Sezatoarea canadiana (97)
Raspunsuri - Pagina 17
carmen77 spune:
Nelia, eu am avut Jeep exact ca al Irei, l-am dat anul trecut, dar nu e nici intr-un caz 250 de dolari ... maxim 150 nou. Eu iti dau linkul de la walmart la americani, dar e model mai nou ca cel care l-ai avut si tu si noi: http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5824291 . Rotile erau mai mici, din cate imi aduc eu aminte. Eu zic sa te uiti pe la Sears, toy'r'us, ca sigur mai gasesti, si mai ieftin.
musetto spune:
Pucku, multumesc pt informatie. Pai daca ii spun sotului de parc safari si ii mai zic si de piscina de la universitate, or sa il piarda aia de la departament cu totul, nu o sa mai dea pe-acolo
Cge, nasola chestia cu Air France-ul si carutul, e bine de stiut. Bine ca mi-ai zis, ca sa ma interesez din timp de treaba asta. Merci!
Nelia, imi pare rau ca ai pb cu carutul. De cand il aveai? Tin mult caruturile de felul asta? Ca si eu tb sa cumpar acum un carut nou pt Sonia si exact spre ceva ce poate fi folosit la alergat ma indrept. Si vreau sa fie cu 3 roti, asa mi-a zis cineva, ca astea sunt cele mai usor de manevrat.
Daca tot am citit pe aici, as vrea sa ii urez multa sanatate Danei. Si tocmai asta voiam sa o sfatuiesc si eu, sa ceara si o a doua opinie. Mult succes!
nelia spune:
Nici mie nu mi-au dat Air France carutul si eram si gravida si burta se vedea binisor, am insistat, nimic... nu m-au lasat si gata. Si nici caruturi nu am vazut, am dus-o in brate pe Tudora, care adormise, de la un terminal la altul. Sa-mi spui si mie, Cristina, unde ai gasit acele minunate caruturi pe care eu nu le-am vazut.
Carmen, eu am spus 250 de dolari pentru ca atit tineam minte ca am vazut odata in Toy'r'us... dar astazi am intrat pe site si am vazut ca nu mai sint si eu nu vreau din altul. Si daca e 150$, ce? Crezi ca pe astia-i am? Daca era 20-30, atunci ii aveam!
Musetto, al meu este un Jeep cu trei roti, mari, care pina acum a fost excelent. A carat atit carutul asta, ca eu ma mir ca a rezistat atit, a mers trecut peste nameti, a mers pe cimp, prin padure, a facut sute de km pe jos, ca doar eu l-am impins, da' ce n-a facut carutul asta. Si a tinut cred ca vreo 5 ani daca nu ma insel, asta daca Ira l-a luat nou, pentru ca daca l-a luat si ea de la cineva, inseamna ca a tinut mai mult. Ori l-a nimerit ea bun si pe linga ea am avut si eu noroc, ori intr-adevar e bun. Pina la el, am avut cu Agata si in primul an al Tudorei, in total, vreo 6 caruturi, toate s-au rupt. Dar eu merg foarte mult pe jos... si car in ele destule pentru toti... Cind gasesc pe un site modelul, ti-l arat.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Carmen, am intrat, da, e mai mic decit al meu si rotile mai mici, dar cam asa este. Numai ca daca e 169 la americani, la noi e 200... Plus taxe... Sau care mai e paritatea la dolarii astia? Si apoi tu stii ca in America sint mai ieftine ca aici...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Ica 1975 spune:
Dana, sper sa gasesti un med bun si sa rezolvi repede, ai grija de tine
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
nelia spune:
Dana, nu gasesc cartea de vizita, dar o caut miine, ca nu am lumina peste tot. Trebuie sa fie undeva.
Musetto, uite asa e carutul meu si tot din asta as vrea, desi acum daca am uit mai bine imi place si cel din poza poza de Carmen.
http://www.sears.com/shc/s/p_10153_12605_04988134000P?vName=Baby&cName=Gear&sName=Strollers&psid=SHOPZILLA01&sid=IDx20070921x00003c
Dar am intrat in panica, pentru ca am intrat acum pe site-urile tuturor magazinelor cunoscute de mine, mai putin La Baie, ca spune ca si-a schimbat locul site-ului, si nu gasesc jeep nicaieri. Eu ma duc miine la un atelier aici linga noi si luni dimineata la altul, unde mi-a spus vecinul de sus si daca nu-mi repara roata, din toata saracia, marti ma duc sa cumpar carut, ca nu pot sta fara. Asa ca, daca ati vazut pe undeva carut pentru alergat marca Jeep, ca ala de mai sus din imagine, spuneti-mi si mie. Dar online, ca mie imi trebuie marti, azi m-a rupt bebe.
De site-ul asta ce stiti, scrie Usually Ships: 3-5 Business Days, si sus, in coltul din dreapta scrie Your Entire Order Ships For Only $7.95 - inseamna ca in 3-5 zile il acasa daca il comand si atit ma costa? E in Canada sau e in State, ca nu m-am prins, eu imi prind urechile cind e vorba sa cumpar oneline, de fapt sint paralela cu cumparatul online pentru ca nu am cumparat niciodata. Parca prefer sa sa ma duc in magazin, sa-l vad, sa stiu pe ce dau banii... desi e comod si sa stai acasa si sa primesti pachetul... Dar asta este, ca asa scrie Jeep Liberty™ pe el, si imi aduc amitne ca scria pe undeva si Limited Urban Terrain Stroller. Si a avut si volan din ala...
http://www.babyage.com/products/jl002-xad_jeep_jeep_liberty_limited_stroller.htm
nelia spune:
Dana, da-mi si mie site-ul ala cu medici, ca am mai cautat acum si chiar nu gasesc cartea aia de vizita. Sper ca nu am aruncat-o. Poate imi dau seama dupa nume, daca e trecut acolo. Daca nu, stiu unde e cabinetul, asta nu am uitat si ma duc pina acolo.
Gata, am vazut link-ul pe prima pagina, am intrat, l-am gasit si cica e buuun! Dar e reomatolog, ce ai tu oare intra in specialitatea lui?
http://www.ratemds.com/doctor-ratings/52584/QC/Montreal/Kapusta
Am tastat pe Google si am gasit un numar de telefon, fara adresa:
http://www.rheum.ca/en/SearchMembers.asp?page=28
jos:
Dr. Morton A. Kapusta
Address:
Montreal QC Canada Office Phone: (514) 735-6978
Dar iti trebuie o trimitere de la un generalist sau poate e suficient ce ai tu acum, de unde ai fost...
Si cum stiu ca lucreaza si in spitalul evreiesc, ca el m-a trimis la un coleg de-al lui pentru tratament, am zis hai sa-l caut si acolo si l-am gasit:
Contact us:
Division of Rheumatology
Chief: Dr. Murray Baron tel. 340-8231
Members:
Dr. Laeora Berkson tel. 340-8222, ext 4840
Dr. Morton Kapusta tel. 735-6978 - e acelasi numar de telefon.
Dar, repet, nu stiu daca tu ai nevoie de reomatolog, eu m-am dus la el ca un doctor de oase, ca eu asta am cerut de la generalist.
Intr-un timp, pusesem mina in Westmount Square pe un generalist batrin, care venea onorific simbata pe acolo, si eu l-am gasit prima data din intimplare. Cind l-am vazut prima data am zis ca na, vin si eu odata la medic si uite peste ce ramolit dau, ca nici nu mai vorbea bine si tremura... dar cica fusese tare la viata lui. Dar stind de vorba cu el, am inceput sa-mi placa, de vedea pe el ca fusese cineva la viata lui, il chema Nicolae, parintii lui erau de pe undeva de prin Bucovina, au trait si dincolo de Prut un timp sau invers, ma rog... el nu stia decit buna ziua in romaneste. Nu l-am mai vazut, o fi murit saracu', ca avea peste 80 de ani... dar de la el il am si pe Boyd, si pe Ziegler, pe care mi l-a dat Boyd si el mi-a intarit recomandarea si pe Kapusta si pe pediatra fetelor, Reiter... Si mai am citiva, dar sper sa nu avem nevoie...
nelia spune:
Aoleeeeuuuu! Si la mine pocneste rau genunchiul belit cind il indoi!!!
M-am intors sa-ti spun ca mie mi-au dat trimitere pentru spital si am primit RV pentru RMI peste 7 luni!!! Costa 700$, nu era acoperit de asigurarea guvernamentatala si noi hotarisem sa facem al doilea copil si eram in probe... mi se spusese clar ca nu trebuie sa fiu gravida sau sa alaptez. Iti dai seama cu mi-a sunat mie acele 7 luni. Am sunat in fiecare saptamina la receptionista aia unde luasem RV-ul: doamna, ma doare rau, nu mai pot pune piciorul in pamint si nu eram chiar foarte departe de adevar, dar nici chiar asa de tare nu ma durea... dupa al treilea sau al patrulea telefon, ma suna intr-o zi si imi spune ca un pacient a renuntat si m-a sunat sa-mi dea mie RV-ul ca e mai aproape decit al meu, il vreti? Cum sa nu, cind? Miine, la ora 14. Deci cele 7 luni au fost pina la urma vreo trei saptamini...
Pucku spune:
Neli, carutu o sa vina din state si cred ca o sa faca mai mult de 3-5 zile.....soata mai comanda carti si fac 2 saptamani, iar un pachet de la ikea e montreal la quebec, ordered online mi-a luat mai mult de 5 zile
eu zic sa cauti unul de 10 lei pe la un vente de garaj in wk, sau cere unul cu imprumut tot asa de 10 lui....asta in cazul ca se farama, si cand itzi permiti ti-l cumperi pe celalt......daca cunosti pe cineva care vine la quebec eu am unul for free cu roti mari, dar patru, bun de vara si cu cos super incapator, zic de vara ca e descoperit....noi il aveam de vacante ca se plia super bine .......celalt care e si ca un atach la o bicicleta nu prea intra bine in portbagajul masini
deci e cineva care vine maine in vizita la quebec?
oare il pot pune pe autobuz? ca la atlasib?
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
nelia spune:
Pucku, stii care e problema mea cu carutul, ca mie imi trebuie unul solid, pe care sa o pun si pe Tudora calare cind oboseste sau cind ma grabesc sau cind trec prin portiuni aglomerate, cu multe masini... si cu care sa pot alerga cind ma intorc de la gradinita si nu sa-l zdruncin pe bebe prea tare. Uite www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/17:40:29" target="_blank">asa, asa sta mindra mea, la cit de usoara e, cred ca pot sa o pun si pe o roata... De asta era bun asta pe care il am acum... Nu stiu cum e al tau si e si complicat de trimis. La vente de garaje as lua, cum sa nu, dar ar trebui sa locuiesc intr-un loc cu case, ca pe aici nu gasesti decit vechituri. Stiu cum era in Longueuil, i-am luat Agatei la jucarii, cu 1-4 dolari bucata, unele erau in cutii, nou-noute, dar aici unde stau eu doar vreo cirpa sa iau cu banii astia. Multumesc mult!
Mi-am mutat gindul de la carut, am intrat iar la umanitare... stiam eu de ce nu intru. Mikkion, iti scriu un PM, dar de fapt iti scriu aici, ca se blocheaza mereu cind intru pe PM si pierd mesajele aiurea. Nu am facut cont de paypal si nici nu fac pina nu vine Octav, ca mi-am adus aminte de o discutie cu el despre asta si mi-a spus atunci sa-l intreb si pe el cind vreau sa fac... Dar daca tu ai si ai si bani, mai ca as trimite macar cite 20 de dolari Alesiei si Soniei, ca nu mai pot adormi noaptea, sint numai cu ele in gind, si cu Silviu. Tu trimiti si eu iti fac un cec si ti-l trimit, incasabil pe 1, ca atunci intra bursa. Sau ma rog, poti sa trimiti si dupa ce primesti cecul de la mine, important este sa ajunga. As vrea sa-i mai trimit si Dianei, ca acum ii cumpara van ca sa o poata transforma, se muta in alta casa tot pentru nevoile Dianei... Of, mai fetelor, oare de ce trebuie sa sufere copiii!?! Ma induioseaza si cind e un adult, dar cind aud de un copil, daca il si vad cum n-am avut ce face si am intrat pe poze, mi se sfisie inima in doua. Si cind n-ai nici bani sa trimiti acolo macar de o seringa, parca ti se naruie lumea in jurul tau.