Sezatoarea canadiana (97)
Raspunsuri - Pagina 19
khristin spune:
Lorelaim si Oana, bine ati revenit din vacanta. Frumoase locuri ati vazut, sa va fie de bine. Si pe noi ne bate gandul la vara sa incercam ori Spania ori Italia
Denisa, sorry ca nu am apucat sa te mai sun, am fost numai pe drumuri, ne-am instalat perdele si draperii, vopsim casa pe interior, avem invitati finii din Montreal saptamana care vine si apoi aterizeaza socrii ca rezidenti permanenti de data asta. Oricum sper sa ne vedem oricum zilele astea mai pe seara. Am vazut ca ati fost la African Lion Safari, i-am admirat fardul chic de ochi al Emei si rujul de pe buze, tare sucara fata In afara de asta sintem in cumparaturi pt. baby care par ca nu se mai termina, dar e fun oricum .....ba biberoane, suzete, sac de car seat, seturi de pat, hainute....acum ne uitam dupa un crib din ala care se converteste in toddler bed si apoi double bed pe care-l poti folosi pana la adolescenta, www.sears.ca/gp/product/images/B0010Z20F2/ref=dp_product-image/002-5384024-5061630?ie=UTF8&n=397722011&searsBrand=core&mqnodeid=397722011" target="_blank">asa ceva. Mi-a placut modelul asta ca are rotile, e solid si are si sertar de stocare dedesubt. A incercat cineva varianta asta?
Daiopri, noi sintem bine (a se citi crestem ), AMR 65 zile doar pana la marea intalnire . Nici mie nu-mi vine sa cred ce putin a mai ramas...sint curioasa cat mi-o spune doctorul ca va cantari
Olga, tinem pumnii sa iasa cu baby #2. Sint convinsa ca vine cand vrea el....iar de intalnire punem oricand oriunde, numai solicitante sa fie
Magdone, voiam sa-ti spun ca ti-am admirat micuta dolofanica intr-o poza...parea foarte bine dezvoltata Tu ce biberoane folosesti cu ea? Eu mi-am luat vreo 2 din sticla de orice eventualitate, fara BPA de la Dr. Brown.
Lorelai, nu stiu cum sint preturile in Ottawa, dar prin Toronto si GTA nu gasesti pe nimeni la 60$. Eu am avut noroc, ca am gasit pe cineva de incredere, recomandata de vecinele mele la care face curatenie de 5-6 ani, ca oricum nu ma mai puteam indoi de burta
Podeanu, multa sanatate cu genunchiul
Adela_P, bine ai revenit. Ce mai fac baietii tai? Ceva poze cu ei updatate? Noua nu ne-a trebuit traducere certificata la sponsorizare. Poate ne vizitezi mai des aici
Try, si mie mi s-aparut putin ciudat acel subsidy de care spui tu aprobat la salariile de care vorbeai. Personal am auzit ceva, dar la jumate din suma de care spuneai tu...
In rest, avem program zilnic de inot cu donsoara cea mare careia ii place enorm sa sara in piscina, imi place ca acum inoata mai mult cu capul sub apa, a invatat sa-si controleze respiratia, si acum lucreaza mai mult la rezistenta si distanta. Despre fratiorul ei deocamdata e foarte entuziasmata, ii propuneam deunazi sa mai mergem o data in Bahamas prin iarna, pt. ca i-a placut ei mult acolo doar cu mami si tati, iar pe fratior sa-l lasam acasa cu bunicii, la care ea imi spune citez "oooh, mommy, but I dont want to leave my baby brother at home. I want to be with him" . Nah...iubire mare, ce sa mai
Intrebare pt. fetele care au nascut de curand....si-a recoltat cineva celule stem? Eu vreau sa-mi intreb doctorul data urmatoare cand ma intalnesc cu el. M-ar interesa mai multe pareri.
Cristina
le bébé 30w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Pucku spune:
ce-ai rezolvat cu caruciorul Neli?
noi am iesit asta la o cascada, langa huroni, si era festivalul pe pow wow, din pacate pets are not welcome asa ca am plecat un pic la munte, si cum statea sa ploua a fost super cald si umed....am lipit.......
steph a fost tare incantata a adormit rapid acasa....maine dimineata mergem la calarit, si iar vine luni......ufffff
vreau cals si soare sa merg la piscina......
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
maru spune:
lorelaim, bossul meu e o bomboana, intelegerea noastra e ca el sa zica clar ce are nevoie si eu execut!
nelia, bafta cu carutul
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Pucku spune:
defapt intrasem sa va intreb daca atzi fost careva in New Brunswick in vacanta, si daca sunt romani pe acolo
noua ne place tare mult.....si anul asta am face Fundy Trails dar nu stiu daca si apa e de baie, ca pe acadian trail plajele sunt super...
vad ca multi se inghesuie la vacante exotice, noi nu am ajuns inca acolo, profitam din plin sa vedem locurile care ne inconjoara...
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Magdone spune:
Khristin, deocamdata n-am folosit biberon pana acum, ii ajunge laptele meu, poate mai incolo dupa 6 luni cand o bea si altceva, chiar trebuie sa ma interesez si eu despre asta ca nu stiu mai nimic.
Si da noi am recoltat celule stem. Eu tot asa l-am intrebat pe doctor dar mi-a zis ca e la latitudinea mea sa aleg daca vreau si firma la fel, ca ei nu recomanda inca nimic deoarece procesul asta de recoltare e prea nou si nu au facute teste prea multe, adica sunt prea la inceput.
Multumim de compliment
Try, sa stii ca sora-mea a aplicat la subsidy si nu are nici un raspuns dupa 4 luni, cica nu au fonduri asa ii spun ei.
Podeanu, multa sanatate cu genunchiul!
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
khristin spune:
Magdone, ti-am trimis un PM.
Cristina
le bébé 30w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Andrada spune:
Nelia ai o familie minunata!! Mi se face pofta sa mai am vreo doi cind va vad asa fericiti!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
nelia spune:
Andrada, multumesc! Eu nu am somn pentru ca n-am avut ce face si am sunat sa vad ce face Agata... si era in masina, se duc la Slanic si la nu stiu ce minastire... si acum nu mai pot dormi pina nu stiu ca s-a oprit masina in care e si ea e afara din ea. Stiu, stiu, paranoia, dar stiu drumurile din Romania, fara scaun, fara centura... offf! Imi place ca va vedea lucruri frumoase, dar... sa ajunga inapoi in batatura.
Magdone, am tot citit si eu despre biberoane, i-am luat unul, ii mai dau apa cu el, nu mai stiu de care, dar nu ma strofoc, pentru ca nu-l primeste, il roade, am inceput sa-i dau apa cu canita normala si bea ca un catelus.
Nu am facut nimic cu carutul, a sunat Carmen, ca imi daduse unul un numar, dar a fost neserios si nepoliticos si nu l-am luat. Nu era nou si il dadea la pret de nou. Am zis ca ma duc in primul magazin si imi iau unul de citi bani imi permit si gata... dar luni, dupa ce aflu daca nu-mi vulcanizeaza roata, ca mie nu-mi vine sa renunt la asta... si daca iau carut, s-a dus Ikea mea... si perdelele mele portocalii si covorul cua alb cu linia suie verde din camera Agatei.
Ce e subsidy ala, se dau bani de undeva si eu nu stiu!?! Sau e numai pentru Ontario...
Gata, ma duc sa ma culc, ca a ajuns, acum viziteaza Salina si ce mai e pe acolo. Nu am vorbit cu ea, ci cu mama prietenei mele, dar sper sa fie totul in regula. Micuta lui mami, asa mi-e un dor de ea, ca-mi vine sa pling, numai faptul ca se simte tare bine in vacanta ma ajuta sa nu o fac.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
columbiana spune:
Loreleim, pentru delectarea ochiului cu pozele tale faine, faine!
ei, de ce n-am eu norocul asta sa primeasca sotul meu contracte undeva prin lumea larga, intr-un minut as pune placa de vinzare la casa asta la care nu mai terminam renovarile! din pacate ei au contracte doar in Algeria, si acolo am zis pas!
Cristina, mai spune-ne despre Romania; abia astept sa vina decembrie sa plecam; cred ca voi vedea Canada cu ochi mai buni la intoarcere
suntem in negocieri mari in familie, fiu'meu cere zilnic, de citeva luni incoace, un catel (bine ca s-a potolit cu fratele/sora- era varianta mai dificila :((, si ta-su spune nu-nu si iarasi nu!
http://www.floriinro.ro/
oanagabriela spune:
Stiu ca sint datoare cu povestea vacantei, inca sint pe fuga si in urma cu treburile, weekend-ul asta am avut program administrativ (spalat, aranjat, menaj, etc), dar nu v-am uitat, promit sa scriu saptamina asta. Din pacate, la servici nu mai pot intra pe DC, si asta imi reduce mult timpul disponibil .
Lorelaim, bine ati revenit. Ti-a placut Italia? Daca v-ati adus si lucrurile din Canada, sa inteleg ca nu va mai intoarceti? Imi pare rau de scoala lui Gabisor, dar trebuie sa perseverezi, de multe ori sa elibereaza locuri pe parcurs...
Imi cer scuze ca nu prea mai sint la curent cu ultimele evenimente de pe DC, dar recuperez incetisor...
O saptamina buna