Sezatoarea canadiana (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut,
Nelia, noi stam in CSL, la noi in bloc 4 1/2 e 850, zona e super, noua ne-a placut de la inceput, de mutat ne-am mutat o singura data ca aveam nevoie de un ap. mai mare, insa ne-am mutat in aceeasi cladire, la un etaj mai jos. Cand am citit ce ai spus, mi-a trecut prin cap o idee. Daca ar vrea prietenii tai sa subinchirieze, bailul nostru e pana la sf. lui februarie, ar avea 6 luni la dispozitie sa vada daca le place sau nu. Asa ce pot sa-ti spun, avem geamurile cu rame noi schimbate anul asta, avem doua bai, una principala, se intra de pe hol, alta la camera de dormit principala, se intra direct din camera (ceea ce mie imi convine, acolo ii spal pe copii). Amandoua au cada, numai una, cea principala are si fereastra. Avem masina de spalat in apartament (a noastra) iar zona e super, magazine, fruterii, plus scoala. M-am gandit ca poate ar fi mai bine sa ne mutam langa colegiul lui cel mare, din septembrie, cand ar trebui sa inceapa, asa ca rezolvam doua probleme odata, a noastra si a prietenilor vostri. Pt. ca are doua bai, proprietara numara o camera in plus, zice ca-i 5 1/2. Asa o fi?
Laurajr, felicitari pt. job, mai ales ca tu esti multumita de el, asta e cel mai important, pana la urma petrecem atatea ore la serviciu, si daca nu mergem cu placere nu avem nici o satisfactie.
Oanagabriela, sa va fie de bine vacanta, plecam si noi acusi in Gaspesie... ura....
Carmencita,
Cristian 1 an si Alex 11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Laura, mersi de pont, sa le zic si eu cumetrilor, sa stie.
Ei ziceau ca se vor duce la sf asta de saptamana din nou acolo, sa vorbeasca cu cei de la Inn.
Te astept dupa amiaza, cartile sunt pregatite!

fetelor, eu tare as vrea un pic de soare, vreau la plaja la sf de saptamana si ma ia plansu cand vad prognoza!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Monicutza tu stai in Laval? Eram convinsa ca stai in Ahuntic.
Nu iti fa probleme cu crizele. Nici pe Marc nu il mai pot pune la masa cum trebuie. Si el chiar era «perfect» la capitolul asta. Dar a fost suficient sa-i dea sotul de cateva ori voie sa manace in fotoliul lui in fata televizorului, si s-a terminat cu toata educatia mea. Dar tac, ca eu ies pe usa si el se ocupa de tot. Face si el cum poate si ii e mai simplu.
Marc e si nervos, pt ca e racit. Plus ca iar tuseste si azi va sta acasa cu taticul. Eu am observat ca atunci cand e putin bolnav nu ma mai pot intelege cu el.
Si oricum toti copii fac crize in jur de 2 ani.
Neliaca sfat pot sa zic, sa caute ceva aproape de mijloacele de transport, pt. ca nu toata lumea are acces din prima la o masina. Aproape de magazine alimentare. Ca nu e simplu sa umbli la -20-30 grade cu pungile pline prin mijloacele de transport.Si daca vor sa faca scoala sau franceza , aproape si de universitati.

Cine intreba, si eu ma mir ca lumea mai vine aici. Dar pe forumurile de imigrare vad ca e inca activitate.
Oricum in Europa, chiar la nivel mai ridicat , romanii nu sunt prea bine vazuti. Am vorbit cu cineva care explora posibilitatea de a merge sa lucreze pt. C. É si a zis ca a venit dezamagita de la Bruxelles. Ca nu ar lasa ce are aici pt. ce e acolo. Si chiar trecuse examene ca sa ia un job acolo.
Si dincolo de o patura care o duce f. bine, lumea , mai ales in provincie, doar supravietuieste.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Cum? nu o duc romanii bine in Europa? Vai... da' sunt profund dezamagita si intristata sa aud asa ceva... Eu care azi-dimineatza tocmai citisem: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1037026/The-cashpoint-kid-Romanian-let-baby-roll-40-000-following-1m-cash-machine-scam.html si m-am gandit sa-i fac si eu lui Gabisor o saltelutza de euroi... ca poate n-o fii alergica la ei... :-)
Servus fetelor dragi sosiram si noi din Italia. Fu luuuuuuuuuuuuung, umed si fierbinte! Ne-am copt la 37 grade Celsius si am respirat plin de voiosie la 23 grade cand am pus piciorul pe pamat suedez :-) Da' voiosia ne-a fost de f scurta durata pt ca apoi a urmat o sapt cu 17 grade si ploaie :-) De-abia acum se pare ca se-ndura sa soseasca vara si pe la noi. se anuntza recorduri de 30 grade pt sapt care vine!
Oana bine ai revenit! Odihnita si bronzata? De-abia astept sa ne scrii cum a fost si sa vedem pozele!
Eu inca nu am apucat sa descarc toate pozele din aparate... Sunt tot la capitolul spalat si aranjat haine in dulap!
Va tzuc si va urez o zii faina si promit sa revin cu impresiile de calatorie :-)

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

look who's back!
bine ai revenit, lorelaim, ne era dor de tine!
vrem poze, multe poze!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumesc, Ica! Insa am incercat cu zip-ul prietenei si imi zice ca e cod postal invalid sau ca apartine de comisia scolara marguerite bourgeois. Ce se intampla daca apartii de respectiva comisie scolara? Trebuie sa cauti in alta parte? Sunt ei o exceptie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut, Carmen
uite aici: http://www.csmb.qc.ca/csmb/bassin/default.asp
Noi apartinem de comisia scolara Marguerite Bourgeoys. Nimic deosebit, acopera in general vestul insulei, gasesti pe site informatii despre ce trebuie ca sa inscrie copilul si altele ce te intereseaza. In general scolile sunt mai bune in functie de nivelul copiilor, in zonele mai sarace, sa zic asa, copiii sunt mai slabuti. Dar conteaza si profesorul pe care il are, in general si ei sunt motivati pt. ca profesorii au nevoie de buletinele elevilor daca de ex. vor sa predea la o scoala privata si e un criteriu de alegere in cazul in care sunt mai multi pt. un post.
Numai bine,
Carmencita,
Cristian 1 an ai Alex 11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Loreilam bine ai revenit..... Ti-a placut Italia? Te muti acolo?

Nici noi, Anjou, nu apartinem de comisia Montreal. Am impresia ca ea curprinde doar vechiul oras care era Montreal inainte de 2003.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

lorelaim , oanagabriela, bine ati revenit! va asteptam cu povesti si poze!!

sunt si eu un pic in ceata ..cu acest «terrible two»...ziceti-mi si mie cele cu copii mai mari, ca si la voi a fost la fel, ca trece, bla-bla..repede pana nu imi pierd mintile...

try, voi tot cu ajutoare sunteti sau mergeti la gradi ?

nelia, eu nu as scoate niste noi veniti, cu chiria, ma refer, in afara insulei Montreal..au multe de inspectat, la picior, multe de ..acomodat. si as mai zice, ca masina, acolo de incep cu cateva mii, e un MUST...in ziua de azi, toata lumea vine cu destui bani cash ca sa se zgarceasca la o masinuta..cat de mica...ar fi culmea sa te cari cu bagaje si sacose si copil prin magazine si busuri..si-asa sunt destule parti proaste la inceput..eu as face efortul sa iau masina din prima.

carmencita, daca baia e 1/2 si ai doua, 41/2 se transforma in 5...dar nici vorba in 5 1/2...ala e cu 3 dormitoare...suna bine descrierea apart tau. e greu de gasit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc, fete dragi, pentru raspunsuri, le va citi si compara si sa vedem ce hotarasc si unde... Eu i-as sfatui pentru apartamentul Carmencitei, pare ideal asa, pot pina atunci sa caute altceva, daca nu le convine, desi cam cunosc CSL si nu vad de ce nu... Si in Outremont e mai frumos, dar e si mai scump sau cel putin asa imi pare.

Lorelaim si Oana, bine ati venit!
Lauraj, asa este, stiam eu ca mai am ceva de spus, dar nu stiam cui. Felicitari pentru nou job!

Mai revin eu pe seara, ca acum sint cu casa plina de copii si toti vor ceva, am 5! Valeu! Dar mai am o ora de sta cu ei, si apoi ii hranesc pe ai mei si-i culc si ma intorc la voi, sa va citesc pe indelete, ca pina acum m-am desfasurat la subiectul despre vesnica alaptare...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput