, am o scurgee mica albicioasa un pic groasa, si atata. este normal?ca am citit pe un site ca o tipa a avut greturi si la un moment dat i-au disparut deodacta si cand a mers la medic era bb mort:( si m-am speriat si ma gandesc numai la tampenii; la medic ajung abia sambata si pana atunci poate ma putiti ajuta voi. va pup
Draga mea, incearca sa nu te gandesti la rau. Eu, spre exemplu, in primele 7 sapt nu am avut absolut nici un simptom de sarcina. Dar pentru linistea ta, poti incerca sa-ti faci o analiza bHCG - valoarea aceastui hormon creste in fiecare zi (sa ma corecteze fetele care stiu mai multe, daca cumva ma insel). Daca repeti analiza de 2 ori si ultima valoare va fi mai mare, inseamna ca e bine. Sper sa nu-ti fi dat sfaturi aiurea

Jasmi
10+way to go
BB
andre_ea spune:
Veronica, imi pare rau ca treci prin asa ceva. IrinaC a patit la fel. Perfuziile sunt solutia. Bafta multa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008