Puiuti de randunici 2008!! (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buhuhu si de la mine
Vreti sa stiti ce-am facut? am spalat luna baia

Maine dimineata mergem in Tineretului sau Carol, daca vine cineva, da-ti sms sa ne intalnim. Nu stiu daca mai apuc sa scriu dimineata.

Las si eu aburinda pt. tot stolul. Eu nu beau, dar imi iese mereu super buna

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai aveam sa zic ceva:

Vio, imi pare rau ca te musca printul...chiar ca e nasol si dureros...

Cuscra, poate plange ca inca o deranjeaza urechiusa...plangea si inainte?

Sovi, nu esti denaturata, fata, f. bine ca vrei sa-l inveti singur!

Gata, la nani!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! proaspata, ca pe aia a lu Cris am baut-o eu la 5. La ora aia s-a trezit Vladic. Tre' sa-mi tin nervii tari, ca vreau sa-l dezvat de lapticul de noapte, ca-i mare deja. Am impresia ca daca mai astept prea mult, o sa renunte chiar mai greu decat acum.

Sovi - daca pentru tine e prea dificil sa-l adormi de fiecare data cu tzitzi in gura, e bine sa-l dezveti de pe acuma pe Sasha de acest obicei. Dar ai nevoie de nervi de otel. Daca insa nu esti foarte hotarata ca asta vrei, nu va mai chinuiti amandoi. Vezi si tu pana unde poti sa suporti. Nu are rost sa ajungi frustrata pentru niste principii. Intr-adevar e bine pentru el sa nu mai depinda de tzitzi la somn, dar e bine si pentru tine sa ai un psihic echilibrat, nu unul terorizat de plansul lui. Eu cu Vlad la 4 luni am incercat sa-l dezvat de adormit cu bibe ziua. Am reusit, dar a fost greu, pentru ca trebuia sa suport mult plans. Eu vroiam ca el sa si adoarma singur, adica nu cu mine alaturi. Insa pe la 5 luni am fost internati in spital, unde trebuia sa dorm cu el in pat, iar la venire acasa, Vlad se ridica deja in picioare si n-a mai fost chip sa-l las sa adoarma singur, ca numa in picioare statea daca nu eram langa el. asa ca am reinceput co-sleeping-ul. si as fi continuat, cred, mult si bine asa. Dar, Vladic adormea din ce in ce mai greu cu mine alaturi, ca-i trebuia joaca, desi era chior de somn, putea sa dureze si 1 ora jumate pana reuseam sa-l adorm cu mine alaturi. Asa ca, pe la 10 luni, cand am aflat de sarcina nr.2, am decis ca el TREBUIE sa adoarma singur, pentru ca-mi dadeam seama, ca odata cu aparitia Dariei, n-o sa mai am la dispozitie o ora jumate sa-l adorm pe Vladic. Si culmea e ca a acceptat foarte usor schimbarea: in prima zi a plans, iar incepand cu a doua zi a adormit singur fara sa planga. Pe parcurs am mai avut perioade cand se revolta si ma vroia langa el la somn, si atunci ma duceam la el, mai stateam, ii mai spuneam o poveste, il mai tineam de manuta si iarasi ii spuneam ca ma duc in alta camera ca sa poata el sa doarma si ieseam. Daca era nevoie, repetam procedura chiar si de cateva ori, si ceda el in final. Dar avea 10 luni. Asa ca vezi si tu cat de pregatiti sunteti amandoi pentru acest pas. Pentru ca trebuie macar unul din voi sa vrea asta cu adevarat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Bubulina, foarte buna faci tu, evident!
Cristina, nu stiu ce sfat sa-ti dau sa-l dezveti pe Vladic de bibe de noapte! Ilinca a avut o perioada anul trecut, dupa ce a venit de la soacra-mea ( care ii dadea noaptea!) si i-am tot explicat sa nu se mai trezeasca ca nu ii dau! Acuma cateodata mai ma trezesc cu ea in miez de noapte ca ma bate pe umar si-mi cere niste laptic!
Inteleg ca la soacra mea ar fi renuntat la bibe, sper sa o tina si acasa!
Tu celapte ii dai lui Vladic? Ca eu de la un an si-un pic i-am dat lapte de vaca, macar e mai simplu de pus in bibe!
Sovi, ma bucur s-aud despre tine! Felicitari pentru kilogramele pierdute, cat despre somn, Cristina ti-a dat deja cele mai bune sfaturi!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Va scriu rpd, ca pap si trebuie sa ne pregatim de plecat la piscina!
sovi, este foarte misto jollyjumeperul!!! nu gasesc filmuletele, unde sunt?
tuchi ai deschis cartea inca?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

HELOOOOOOOO!!!!

Sunt varza la citit, la scris si mai si, nu mai am timp de mimic!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mah, am si eu nevoie de un pic de sfat!!!

Am inceput diversificarea la Iris de vreo 2 saptamani, adica i-am dat supica de legume, legume pasate (morcov, dovlecel, cartof, patrunjel, telina), suc de mar, suc de piersica si cereale in biberonul de seara.

FAC BINE?????????????

Am inceput si serviciul tot de 2 saptamani, si tot de 2 saptamani, fata mea se trezeste noaptea, ceva ce n-a facut niciodata in 4 luni, chiar de 2 ori pe noapte, Aveti idee care ar fi problema???? Stresul meu?????
Oricum m-a adus la limita puterilor, s-au adunat toate, toate!!!

Tuchi,te , ce mai face ginerele???

Am auzit ca s-a vorbit de diversificare, imi dati si mie un link!!
A, si am observat ca Naty, n-a postat in cap asta, e plecata????

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

A, am uitat sa specific ca mai si alaptez, cam de 5-6 ori in 24 ore, chiar 7 ori cateodata!!
Ma io credeam ca fata mea daca a dormit noapte , va dormi si in continuare, da ......

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Lyvy, ce bine-mi pare ca ai mai aparut pe-aici!
Am vazut si pozele de la botez, foarte frumoase ati fost amandoua!
De diversificare pot sa-ti zic ca ai inceput bine( din punctul meu de vedere!) cu legumele, insa ai mare grija la cartof, ca baloneaza si da dureri de burta si asta ar putea fi un motiv pentru care se trezeste Iris noaptea!eu i-am mai bagat in piureul de legume ardei gras, rosu si verde, fasole verde si azi o sa ii fac cu un pic de telina! cartof n-am de gand sa-i dau pana la 7 luni, poate si mai tarziu!
Apoi, eu sunt total impotriva cerealelor date in biberon, puturosesc copiii si ii ingrasa( n-am argumente foarte solide, doar convingeri proprii!)
Lui Seb ii dau cerealele cu piure de fructe la masa de la ora 5-6-7 ( cum se nimereste ora!)
Noaptea s-ar putea trezi pur si simplu de alint, poate pentru ca nu te mai vede dimineata! sfatul meu: las-o singura in camera!
Cu cine sta ziua cand esti tu la munca?
ginerele tau e bine, mare si frumos, sunt curioasa cate kile o sa aiba la 6 luni, cand ne vom duce la vaccin!
E foarte activ mmotor si sonor, papa bine, doarme bine si nu-l mai laud ca-l deochi!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neatza!
Cris, bodiurile sunt din cele ce se trag peste cap? ca cica la unii nu le place asta. De aceea unele bodiuri se pot imbraca pe jos, sau eu il rulez bine, il bag sub cap la spate si il trec peste fatza intr-o fractiune de secunda.

Bubu, nu mergen (IAR) in parc ca azi avem zi de lalaiala si de mancat anti-monti la casa unchiului. Moama ce tort voi baga eu azi

Cristina cam mizam pe un respuns (si) de la tine. Vad ca si tu ai de cucerit o reduta cu Vladicul. Succes!
Sasha chiar nu plange (inca) asa tare, mai mult maraie. Nu de plansul lui ma doare sufletul, ci de frustrarea lui ca il vad cum da sa adoarma si tresare si da cu mainile in aer dupa tzitzi si apoi se enerveaza ca nu e nimic si o luam de la zero cu scancetele. Ii voi da azi in brate o jucarie, poate ii umple putin spatiul acela gol. pentru metoda karitane de la tine cred ca e prea mic, deocamdata voi sta langa el. Dar mi-e teama sa nu fie prea mic si pt dezvatul de suzeteala la tzatz si sa nu ramana cu sechele!

Tuchi spor la invatat!
Luny, daca intrebi de filmuletele facute de mine, sunt la "montaje" la semnatura, sub filmul care se desfasoara primul scrie "see more by sovietica"

Lyvy, cu diversificarea, cica peste Balta se zice mai nou ca nu conteaza cu ce incepi diversificarea, doar sa fii atenta sa nu ii dai alimente interzise in primul an. Eu inca iau notite, cartof nu cred ca ii voi da lui sasha la inceput totusi. Voi incepe cu cereale si apoi cu legume.

Va pup!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput