Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

eu inainte de sarcina eram o fana infocata Cola. Aveam tot timpul baxuri de cola in casa si altceva nu puteam bea. Ciudatenia e ca parca acum nu-mi mai place, de asta nu mai beau aproape nimic . Stiu ca e foarte rau, ma chinui sa mai beau ceva apa, dar si cu asta ma lupt sa o fac sa ramana inside dupa ce o beau

Jasmi 10+
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andre_ea pffff... imi pare rau. sper sa treaca mai repede.
Jasmi daca nu e ok apa simpla incearca apa minerala cu ceva lamaie in ea sau chiar lamaie verde. e nasol daca nu bei apa, deshidratarea nu face bine deloc, mai ales pe caldurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

jasmi, CMV e citomegalovirus... La mine au iesit pozitive ambele valori, si IgM, si IgG, ceea ce e nasol, dar te las pe tine sa citesti despre CMV, daca vrei, ca iar sperii fetele...

Hai sa va zic una comica, sa vedeti ce discutii savante am eu cu iubi…

Aseara stateam pe o banca, aproape de bloc, lingand o inghetata si asteptand sa-mi treaca durerile. Iubi, amarat ca nu stie cu ce sa ma ajute, zice: “hai totusi sa mergem si la medicul ala pe care ni l-a recomandat mama…” Mama lui ne recomandase un medic mai in varsta, care o monitorizase si pe ea, pe cand era gravida, acum 30 de ani… “Ca poate are mai multa experienta si se pricepe mai bine…”

Io stau asa si ma gandesc ca, de cand mi-am inceput viata sexuala, adica de acum vreo 10 ani, si pana in prezent, ar fi fost al 6-lea medic care m-ar fi consultat... Si zic: "pai, la cati medici s-au uitat in pruna mea, ce mai conteaza unul in plus... Saraca femeie, tot o marfa... Ajung sa ma simt ca o parasuta, da' de-aia mai nenorocoasa, si pipaita, si cu banii luati..."

Iubi se uita mirat la mine si zice: “pai cum asa?”
“Pai", zic io, "ar fi al 6-lea medic..."
La care el: "aoleu, deja nu mai esti parasuta, esti parapanta..."

Bine ca am ras amandoi…

cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

foarte tare bunny
da-ti seama ce ma pricep la analize, ca si eu mi le-am facut pe astea sapt trecuta si n-am tinut minte nici macar atata

Jasmi 10+
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Multumesc , Roxanaz

Apropo de ginecologi, sotul meu nu intelege de ce nu aleg doar femei, dar cum si eu am ajuns "parapanta" , nu mai aleg, mi se pare numai ca barbatii ginec. sunt mai "usori la mana"

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

selene doctoritele se pun?
Si eu am fost la multi dr..dar ce sa fac,daca am avut atatea probleme..
Mai eu deja in 3 ore si ceva am baut aproape 2l de apa,asa ca nu stiu cum puteti rezista voi fara lichide...Plus ca am mai baut de dim si cafea,lapte si putin suc...

POZE
Minunica mea
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, de duminica ma doare burta. Ba in dreapta jos, ba in stanga....nu ma slabeste deloc...azi mi-am facut TT si m-am intalnit si cu dr. i-am spus de dureri si m-a controlaat. M-a pus pe masa aia cu picioare desfacute si a zis ca e bune. Cred ca voia sa vada daca am dilatatie, nu? Mi-a dat in continuare 3 Duphaston pe zi si 3 No spa pe zi si sa stau acasa. Eu de lunea viitoare am concediu de odihna, insa azi, maine si joi voi sta acasa. Tre sa stau in pat la cald. Nu am nici un fel de scurgeri.
Roxanaz tu esti cu experienta unei sarcini...asa tre sa doara?

de dimineata dorm si stau in pat.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

MVB
eu am dureri asa ca tine uneori, din cauza colonului.
Mananc mai mult supa in ziua respectiva, ca sa ma curat.
Daca doctorul nu a zis nimic , atunci nu e nimic .

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mvb, daca durerile nu-s continue ci doar ca niste sagetele este ok, sunt dureri de intindere a ligamentelor. urmeaza o perioada in care embrionul creste mult in greutate deci solicita mult ligamentele de sustinere ale uterului. in consecinta vor tot aparea dureri din astea care nu sunt semnificative decat daca devin continue sau daca sunt insotite si de dureri de spate.
edit: controlul pe masa se face ca sa vada lungimea colului. si sa "vada" daca ai avut contractii ori ba.

edit: eu nu am preferinta la medici barbati sau femei. s-a nimerit sa am acum femeie ptr ca am ajuns la ea prin recomandarea unei colege forumiste si ptr ca s-a dovedit atat de draguta si saritoare am ramas la ea... si nu regret nici o clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ledi, se pun, cum sa nu, si eu le-am pus, cine citeste pe aici, o sa traga concluzia ca suntem bisexuale... :P

mvb, la mine, asa cum am scris, a fost o faza dura cu 3 No-Spa si 3 Duphaston pe zi. Pentru ca:

- marti, miercuri, joi, vineri - OK
- sambata: control ginecologic, iminenta de avort (n-am scurgeri), recomandat ca si tie
- luat sambata seara: duminica: dureri de burta
- luat duminica dimineata si dupa-masa (din 8 in 8 ore): noaptea, naspa rau, ma tineam de burta si ma leganam de durere, somn, mai mult nu decat da
- ieri: inca dureri, renuntat la No-Spa si Duphaston
- azi-noapte: somn linistit, OK, azi: nicio durere pana in prezent

De retinut ca am avut dureri de burta pana in luna a 4-a, dar am luat No-Spa numai cand nu mai puteam si niciodata 3 pe zi. Mai ales ca citisem ca se intind muschii pe acolo, creste uterul...

Am inteles ca si scobutilul e bun...

Fetelor, ziceati de foame. La mine, nu a fost problema pana acum, cand m-a pocnit o foame, de-am hapalit ditamai portia de piure, plus patru ardei copti... Se pare ca bebe e multumit...

cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput