Puiuti de randunici 2008!! (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela ii spun, numa sa gaseasca si sa nu uite ca e cam ametita de felul ei..si sta pana pe 4 aug, azi au ajuns abia..
vio, ce aiurea..dar chiar asa rau musca?..si pe mine m-a luat de cateva ori Mufa, dar nu a tinut constant, molfaia si ma mai musca..hai, curaj, mah!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Da Stela, sunt foarte suparata...Doare foarte, foarte tare. Si am indurat eu durerea din primele 3 saptamani de alaptare cu lacrimi si scrasnit din dinti, dar la muscaturi nu fac fata

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mamaruta-

luny: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118526&whichpage=16
acolo zice ca acel lapte praf completare, e ca un fel de capacel sa nu mai vomite bb

mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04

ptre Stela, uite aici!

Mergi la inceput

ma bag la nani, noapte buna, pupez pe toata lumea si mai ales puiutii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mai ce greu merge forumul, mai am cam 1 capitol de citit, dar acum nu mai pot sa dau paginile! ca sa nu mai zic ca scroll down-ul e jale! am un feeling ca e tot de la o tentativa de reclama suprapusa, nereusita.
Am citit ce ati scris despre diversificare, am luat notite, i-am povestit lui Sash ce si cum il asteapta. Am vazut poze cu blonzi, tzatzosi, ganditori, zanutze grase si vesele,cu diversificarea pe botic, mi s-a inclestat mana pe tigaie cand mi-am amintit de unii sotzi mincinosi, mi s-a ridicat o spranceana cand am auzit ca unii bebei se cred prea putini grasi, m-am bucurat pentru cele care merg la concert, m-am intristat pt dramele unor randunici.
A, si multumim din suflet celor care ne-au urat LMA pe 17!
LMA si voua, tuturor!

Eu din cauza ca nu aveam nici o problema, mi-am creat una! Ce m-am gandit alaltaieri: copilul asta trebuie sa invete sa adoarma fara tzitzi! ca si dupa ce adoarme cu tzatzu in gura, inca vo 10 minute nici n-am voie sa misc, ca se trezeste! si am o prietena care regreta ca n-a intervenit la timp si se lupta acum cu fiica-sa de 18 luni sa adoarma nemufata si nu reuseste.
ieri am reusit binisor sa il adorm, dar azi a fost greu, a marait rau sashu si dadea sa adoarma si tresarea cand ridica mainile in aer sa apuce sanul si dadea cu ele disperat in gol. Moama, ce se zbatea, bine ca am reusit sa ii dau suza, ca nici cu aia nu e obisnuit, n-a avut nevoie pana acum. Am zis sa i-o dau putin, pana mai trece "sevrajul". In timpul asta eu ii vorbeam in soapta si il mangaiam, sa il asigur cumva ca sunt acolo.
Eh, ia spuneti voi, sunt mama denaturata ca as vrea sa il invat deja mai independent?? Ca pe deoparte asa ma simt :(

Giani, bine ai revenit! imi pare rau de ghinioane Da uite ca ai si cu ce sa te mandresti! pup si mancaciosul.
Ursulica, sar'na pt jocuri!
Vio, sper ca mai ai sfarcuri...

Noi i-am cumparat lui sash asa ceva http://jollyjumper.ro/video.html si corsetul intentionez sa il folosesc si ca premergator: http://www.eveiletjeux.com/Produit-201905/apprenti-marcheur.htm (Delfinuta ) Deocamdata e prea mic bb pt jumper, chiar daca scrie ca merge de la 3 luni, dar abia astept sa il vad topaind peste vo luna!

News report despre Monti: Am slabit 3.7 kg, chiar daca odata pe saptamana sparg regulile, Omu e si el la un regim ceva mai drastic, ce sa mai, fotomodele ne facem! Au inceput sa imi vina din pantalonii vechi. Productia de lapte nu s-a modificat, adica e tot ok.

Cam atat deocamdata, am filmulete noi la semnatura pt cine are chef. Ma retrag in liniste sa dau cuvantul la buhuhoaice

VA pup pe toate, va iubesc si va ador!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Noapte buna, Luny
Pupam si noi un Mufarin scump

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai mamici, baiatul meu cel mare are febra 38,9. OOOoOOooffff vai de capul meu! Sper sa fie o viroza care sa treaca repede. Si sa nu ia si piciul al mic...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

luny.E bine si asa.Eu o sa-l rog pe unchiul din franta sa cumpere,dar el vine in rom pe la sf lui aug,si as vrea mai repede.Merci de link,credeam ca ai gasit si altele.Nb
of,vio,imi pare rau.Doamne,ce nasol o fi.Eu credeam ca durere ca cea de sfarcuri cand aveam ragade,nu mai exista.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

yo..gata
NB

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Buhuhu, ii fur vorba lui Ariel. randunici, intru si eu o fuga sa dau raportul. Andreea e fara doar si poate mai bine, ma chinui putin sa-i pun picaturile in ureche, fiindca nu vrea sa intoarca, caputul si plange de mama focului, nu-i place deloc s-o fortez. Plange si cand o imbrac cu body cu maneca scurta sau tricou, cand ii trag manutele prin manecute, deloc nu-i place, nu stiu de ce. O avea ceva la manutze? sau nu stiu eu s-o imbrac?
Gecko, esti super funny, iti fac o cafelutza sa ai disdamorning. Panadolul de aici e cu aroma de capsuni si Andreea il papa foarte bine.
Tuchi, multumim de grija, da e mult mai bine copilu', n-a mai fost asa frichinita, a mancat la 3-4 ore si a dormit bine dupa-amiaza.
Ursuletz, eu am mers cu Andreea in Carrefour de la 17 zile! Si n-a avut nimic, are acum in schimb!
Mamaruta, i-au dat Nan la Medlife, nu Topfer? Andreei i-au dat Topfer 1.
Butucico, , bine ca mi-ai atras atentia, ca n-am mai intrat de mult sa-mi verific PM. Ti-am trimis si eu PM.
Sovi, nu esti mama denaturata, cum sa fii? Fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine si puiul tau.
Gata, noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput