Puiuti de randunici 2008!! (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare stol!

se pare ca mergem si noi maiine acasa ca ne a ajuns
nu stiu daca v-am scris sau nu ,Eric a facut alergie la primul antibiotic si a trebuit sa ii schimbe
sunt super obosita si el la fel,s a saturat in petul ala nenorocit
am avut mare noroc ca i a rezistat branula 17 zile in cap
abia astept sa ajungem acasa
am mare noroc ca mananca foarte bine
are 74oo
ar trebui sa incep si eu cu diversificarea ca pana acum numai lapte praf i am dat , dar s a dezvoltat foarte bine
pe 15 oct il opereaza,mi e groaza dar sper sa ne rezolve problema si sa nu mai faca infectii urinare
tot am vrut sa va intreb cu ce apa le faceti laptele?
eu cu izvorul alb de la dorna
pediatra mi a zis sa ii fierb apa pana la 1 an dar eu nu am nervi?
ce ziceti pateste ceva de la apa dorna sau mai bine ii fierbi de la robinet?
va pup si sper ca data viitoare va scriu de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
Am iesit pana la urma la plimbare, am fost la sister si-am baut o bere de ziua lu' fi-mea!

Vio, inteleg ca in State nu se omoara lumea cu alaptatul, recunosc insa ca nu mi-am imaginat ca e privit ca pe ceva scarbos! O fi greu, dificil, epuizant, frustrant de multe ori, dar scarbos...of, cred ca ti-a fost greu sa taci din gura!
Poate maine nu te mai musca domnul filozof! da-i si tu ceva tare de ros!
Bubulina, mortal Vladut! barbatii astia de mici sunt periculosi! Bine ca nu era Ilinca mea!
Blankar, multa sanatate, sa iasa bine operatia! Eu ii dau lui Seb ori apa plata nefiarta, ori apa de la robinet fiarta!
Pe caldurile astea, si la cum umbli prin spitale, as zice sa-i dai apa plata nefiarta, ca macar cu atat sa-ti fie mai simplu!
Si cu diversificarea nu stiu daca e cazul sa te stresezi in conditiile date, ca iti trebuie nervi de otel si pentru asta si tind sa cred ca nu mai ai resurse!
Multi si sa vii sa ne zici ca e totul bine!
Natynicule, gata , ai stat ascunsa destul! treci la treaba ca stolul n-are conducator!
altfel, maine cand ma intorc de la munca
Ma duc la nani!
Good night!
Urasc ziua de luni!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ne-am intors si noi de pe drumuri. Am fost in parcul tineretului si am chemat-o si pe mama care sta chiar acolo...si noi am fost sa papam la cafeneaua actorilor in tim ce vladut era plimbat de bunica . A fost tare misto.
Tuchi te cred ca e tare naspa sa te duci la serviciu si chiar ca luni e cea mai grea zi. . O sapt usoara.
Vio, imi pare rau ca te musca de sfarcuri dar am inteles de la alte mamici ca e o chestie trecatoare....sper sa fie si la voi asa .
Bubulino....super tare Vladut al tau.
Blankar eu ii dau apa plata nefiarta, niciodata nu am fiert apa plata pt ca nici nu mi-a trecut prin cap ca ar fi nevoie...dar daca asa a zis pediatra asa o trebui, nu stiu. Al meu nu a patit nimic si nici nu ma apuc acum sa o fierb
Luny, a fost bine la piscina?
Simonette, tu pe unde esti? Hai inapoi pe crenguta. DAr Papacila???? nu a mai dat niciun semn.
Cred ca Sovi e cu Sasha atarnat.
Si Buhuhu???Ariel?

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

bubule, pune comprese reci.

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

ursu de care ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Fete, am citit f repede ca mi-e un rau de nu vad bine, de la orgia culinara de la unchiu.
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile cu tzatzaitul. Am decis deci sa nu ii rapesc aceasta placere. Intr-adevar, la san se linisteste cel mai bine. azi dupa baie cand sa il trec la celalalt san credea deja ca ii rapesc placerea si s-a impacientat! dom'le ce memorie! ca pana acum astepta rabdator. I-am zis ca gata, mami nu mai e balaur. Ce sa fac, m-a fentat putin discernamantul cand mi-a zis acea mama sa il invat cu militaria.

A, si ma intrebase Olgutz cum adoarme ziua. La orice ora, tot numai la san ar adormi. Problema e ca daca vreau si eu sa ies undeva fara copil, este greu pt persoana care ramane cu el. Dar precum ati zis, inc anu e momentul sa il educ in vreun sens.

Blankar, sanatate la pui!

Maine sper sa scriu mai pe indelete, acum ma duc sa iau redigest poate mai repar ceva.

pupici

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol. aveti cafeul si pentru gudinde ceaiul...si i-as face si niste nesquick bubulinei...dar nu am in casa.

din ciclul...viata nu poate fi mai buna de atat

sambata dimineata...frig in casa...copil fornait...dar per ansamblu bine...program artistic cu el...dansam, topaim...ma suna sotul pe la 11 sa-mi zica..."e soare afara. nu vrei sa vin mai repede de la servici sa mergem vreo undeva?...ete na..."vrei calule ovaz?"...bine-nteles ca vreau...sun neamurile...planuim o iesire la un restaurant italian si un ceai la ei pe terasa...12:30 husbandul ajunge acasa...incarcam casa in masina (copil, geanta copilului, balansoar)...eu pana sa vina el m-am gatit cat de cat...am smuls sprancenele si chiar mi s-a parut ca lumea se vede mai larga asa...am intrat cu succes in niste pantaloni ce nici inainte de gravideala nu stateau f bine...si plecam spre neamuri. ajunsi la ei parcheaza sotul pe peluza...Patrick il lasam in masina ca doarmea...eu stau afara ca e soare si cu putin noroc imi ajunge temperatura corpului la un confortabil 36 de grade...molfai guma...ma conversez...si....BUMMMMMM...simt ceva tare in gura...scot usor guma din gura...si langa ea si dintele meu...adicatelea o lucrare mai veche...coroana cu surub dezlipita din radacina....gata sambata...nori negri deasupra capului meu...il anunt pe sot ca zicem pas la restaurant si trebuie sa ne mobilizam sa lipim dintele. ora e 1:30, sambata,...slabe sanse sa lucre careva la ora aia. o luam spre casa...trecem pe langa cabinete stomatologice inchise...acasa ma bag pe net sa transfer ceva bani in cont...stie frantzul cat costa un superglue aici la stomatolog (ma rugam sa nu fie jumate din avansul la masina)...sotul imi zice ca tine el minte ca este un cabinet in oras langa gara...bagam pedala in podea si mergem intr-acolo...de aiuriti ce suntem parcam masina prea departe de gara si fara caruta la noi ci doar cu balansoarul sotul e nevoit sa il care pe Patrick adormit in spate...ajungem...URAAAAA....deschis 7 zile pe saptamana...ma primesc fara programare....ma intreaba ala..."ce problema aveti?"....ii scuip dintele in palma...imi zice ca de acum o sa am tot probleme cu el pe motiv de gingii pacatoase...mi-l lipeste...imi face inventarul danturii...ca parca trebuia cineva sa imi strice mai rau ziua de sambata...donam 170 de dolari cabinetului...si plecam de acolo cu portofelul si burtile nemancate goale....prima sambata cand imi e ¨oarecum¨ husbandul acasa si eu o belesc pe la stomatologi.

recompensa pentru sambata neagra....duminica renunta sotul sa mearga la servici ca sa isi termine treburile neterminate lasate sambata...si ne scoate in kings park unde am stat 4 ore la soare si ne-am relaxat...si ne-am pozat...si IN SFARSIT ne-am simtit si noi bine. v-am pus cateva poze cu "iarna" australiana. sa nu va lasati pacalite de verdele din jur...ca noaptea e frig de ingheata apele si ziua sunt cam maxim 20 de grade...asta daca nu ploua...
este poza si cu capul shui si chelie basesciana a lui Patrick...

in alta ordine de idei...Patrick cam face greva foamei de vreo 2 zile (si nicoleta nu ma stresez)...de fapt tzucaleste de vreo 5 ori la tzatza dupa care se opreste si se uita la mine si povesteste. nu ma sperii ca stiu ca are rezerve cat pentru un urs polar. am mai incercat sa ii infing sfarcul in gura...dar el continua sa gangureasca si asa arata ca parca vorbeste la microfon...

intrebare...intrebatoare...unde sunt movalindele?..ca parca nu le-am vazut la cuib...sper ca fie undeva la mare la soare la relaxare.

blankar o imbratisare calda si un pup mare pentru eric...sa stea departe de infectii urinare si sa se rezolve toate cu operatia din octombrie.

si gata...ma duc ca ma striga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
"nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimiiiiiiiiic.."
Multam de , GEcko!
Sebaceul s-a trezit ast' nopate pe la 1 urland de mama focului, l-am trimis pe randunoi la el, urletele se intensificau si m-am dat si eu jos gandindu-ma deja cu groaza ca are febra sau cine stie ce...
Cand colo copchilului ii era doar foame, a ras un bibe si s-a linistit....
Nu stiu ce l-o fi lovit, dar mie mi-a rupt putinul somn de care aveam parte!
Gecko, naspa cu dintele, oricum te felicit ca te-ai dus repede sa ti-l faci!
Eu am o gaura in masea de dinainte de-a naste, cand mi-a pus o prietne o plomba provizorie, sa ma tna pana dupa ce nasc..si iote ca puiul face 6 luni si eu tot n-am mai ajuns la ea! Poate ma mobilizez si eu acuma! Am vazut minunatele poze....o fi iarna la voi, dar macar e verde! Tu esti la fel de slabanoaga si Patrick la fel de cpatanos! Il stii pe pustiul din "JerryMaguire"? De el imi aminteste!
Ursulet, sa-ti fie de bine! Ce bine ca o ai pe mama aproape!
Sovi, sa-nteleg ca si Monti are dreptul la week-end, nu?
Gata, am terminat cafeaua, ma indrept spre metrou, in ciuda faptului ca n=am chef azi!
Va doresc o zi minunata cu spor la ciripit!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Neatza!

blankar, sa-i dea Domnul sanatate micutului tau!

tuchita, servici usor!

gecko, este absolut mortal Patrick, foarte haios . Da' cu cine seamana bre, ca nu-mi dau seama? Si nu stiu ce iarna e la voi, ca eu te vad la maneca scurta. tare frumos in parcu' ala...

Vad ca Sean nu m-a mai muscat acum pe seara. Dar n-a vrut sa se culce pana la 12:15am. Sper sa se trezeasca dupa ora 10 maine.
Ma duc si eu sa ma arunc in pat.
Sa aveti o zi buna!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

ola!!!
Gecko ce bine ca ai avut parte macar de o duminica misto!
Blankar ii dau de care gasesc, apa plata sa fie!
Ce bine Vio ca nu te-a mai muscat!
noi plecam afara !

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput