Puiuti de randunici 2008!! (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! multam de cafea!
eu am avut noapte 75% alba, jegurile de tigani au pus manele fff tare toata noaptea si la 1,30 ne-am trezit toti, inclusiv Matei..iub a sunat la politie, in 15 min s-a oprit muzica, venise un echipaj, dar i-au dat drumul dupa 10 min!la ora 2,30 am sunat iar si nu stiu ce s-a mai intamplat ca eram plini de nervi, si am inchis geamul, am preferat sa facem sauna decat sa aud infectiile alea jeluite, ca nu pot sa numesc muzica asa ceva.. am stat treji pana la ora 3, apoi Mufa s-a trezit la 6,30!
blanka ce bine ca veniti acasa, sanatate lui Eric!
am fost la piscina, ursu, am facut si un gratarel cu cartofi copti tare buuuuun!
gecko nasol cu dintii astia cu lucrare, stiu cum e ca am si eu vreo 2..foarte frumoase pozele, Patrick e dulce foc, tu arati super, ce sa mai zic..!

si? ce faceti azi? care in ce parcuri mergeti?
beeeey, natyyyyyyyyyy, unde sunteti, v-ati plimbarit in weekend?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

simo iesi de acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

diseara mergem in tineretului

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny deci tu erai cea care a sunat la politie! Doamne m-au terorizat tiganii cu muzica lor azi noapte (aceeasi tigani). Biencutza se tot frichinea in patut, pana la urma a trebuit sa inchid si eu geamul.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

noi ne-am intors de afara pe motiv de caldura excesiva la soare si cum nu poti sa mergi fara sa te intalnesti cu d-l soare am preferat sa venim acasa. La umbra e chiar misto dar nu pot sa stau cu el pe loc ca vrea plimbat .
Simo

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Luny si pucca, sunteti vecinele?

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui pucca

Luny deci tu erai cea care a sunat la politie! Doamne m-au terorizat tiganii cu muzica lor azi noapte (aceeasi tigani). Biencutza se tot frichinea in patut, pana la urma a trebuit sa inchid si eu geamul.

Minunea mea!
poze noi

pai tu nu stai la acapulco parca?..sa nu-mi spui ca se auzea pana acolo, de la mine de la Caritas?!!!!!

Mergi la inceput

O tipa ii scrie iubitului aflat in armata: "Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky." Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui.Le-a strans si le-a trimis: "Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc."

Mama catre viitorul mire: " Daca sa intampla vreodata sa afli ca nevasta te-a inselat si o sa iti vina sa te arunci de la balcon, gandeste-te ca in momentul ala ai coarne, boule, nu aripi!"

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny, eu stau deasupra la Agapitos. Si da se auzea pana la mine!

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput