Puiuti de randunici 2008!! (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pucca, vai mama noastra! Data viitoare sunati voi la politie! ca va mai fi, nu a fost ultima data!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mai greu sa ies ....ca ieri a fost ziua mamei si am mancat muuuult si se vedesi se simte!
Luny,Ursulica
si Barosanelul frichinit toata noaptea ,si de dimineata am vazut ca i-a iesit(cred eu)un ulcior la ochisor!asteptam nenea dr sa vina sa faca odata nenorocitul ala de vaccin si sa vada ce-i la ochi.....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

multam fetele de lauda. e iarna, iarna...stiu ca eu eram in tricou...chit ca la un moment dat am fost cu polarul pe mine...dar in ultima poza sotul e cu tricou, camasa, pulover...si nu curgea apa pe el. e o vreme tare ciudata la care noi nu suntem adaptati.
iar Patrick seamana cu socreluŽ...nu cu mine nici cu taicasu.
tuchi trebe sa recunosc ca am googalit sa caut pustiul respectiv...ca eu filmul nu l'am vazut (ca multe altele de fapt)...o fi semanand/nu o fi semanand...important e sa faca si al meu ceva banuti ca si ala...

ursule si eu care vroiam sa te laud ca ce harnicuta esti cu plimbareala...te-a pus jos caldura

simo...ce faci dupa canapea? aspiri? sa treci si pe la mine dupa.

luny sa iti fie de bine balaceala...si bine ca ziceti tu cu pucca de manele, tiganeala...ca sa imi amintesc si eu de ce am plecat...sigur ca nu e bine ca v-au chinuit noaptea aceste elemente.

vio...dar nu ii dau ceva dintisori la filozof? nasol cu muscatura...aia mai imi lipseste...imi amintesc de roxa-amira care zicea de intoarceri 360 de grade cu sfarcul in gura...m-au ajuns si pe mine vremurile alea...daca mai vin si muscaturile...apoi eu pun tzatza in cui si ii arat lui Patrick biberonul.

gata...pup...saptamana usoara...ma duc sa spal vasele...ca nu am facut-o de vreo 3 zile

Mergi la inceput

gecko, eu le-as da foc, ma crezi?!....cum e vremea acolo bre, ca noi stiam de super calduri in Australia?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Olguta se simte mai bine baiatul, o pardalnica de viroza... Trece.

Sovi, si Matei adoarme numai la san, sau in brate, sau in carucior afara. si sincer si mie mi se pare mult mai devreme sail inveti militarie...

Gecko, eu sunt tare stresata cu laptele asta (mai e nevoie sa o spun?) fiindca la Stefan laptaria a tinut putin, din motive multiple... si am facut o depresie de si la 2 ani ai lui Stefan imi dadeau lacrimile cand vedeam mamici alaptand... nu aveti cum sa ma intelegeti... Misto pozele, dar hai la Bv sa vezi iarna romaneasca...

Va doresc o saptamana frumoasa.

Tuchi, spor la invatat!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gatat de spalat farfuriile...mai am canile dar nu le am unde pune la uscat...astept...

luny...caldura australiana e vara (adica decembrie, ianuarie, februarie) si de fapt si aia e tricky...ca, cel putin in Perth, bate destul de tare vantul si de fapt temperatura pe care o simti e cu cateva grade bune mai jos decat cea data de meteorologi. sigur ca in zilele de 40 de grade nu bate nici sfantu'...ca daca e sa mori de cald...atunci chiar mori.
uite forecast-ul pe urmatoarea saptamana.
http://www.bom.gov.au/products/IDW12300.shtml
minima se ajunge noaptea.

nicoleta sunt convinsa ca orice ti-as spune eu sau mamicile de aici nu o sa iti putem sterge teama de nealaptare...si nu te vom putea face sa intelegi ca formula nu e otrava si ca e tot mancare...si mancare buna dealtfel...asa ca inafara de o incurajare ca vei avea lapte in tzatzi cat vei vrea tu de mult nu am ce sa zic...

si gata...ma duc sa imi fac ciupercute...yammi mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Helou..Multzam de cafelutza...Iata-ne acas..de aseara tarziu..fiindca,dormind fata mea aseara in carucior afara,s-a sculat fornaind taree si eu nu luasem sterimarul cu noi!!
Si..fiindca spuneam ca nu-mi place la drum fiindca ne dam peste cap programul, aseara am uitat sa-i dau vigantolul!!
O fi bine sa-l dau acum pt ieri si diseara iar? (noi il dam seara dupa baie)..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

si eu am uitat de vreo 2 ori vigantolul, cand era mai mic...si nu i-am schimbat doza, am sarit peste el, si i-am dat ziua urmatoare ca de obicei..

Mergi la inceput

gecko, chiar ca e greu sa te adaptezi unei astfel de clime..6 grade noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

da,luny,si eu ma gandeam sa las asa,asta e...moamaaa,,cum o mai fi la 6 grade!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput