Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
Selene_Bunny spune:
vero, poate si-un pansament gastric, daca e asa de iritat stomacul...
Pentru MITITICA: si eu zic ca e bun sfatul cu beta-HCG...
Si inca o intrebare: la ce doctor mergi? Si de unde? De la ce clinica / spital?
cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Iris2002 spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanazquote:
citat din mesajul lui Iris2002
... si eu care sunt geloasa pe americance, imi amintesc de vacantele acolo cind imi cumparam tone de haine Hillfiger si Guess si DK la preturi modice...
si io si io galbena de invidieee. noroc cu comandatul online cu ce ma mai mangai
Roxana, si haine comanzi? Ca aici platesti de-a taxe pt haine.... dvd-uri, etc am mai comandat si eu cind merita.
miereamara spune:
Leditia, sincer si mie imi pare scump asternutul la 50 de dolari, dar am vazut ca are mai multe chestii, gen un cearceaf impermeabil pt salteluta, cearceaf normal, aparatori laterale pt patut, pernuta si plapumioara. Da' tot e scump!
Roxanaz, nope, sarmale nu mai sunt, tocmai am mancat-o pe ultima la micul dejun,m-am trezit cum s-ar zice cu sarmaua in gat![]()
Da, Andre_ea, chiar sunt terorizata de faza cu armele. La noi e un oras linistit, cu violenta minima, dar se intampla sa stau in casa si sa aud focuri de arma, si cam o data la trei-patru luni are loc cate o crima din asta stupida, gen unul l-a claxonat pe altul si ala s-a dat jos din masina si l-a impuscat in cap (in general afro-americanii fac chestii din astea stupide, la manie).cu toate astea eu ma simt safe aici, merg cu poseta deschisa, nu stau cu frica ca mi-ar fura cineva portofelul, o data mi-am uitat geanta in autobuz si a recuperat-o soferul la capatul liniei si m-am pomenit cu geanta adusa acasa. Eu in bucuresti mi-s patita, am fost jefuita si batuta pe strada la ora sase dupa amiaza de trei hoti.
Deliafairais, eu mai beau cafea, f rar,cam o data pe saptamana, cu toate ca eram o cafengioaica inainte....
Fetelor, ma ofticati cu intalnirile voastre
!
Vorbeati de vomitaturi
, cel mai naspa mi s-a parut sa vomiti branza telemea cu salata de rosii, imi venea sa ma spanzur...
Si vad ca vorbiti si de mancare
, eu azi vreau sa fac salata de vinete coapte si empanadas (un fel de placintele umplute cu spanac, ou si cascaval ras).
Haine...nu merge sa comandati de pe amazon? amazonul e foarte bun la anumite deal-uri,cum ar fi electrocasnice, carti, cosmetice (astea le mai iau si de la Sephora online).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
roxanaz spune:
asaaa am venit. analizele super ok, risc de Down 1:9240, risc de trisomie 18 1 la mai mult de 10.000, CMV doar IgG pozitiv, Toxo ambele negative. asa ca-st linistita
am rezolvat si la asigurari... pot sa imi comand oglinda. mai nasol e ca jumatate de oglinda e sparta si nu vad prea multe... o sa fiu un sofer tare prudent in urmatoarea saptamana.
miericico moaaaamaaa ce nasol ca nu mai ai sarmale
. cand fac eu arunc cu prastia peste balta
. din ro nu poti comanda de pe amazon decat carti. restu'.. no no:(
iris am comandat hainute dar mi le trimite o prietena din state. e mai simplu asa.
miereamara spune:
Bravo, super rezultate ai, foarte scazut riscul de Down.
Cu toxo trebuie sa ai un pic grija, daca spui ca nu ai imunitate.
Citeam aseara pe un forum de mamici autohton si am aflat ca la ecografia morfologica de trim 2 medicii ar trebui sa mai urmareasca niste markeri pt Down syndrome: absenta/prezenta osului nazal, lungimea osului bratului, distanta dintre degetul mare si restul degetelor, inima, rinichii, emisferele cerebrale si coloana.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
roxanaz spune:
miericico, da, dar eu nu prea am contact deloc cu animalutele, nu mai am caine sau pisica de 10 ani so.... nu o cadea drobul de sare acum.
da, mie imi masoara emisferele cerebrale la feicare eco, acu aveau 0.63 fiecare (hahaha nu mie.... embrionului..... inca nu mi s-a micsorat asa tare creierasul. sper...
)
ia sa fac io un capitol nou rapid pana plec ca voi iar scrieti 6 pagini pana maine
edit: gata capitol nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124358