Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
jasmi spune:

in timp ce trageam tare sa termin de citit ce n-am citit mai bine de-o saptamana
, mi-am zarit acolo intr-un mesaj numele la absente si m-a apucat rushinica ![]()
mi-am luat concediu saptamana trecuta pentru a mai rezolva unele treburi, ca pur si simplu nu mai aveam timp 
crisia,smaranditza -
nu am cuvinte pt pierderea voastra
sicuta13 bine ai venit printre noi, iti dorim o sarcina usoara 
bunny - citeam ca vrei sa vii la Cj
. Te asteptam! Nu sunt eu prea experta la medici si lucruri din astea, dar daca te pot ajuta cu vreun sfat, nu ezita sa ma intrebi, ca mai pot intreba si eu pe altii care stiu mai mult ca mine 

mmm...nu mai stiu daca vroiam sa mai scriu ceva vreunei fete .. am citit 3 capitole azi
, dar mai revin ![]()
Jasmi
10+
way to go
BB
Selene_Bunny spune:
Eva, eu am oroare si de vesela care nu a fost spalata bine...
jasmi, no bine, doara ca acolo mi-e sufletul... Numai ca acum sunt cateva inconveniente:
1. salariul lui iubi. El are un salariu mare, dupa mine, dupa banci (ne-am uitat dupa credite), e mediu. Post echivalent nu are cum sa-si gaseasca, pentru ca in Cluj nu se fac nave. :)
2. chiria. Aici, ap. cu 2 camere in care stam, si care e mare, e 200 de euro pe luna. La Cluj e mult mai mult.
3. problema mea cu CMV-ul. Am intrebat la "mamici de Cluj", una dintre fete mi-a spus ca mai bine Bucurestiul, fiindca la Cluj se misca greu in astfel de cazuri, mai speciale.
4. iminenta mea de avort, despre care incep sa am indoieli.
cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
jasmi spune:
ioi da, asta mai vroiam sa spun:
roxana, baietelul tau este un scump, are niste ochi atata de frumosi
Cand l-am vazut mi-am amintit ca am mai vazut ceva poze cu el mai demult, cand bantuiam pe DC aiurea. Si l-am tinut minte! 
Jasmi
10+
way to go
BB
roxanaz spune:
jasmi, multumesc mult.
imi pare bine ca esti ok si ca absenta a fost datorata numai trebilor. in rest te simti bine, totul cum trebuie?
(ete ce bine e sa strigi catalogul, imediat se simte lumea
)
Selene, ai dreptate, mutarile implica atat de mult probleme si pro-uri si contra-uri....
jasmi spune:
da, bunny, cam asa e cum ai scris
1) salariile nu se prea compara cu bucurestiul, sau cel putin asa stiu de la prietenele mele care fac acelasi lucru ca mine, dar la bucuresti.
2) la chirie, iar ai dreptate
3) ce-i aia CMV
?
...
Jasmi
10+
way to go
BB
andre_ea spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanaz
aoleu Andre_ea saraca de tine... sper sa nu se mai repete faza ca tare urata e
Deh, nu-i asa rau cand e doar apa.
Cel mai naspa e sa vomiti smantana. Stiu de la sarcina trecuta, sarcina asta am evitat-o.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
jasmi spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanaz
jasmi, multumesc mult.imi pare bine ca esti ok si ca absenta a fost datorata numai trebilor. in rest te simti bine, totul cum trebuie?
roxana

binele e relativ, mi-e cam rau, am slabit 4 kile, nu mananc mai nimic ...
dar la cat au suferit fetele de pe aici nu cred ca e cazu sa ma plang
BB era bine ultima data (la 8 sapt juma), urmeaza sa-l vad din nou peste vreo 10 zile. Daca e el/ea ok, sunt si eu

Vestea buna e ca peste 3 sapt voi fi in concediu in Turcia, cu burta in sus, la hotel de 4*, all inclusive . Numai la gandul asta ma simt mai bine

Jasmi
10+way to go
BB
Iris2002 spune:
quote:
citat din mesajul lui Porumbitaquote:
citat din mesajul lui deliafairais
mai mai...voi beti cafea? mie mi se tot spune sa ma abtin (dar am mai baut asa...mai rar) si de dormitul pe burta mi s-a spus ca nu e bine, si in ultimul timp am tot incercat sa dorm pe parti...desi nu e la fel :( of...atatea sfaturi primesc! mai ales de cand se vede burta, toata lumea are o recomandare...e amuzant uneori :)
cate bordee atatea obicee (a se citi sfaturi); in concediu am mai baut cafeacu lapte; acum mai beau ocazional cola...
eu cred ca dc nu intreci masura (gen 2l de cola pe zi sau 5 cafele) nu e nici o problema
Si eu beau cola, chiar cite un pahar pe zi si apoi citeva zile deloc... stiu ca la Francesca ma uitam ciudat la o prietena insarcinata cu al doilea bebe care bea cola ocazional, acum si eu o fac, hahaha.
roxanaz spune:
Jasmi, bravo, chiar ca va fi relaxare in Turcia. bucurati-va de concediu, ca de, e ultima oara in 2 (sau ma rog, 1 + 2in1
). imi pare rau ca ai slabit. vestea buna e ca bb ia de la tine tot.... sau ma rog, buna pentru el
. tu trebuie sa te mobilizezi sa mananci cate ceva ca sa nu ai probleme dupa aceea.
Andre_ea, puah as fi jurat ca cel mai nasol e sa vomiti covrigei, da' smantana nu am experimentat
. tu o tii asa in fiecare zi saracuta de tine?
andre_ea spune:
Greturi sunt zilnic, dar de vomitat n-am mai vomitat de mult.
Totusi e mai bine ca la Tudor. Atunci vomitam o zi da, una nu. Si mai mult seara, imediat dupa ce terminam cina
.
Io nu va povestesc cata cafea si cata cola beau ca mi-o iau. Bine, azi sunt f. obosita, de aia simt nevoia de mai multa cofeina.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
15+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008