Sezatoarea canadiana (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza fetelor dragi
Dintre cutii - cu greu - de-abia mai reusim sa respiram :-) Ieri am terminat de aranjat cartzile si azi mai avem ceva haine si "cioburi" :-) Am cutii de la nunta cu "servici de punci", "servici pahare de vin", "servici de cafea", etc... Moooooooooooor! Habar nu am ce sa fac cu ele! Asa le-as da - de-a azvarlita, de-a rostogolul! sa nu le mai vad! Pe bune habar n-am ce sa fac cu ele... >:( Avetzi cumva vreo sugestie? Please?

Dana - multa sanatate itzi doresc. Omul meu ia Yogaflex:
"YogaFlex

Indicatii : Ofera suport nutritional pentru refacerea cartilajelor articulare,ajuta la diminuarea durerilor musculare si imbunatateste mobilitatea articulara.

Compozitie si mod de prezentare
Glucozamina Clorhidrat 750 mg
Condroitin Sulfat 600 mg.
Puritate farmaceutica a celor 2 componente.
Cutie cu 2 blistere a 15 tablete filmate.

Glucozamina este necesara formarii si mentinerii tesutului conjunctiv precum si a unui cartilaj articular sanatos.Productia interna de glucozamina a organismului scade cu varsta ,iar deficitele rezultate pot contribui la aparitia simptomelor de inflamatie articulara.

Condroitina ajuta la refacerea cartilajului sintetizand proteoglicanii.Proteoglicanii impreuna cu colagenul formeaza structura de baza a tesutului cartilaginos.Glucozamina si Condroitina din YogaFlex actioneaza prin ameliorarea durerii si sensibilitatii articulatiilor si imbunatateste mobilitatea articulara.

Contraindicatii
Nu se administreaza copiilor,femeilor gravide si celor care alapteaza.

Mod de Administrare
2 tablete pe zi in timpul meselor in cure de 6-12 saptamani.Dupa o pauza de 2 luni cura se poate repeta.

Producator:
Ambrosia Biosciene,USA"

Nelia - daca ai fii fost mai aproape itzi dadeam caruciorul lui Gabisor... Chiar daca deja are mai mult de 4 ani - tot in stare buni e (nu perfecta - ca l-am folo la maxim :-)) - iar acum fac cumparaturile saptamanale cu el :-) Imi pare rau ca nu-i pot face vant peste ocean sa tzi-l dau :-)
Ana - sper ca suntetzi totzi bine (am citit ce a patzit sotzul tau cu masina - imi pare rau) In legatura cu transportul canapelei de la Sears - daca verbal (atunci cand ai comandat-o) tzi-au spus ca transportul e gratuit - ar trebui sa iei legatura cu customer service si sa disutzi cu ei situatzia - daca te tzii "tare pe pozitzie" eu zic ca e posibil sa obtzii ce tzi-au promis. Bafta!
Pucku - bine a re-venit! Imi aduc aminte ca te-am citit si am mai participat si eu la subiectele tale cu "farfuria ornamentala sparta", "dintzisorul din fatza care se misca" :-)
Oana - f frumoase pozele - dar absolut superba domnisoara - care-i pe zii ce trece mai frumoasa :-)
Maru - dupa cum ai povestit tu de seful tau mi-am adus aminte de "Diavolul poarta Prada" :-) Ei - sefu' tau nu-i chiar asa de rau ca sefa din film :-)
Cge - scuze - da' mie acum imi pica fisa ca tu esti in vacantza :-) Itzi urez vacantza faina in Ro, sedere placuta si distractzie maxima!
In legatura cu companiile aeriene - din tot ce am "incercat" noi pana acum - Lufthansa a fost fara repros pe toate planurile: servicii prompte, politeze si zambet in orice moment, toate bagajele in buna stare, mancare bunicica. Nu am zburat inca cu Air France... am fost cu Malev, British, Dolomiti, SAS, Lufthansa.
Roxana - vacantza placuta!
Olga - multa bafta in continuare - sa vina bb dorit cat mai repede!
Carmen77 - plecatzi in UK? unde? multa bafta! Al meu sotz viseaza contract in Dubai Vorba mamei mele apropo de idea sotzului de ne muta din nou: "voi vretzi sa va mutatzi ca tziganu' cu shatra la fiecare doi ani?" :-)
Magda - ce mai face Vivian-Olivia? :-)
Unde sunt viitoarele mamici care trebuie sa nasca: Ina? Kristin?
Ica - ce mai face micutza Christine?
Selena, Doina - suntetzi in vacantza?
Denisa - ce ispravi au mai facut Ema si Mark? :-) Nu mai pui poze noi? :-)
Miki si Ktrinel - vad ca va distratzi de zor cu terrible two :-) Multa bafta in continuare!
Lorelai - ce fac papuselele gemene?
Try - ce-mi place cum scri tu :-)
Laura - ce fac Ioana si David? Prin Italia nu am prea cumparat mare lucru pt mine (doar vreo trei carpisoare/rochitze ieftine de la targul de vinerea din Arenzano), am cumparat pt progenitura jucarele ca ne urla toata ziua ca nu are cu ce se juca! >:-( Si tati - care e "bolnav" cu cartzile - si-a cumparat cartzi de invatzat lb italiana, de conversat, de garmatica, etc (BTW: acum, cand am pus si cartzile din Canada in bibleo am vazut ca avem 7 bibleo de Ikea - pline ochi cu cartzi - i-am spus ca daca nu se potoleste o sa ajungem la sapa de lemn... iar la pensie in loc sa savureze in liniste o carte va trebui sa munceasca!)

Va tzuck si va urez weekend placut in continuare! Eu ma intorc la cutiile mele si va pun ultimele poze pe care rapidus am reusit sa le "arunc" pe I-net:
http://picasaweb.google.com/popa.lg/June_2008GenovaItaly?authkey=rliJxFb33F8
http://picasaweb.google.com/popa.lg/JulyItaly2008ArenzanoPark?authkey=knJ3k4KtFq4
http://picasaweb.google.com/popa.lg/JulyItaly2008ArenzanoParkAndMarina?authkey=svcmEiqwpDk
http://picasaweb.google.com/popa.lg/JulyItaly2008ArenzanoBasilicaBambinGesuDePragaParkCinemaAndPiazzeta?authkey=NEYZUje8DWA
si link-ul care data trecuta nu a fost acceptat de site-ul DC:
http://picasaweb.google.com/lorelaim/2008_06_11OraselulCopiilor?authkey=Sv9OaE32ep0

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, ai dreptate, a fost un carut rezistent, noi l-am folosit la Matei de la 6 luni la vreo 3 ani ... si Matei o fost bb si copil mare, si era ca nou cand l-am dat noi anul trecut ... ca venea Marc si luasem Peg Perego si nu mai aveam spatiu sa il tinem si pe ala ... nah, cand ma gandesc, acu daca il aveam, puteam sa ti-l dau ... ma uita-te si pe kijiji si pe craigslist.ca ... mai gasesti pe acolo caruturi decente la preturi bune, asta in cazul in care nu merge varianta cu vulcanizarea.

Mergi la inceput

Uite aici cateva linkuri: http://montreal.kijiji.ca/c-buy-and-sell-baby-items-Poussette-Jogger-W0QQAdIdZ64338902 ... nu e acelasi carut, dar seamana, si preturile sunt clar nego, altul: http://montreal.kijiji.ca/c-buy-and-sell-baby-items-Poussettte-jogging-W0QQAdIdZ62037051 , iar asta e chiar perfect pentru tine: http://montreal.kijiji.ca/c-buy-and-sell-baby-items-Poussette-de-jogging-double-W0QQAdIdZ59751140 , avand in vedere ca e dublu si o ai si pe Tudora care mai e mica. Mai uita-te si pe craisgslist ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Lorelaim-multumim de poze,superbe!Spor la cutii,eu cu cioburile le-as depozita asa cum sunt undeva sau le-as arunca daca mai planuiti mutari asa dese.
Cu piticii mei am pus poze,de la ziua lui MArk care a facut anul si merge singur doar cand vrea, in rest de 1mina sau o ia la fuga in 4"labutze"-sora-sa nu afacut asta, ea direct in picioare de la 10 luni si a fost mai bine asa. Emma e o rasfatztata ca e mama aici,si prinde orice, invata mereu cate ceva,stie ce vrea,vorbeste non-stop si treb sa tin pasul cu ea.
http://good-times.webshots.com/album/564016236xWyjrg
http://good-times.webshots.com/album/564204223cRYNQu

Nelia-eu tzi-as recomanda"caleasca" dubla-de la Costco, care e si carutz si care se ataseaza si la bicicleta, mi se pare f.utila.SI e doar 119 cad.
Un weekend fain sa avetzi,am fugit la gym si apoi la munci ca dupa amiaza avem de mers la taiat de motz.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Si daca tot mi s-a culcat pruncul, uite aici:
http://montreal.en.craigslist.ca/bab/748551027.html , acelasi carut dublu, la 90 cad, sigur si negociabil. Sau asta:
http://montreal.en.craigslist.ca/bab/745912956.html , e nou si cred ca e un jeep, doar ca pozele sunt de kkao. Denisa, noi avem chariot din ala de pus in spatele bicicletei de la cosco, DAR, cred ca Nelia are nevoie de ceva unde poti sa lasi spatarul pe spate, si nu e cazul la chestia de la cosco, care e f practica, recunosc, dar e pentru copii mai maricei, peste 1.5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, mersi mult. Dar eu nu stiu cum sa iau ceva de pe net, adica ar trebui sa ma duc pina acolo, nu? Ca e in West Island si doar sa iau un taxi... Tu ai luat ceva de pe site-ul asta? Cum se procedeaza? M-ar incinta mult asta dublu, nu e nici unul Jeep, dar cred ca e bun, am mai vazut pe strada si ar fi perfect pentru mine. Nu cred ca mai incape in autobuz, ceea ce ma obliga sa merg doar pe jos si nu-mi pare rau de loc, ca am atitea kile de dat jos, dar ar sta si Tudora mai sigur, pentru ca sus pe carut e destul de riscant. Ea merge si pe jos, dar nu poate sa mearga in pas alergator, daca ma grabesc... si cum eu ma grabesc mai tot timpul! Astept sa-iomi raspunzi cum se procedeaza, probabil ca va trebui sa scriu un email... si sa ma duc pina acolo... cu vecinul sau cu prietena mea, cu a carui copii stau si nu am vrut sa-i iau bani, dar mi-a zis ca daca am nevoie de masina, imi sta la dizpozitie. Acum o sa-i iau si bani, ca sa platesc carutul (imprumut, bineinteles) si ma va duce si cu masina, na!).

Decit sa dau 30 de dolari la vulcanizare, ca stii cum sint cu serviciile astea pe aici, si miine sa plesneasca alta roata sau tot aia, mai bine dau 90-100 si imi iau altul in mai buna stare decit al meu. Ma intereseaza oricare din cele doua oferte, cel care spuneai tu ca e Jeep, scrie ca e Avalon... si ca e nou. Tu ce crezi, pe care sa-l iau?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Roxana, vacanta placuta!
Lorelaim si Oana am vazut poze, superbe!
Lorelaim, apropo de "servicii de cafea si dulceata", am si eu un specimen de asta care l-am tot plimbat prin toate locurile unde am stat cu chirie in Bucresti, apoi in apartamentul nostru, apoi a trecut oceanul si l-am plimbat si pe aici in vreo 2 locuri si acum sta aruncat prin basement cred, dar nu sunt sigura asa ca n-am nici un sfat din pacate.

sa va mai povestesc de ai mei copii, ca ma intreba si Daiopri cum se poarta Razvan cu fata. Se poarta foarte bine, chiar prea bine as zice, in sensul ca e tot timpul calare pe ea, cum o aude ca scanceste lasa tot ce facea inclusiv joc la calculator si fuge la ea cu strigatul de lupta: to the beeebeeee! e mortal ce sa va spun dar cateodata chiar ma supara ca o scoala din somn, se duce si o pupa si o trage de cap sa se uite la el, etc offf si imi mai pierd si eu cumpatul si ma enervez pe el ca deh mai dormea si ea si mai faceam si eu ceva.

apropo de carut, stiti ca la un moment dat ma tot gandeaceam de care sa iau si atat m-am mai gandit ca pana la urma n-am mai luat nimic folosesc ce am si o sa iau mai tarziu un carut sport si gata.

Nelia, tu ala care l-ai avut cu 3 roti, jeep-ul, mergea sa-l iei si prin magazine, ca am auzit ca astea sunt f greoaie si greu de manevrat in locuri stramte si incapea in masina?

Denisa, bravo tie ca mergi si la gym si eu tre sa ma mobilizez neaparat ca am inceput iar sa pun pe mine

Mihala (mi-ro) eu am un doctor de familie care e canadian get beget, dar pana acum eu n-am avut nevoie de trimiteri nicaieri asa ca nu stiu cat de repede s-ar rezolva la el.

va pup si weekend placut in continuare

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Da, Nelia, le dai un mail sa ii intrebi in primul rand daca il mai au si daca da, sa iti dea un nr de tel sa ii suni si apoi vb de bani... la 90 cad cred ca ai putea sa mai scoti 10 din pret. Ala la 90 e in Saint Laurent. Daca il mai au si te intelegi cu el, as putea sa ti-l iau si eu, ca e aproape SL de mine. Asta daca nu ti-e vecina disponibila repede si ai nevoie de carut pronto ... azi sunt libera anyway, ca marie-ul mi-e la munca si eu is singura cu pruncii .. trai si boierie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, am sunat la cel de 150, ala e in Saint Laurent, cel de 90 e in West Island. Era robotul, si in timp ce suna am vazut ca e cel de 150, asa ca am renuntat. Apoi am scris email la cel de 90, sa vad daca imi raspunde. Mi-ar placea asta, sincer, pentru ca e dublu si as sta linistia ca sint amindoi copiii asigurati.
Ai un PM!

Magdone, tu umbli cu masina, eu nu, si e foarte bine pina slabesc. Deja picioarele s-au aranjat, daca incep sa alerg serios, pina vine iarna, ma fac manechin. Da, asta Jeep, am umblat si prin magazine, e foarte usor de minuit, mai zici un pardon, dar e ok. Si din cauza ca are rotile mari si roata din fata se invirte cum vrei tu, il minuiesti foarte bine. Ce mai, eu am fost superincintata de el, e rezistent si foarte usor de condus. Daca nu ai nevoie, adica daca nu mergi mult pe jos ca mine, atunci nu are rost sa-ti iei unul asa, poti sa-ti iei unul mai mic, la primavara. Dar eu am venit si de la Universitate pe jos, mersul pe jos pentru mine este activitatea care ma relaxeaza cel mai tare. Nu mai spun, ca e singura miscare, ca aerobica am facut trei zile si am renuntat, pentru ca nu mai pot face ca inainte, nu acum, trebuie sa mai dau jos macar 10 kile, ca sa-mi pun restul kilelor la exersat. Si incape si in masina, ca se pliaza, daca e mai mic portbagajul, scoti masuta si intra unde vrei tu.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Nelia, am intrat scurt ca sa iti raspund despre carut: site-ul unde l-ai vazut, babyage.com am vazut ca e destul de folosit de mamicile de pe un forum american unde mai citesc eu. Si chiar asa spunea una din ele, ca au flat rate la shipping (8$), deci cred ca functioneaza. Eu am completat datele de cumparare asa ca sa vad ce imi da, si iese pretul de 157.94$ cu tot cu shipping. Am vazut ca trimit in USA si Canada. Scrie acolo ca estimativ mi-l trimit pe 31 iulie, nu stiu insa cat ar face pe drum, deci pt mine pica ideea asta, pt ca nu vreau sa risc sa ajunga carutul dupa ce plec eu. Va tb sa merg sa caut ceva asemanator prin magazine. Dar am vrut sa iti dau si tie informatia.

In privinta umanitarelor, inteleg perfect, nici eu nu mai intru pe acolo din cauza ca ma impresioneaza prea tare, dar sa stii ca tu deja l-ai ajutat pe Silviu mai mult decat crezi: eu am vazut cand ai pus tu linkul la canadience acum vreo saptamana, cand am intrat pt prima data sa va citesc (!) si am trimis si eu niste banuti. Daca nu erai tu, poate nu aflam de el... Si sunt convinsa ca au mai fost si alte persoane care au vazut postul tau si datorita tie au donat. Deci felicitari!

Mergi la inceput