Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

quote:
citat din mesajul lui Leditia

yashy,m-ai lasat masca cu cei 4000$ avans!Avans???Pai cu totul cat e?Si de ce trebuie sa platesti atat?Asigurare nu ai..sau n-are importanta?wow..
In rest ma bucur ca ti-ai vazut galmita si ca e bine.

POZE
Minunica mea
15+

Nu stiu inca cat e cu totul... Dar cu siguranta se mai adauga cel putin $1500 dupa nastere. Normal ca am asigurare... dar nu se pune. In timpul sarcinii platesc toate consultatiile si analizele (cam $50-80 de consult). Cred ca de asta nici nu se fac prea multe analize si masuratori la femeile sub 35 de ani... ca-s super scumpe si nu le vrea nimeni!
Daaar, dupa vreo luna si ceva de la nastere, voi primi de la stat $3500... Sincer nu ma mai incalzeste cu nik atunci... io ii vreau acum... In fine...

Roxana, la Luka o nastere normala era $3000. Eu am facut cezariana si a fost $4500. Acum eu va spun pretul de nastere normala, ca nici nu mai vreau sa aud de cezariana!!
Nu dorm acum ca eu sunt cu 6h inaintea voastra. E 6 fara dupa amiaza.

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

roxanaz, m-ai facut sa zambesc...

e zau ca atunci is multumita, nu glumesc. am cautat postarile Vilmei, is pe pag 7 nu 5, in josul paginii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33818&whichpage=7
Yashy asaaaa, nu e chiar asa tarziu la voi. moama dar chiar ca au crescut preturile bine de tot. poate totusi e un avans mare... 75% macar....?
sa va zic ca-s super amarata ca un dobitoc imi rupse oglinda azi dimineata in parcare? ce cretinoizi... noroc ca la politie era liber de dimineata, am luat dovada, dupa-amiaza la asigurari... saptamana viitoare sper sa o inlocuiesc. sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui ioanara23

uoooooof, mai fetelor, oare gretzurile astea cand trec?
nu am mai vomat de 2 zile....da ma cam inghesuie pe gat....
sambata am zis hai sa fac si eu oleaca de curat, si am facut o luna prin baie de-ti era mai mare dragu.....iar duminica dimineatza m-a luat o de am pictat toata baia foarte frumos...

Nu stiu. Eu azi dimineata am varsat paharul de apa pe care apucasem sa-l beau.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200515+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

aoleu Andre_ea saraca de tine... sper sa nu se mai repete faza ca tare urata e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

criss 13+

quote:
citat din mesajul lui crisspoliss

Citeam si eu sirul ala de dialoguri strumfesti trimis de Ela, si rad de nu mai pot, si dintr-o data ma ia plansul( si sunt si la lucru...) Nu mai inteleg nimic.... Pe voi va apuca asa, plansul din nimic..din ras?

Criss 13+
[/quote]

Asa ma simt si eu , ba sunt vesela, ba ma apuca tristetea , dar stiu ca e de la hormoni, si incerc sa ma gandesc numai la lucruri frumoase .
Mai greu cu nervii...

Eva

Mergi la inceput

Da` nu mai e niminea?? Io-s singurica cuc! Luka e la gradi, doarme acolo. Lui tati i-am ordonat sa-si cumpere de papa, ca eu mi-am luat azi liber de la cratite. Si eu mananc rosii pe tastatura!!

Imi pare tare rau ca mai sunt fete care au greturi...

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io-s pe aici... Tocmai ma gandeam ce sa fac azi, supa de rosii sau piure...

In general, sunt cu gura pana la urechi, numai cand ma enerveaza cineva (gen doctorii care nu se pun odata de acord), o dau in plans...

cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Aha, erati! Ce greu mai e cu tastatul si cu mancatul in acelasi timp...

Si eu trec de la o stare la alta imediat... Il ametesc pe al meu!! Acum plang in hohote, acum rad de ma doare burta...

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Am si eu niste intrebari pentru voi, poate ma lamuriti.

Plecam in vacanta, prin munti ,in Romania, pe unde nu stim, doar ca vrem sa cutreieram muntii, asta inseamna ca vom manca pe la pensiuni , restaurante, pe unde om apuca.

Spuneti-mi de ce mancaruri sa ma feresc mai tare, ce sa nu mananc sau ce sa mananc , mi-e tare frica pentru ca nu sunt imunizata pentru toxoplasmoza si ma tem si de listeria.

Eva

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui juniorrii
[Spuneti-mi de ce mancaruri sa ma feresc mai tare, ce sa nu mananc sau ce sa mananc , mi-e tare frica pentru ca nu sunt imunizata pentru toxoplasmoza si ma tem si de listeria.

Eva

Eva, citeste aici: www.desprecopii.com/info.asp?id=16" target="_blank">alimente de evitat in timpul sarcinii
si aici www.babycenter.com/0_whats-safe-to-eat-during-pregnancy_1696469.bc?scid=momspreg_20080701A:3&pe=3xh3oq" target="_blank">what's safe to eat during pregnancy?

Mergi la inceput