Sezatoarea canadiana (97)
Raspunsuri - Pagina 6
carmen77 spune:
Ktrinel, da, trece si perioada asta .. dar tine cam 1 an .. cel putin asa a fost cu Matei al meu. De pe la 2 pana la 3 ani.
Mihaela, mie Marc mi s-a parut un copil super sociabil si bine dezvoltat pentru varsta lui, nu sunt eu doctor, dar nu cred sa aiba nici un fel de probleme. Si nu m-a innebunit deloc, mie imi plac copiii tare mult, asa patesc pe la toti prietenii cu copii la care mergem, trag la mine .
Lorelai, welcome back!
Cat despre romanii care o duc bine/rau in Europa, eu zic ca e super discutabil, noi avem prieteni in Belgia care o duc super bine, plecati in aceeasi perioada cu noi (el lucra la un garaj auto si ea la consiliul europei, si sunt ff multumiti, si-au luat casa de 300 000 de euro acu 3 luni, au o fetita de 3 ani, deci ... , mai avem in UK prieteni care iar o duc f bine si iar fac parte din patura de mijloc, nu super bogati, deci oameni de rand, ca si noi aici). Mie nu imi place sa generalizez, adica in Europa romanii o duc de kkao si aici e raiul pe pamant ... eu cred ca e loc pentru toata lumea oriunde, si mai depinde ce conteaza mai mult pentru tine ca individ/familie.
Magdone spune:
Ktrinel, ce sa-ti ca trece ca la mine n-a trecut inca si are 5 ani. Chiar acum am fost la cumparaturi cu amandoi si cel care mi-a facut probleme tot ala mare e! Asta mica e o minune, nu mai zic sa n-o deochi. I-am zis de cel putin 10 ori mai stai cuminte nu mai trage de alea, stai langa mine etc, ca ducem inghetata inapoi, n-o mai luam. Nu m-a crezut si acum ioc inghetata. A bocit si urlat un pic dar i-a trecut repede . NU mai stiu ce metode sa aplic, off.
Bine ati venit din cocnedii Lorelaim si Oana, asteptam poze!
Laura, felicitari si multa bafta cu noul job! Bravo tie!
Cata, sa stapaniti sanatosi casa si mutare usoara!
Mi-ro, lasa, chiar daca te-a uitat ala micu, o sa se obisnuiasca iarasi cu voi.
Nu mai stiu cine ce a scris, scuze, in curand vine soacra-mea si poate o sa am si eu timp mai mult sa stau pe net, hehe vrabia malai viseaza
va pup
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
columbiana spune:
quote:
citat din mesajul lui nelia
Veau si io! PM si !
Nelia,
un cum sa nu, dar pm de felul asta nu!
eu nu vroiam sa ma mai pling aici, dar ii ceream Simonnei nr.de tel a ortofonistei lui Radu, ca eu tocmai am luat o tzeapa de 650$ de la o alta; abia am gasit-o (in privat, la 80$/sedinta) si a cerut sa-i faca raport nou, ca sa accepte suivi-ul pentru Tudor; dupa ce m-a taxat banii pe raport ne-a anuntat ca nu mai are loc pentru copil; as face o plingere si nu stiu unde si cum, deocamdata pot doar sa incerc sa-mi gerez frustrarile si sa incerc sa gasesc alta pina in septembrie.
pina la urma desi tot mirii eu despre quebecosi, ei sunt cei mai parolisti dintre toate nationalitatile ce vecuiesc aici, si sunt singurii care m-au ajutat (cu exceptia citorva romani, amici sau cunostinte); e mult mai rau sa ai de a face cu alti imigranti, veniti din tari sarace- decit cu ei, fir-ar sa fie-stau mult mai prost cu caracterul.
http://www.floriinro.ro/
columbiana spune:
Laura, felicitari pentru job! acusi incep si eu cautarile, cred....
Oana, Loreleim- bine ati revenit, asteptam poze sa ne scaldam macar ochii cu imagini din Europa.....
http://www.floriinro.ro/
mikiion spune:
Ktrinelstai putin ca a ta nu are inca doi ani.....Si vrei deja sa se termine....???
Dar ce face concret, poate iti dam niste solutii. La noi merge mereu cu dusul pe pat in camera lui si lasat acolo sa se potoleasca putin. Nu a mers din prima, ca solutie. Dar oricum uneori parca are nevoie de putina liniste, si el, sa se calmeze. Uneori stau cu el chiar, si citim o carte ....
Dar sunt clipe cand ne chinuim doua persoane sa-l imbracam. Si nu reusim. Si acum inca e bine, dar asta iarna era teroare.....Deci cam la varsta Anei Julia. Si uneori se trezea uralnd si ne chinuiam 20 de minute sa-l calmam. Dar asta o punem pe seama otitelor acum. Cand ne-am mai desteptat si noi la minte.....
Carmencred ca mai bine ar fi sa mergem sa vedem cu ochii nostri care e realitatea. Eu personal am doar date de a doua mana si nu prea sunt valabile. Roma mie nu mi-a placut, exceptand monumentele. Danemarca, mai ales orasele mai mici, e superb... Spania, depinde mult de zona. Mie imi place in nord. In rest nu am fost , si oricum informatiile mele dateaza din 2002-2003, si sunt cam vechi.
Merci, esti draguta cu Marc, si mie mi se pare perfect,pana la faza ca nu vorbeste.
Ma distreaza, am vorbit la telefon sa vad ce face bolnaviorul acasa....se pare ca a fost la magazinat cu taticul si a facut o scena de groaza pe la Winners.... E un calut de lemn acolo, si nu scapa ocazia sa urce pe el....
Logic ca acum ne gandim daca nu l-am tinut de pomana acasa ...
Anasi nu poti folosi evaluarea la alt ortofonist?
www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Adela P spune:
Am si eu o intrebare, daca stiti cumva vreun traducator autorizat care sa-mi dea stampila si semnatura pt traducere din romana in engleza in zona Ottawa. Vreau sa o sponzorizez pe mama mea si si pare ca o copie si traducere simpla nu ajunge trebuie sa fie "certified". La ambasada la Ottawa sunt in concediu pana la sfarsitul lui august...si parca mi-e cam mult sa astept aiurea. Multumesc anticipat pt raspunsuri.
carmençita spune:
Ktrinel, sincer nu stiu cat de usor sau cat de greu e de gasit un astfel de apartament, noi nu am cautat cu doua bai, dar cand ni l-a aratat pe asta, ne-a placut din prima si cica ne-a facut o favoare ca ni l-a dat la pretul de 4 1/2. Cam asta e pretul zonei.
carmen77 spune:
Nelia, am vazut ca intrebai de pastile cu concentrat de cranberry la subiecul Tudorei ... pai Urinalul exact din asta e facut: http://www.medcentrum.com/shop.php?action=show_product_detail&product_id=26981 . Eu ies la Jean Coutu diseara si ma uit si aici, probabil ca exista ceva similar, doar ca s-o chema altfel .. iti zic mai incolo.
Denisam spune:
Hello,
Ktrinel-pot dura crizele si dupa 3ani,noi la 2,5 inca avem faze, dar cred ca s-a si rasfatztat Emma de cand e mama, si efectiv ma "streseaza" cu invatztatul si marcile de masina,in afara de rolls royce,porshe,aston martin si ce sunt mai selecte si nu trec pe strazi deloc, le stie si dupa descrierea stemeiSi noi am fost simbata la zoo,f.fain, i-a placut lui fii-mea la maxim si ramane laanul sa stam mai mult si la waterpark ca ne-a prins putin ploaia si oricum am avut de onorat si o vizita la 5pm. Urmeaza sa o ducem si la marineland, sa vedem cand.
Bine ati venit din vacantze Lorelaim si Oana, va asteptam poze!
Laura, felicitari si multa bafta cu noul job!Da-mi si mie putzin noroc,please.
Cata, sa stapaniti sanatosi casa si mutare usoara!
Maru-cum facem cu leusteanul ala?
Try-mai suna-ma cand potzi sau scrie-mi,please!
Khristin-cand facem o plimbare in parc?
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)