Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia noua nu ne place plastilina aia :(. e groaznica daca o uiti un pic afara, adica daca nu te joci cu ea 5 minute, plus ca noi o mai si uitam afara, ca avem prea multe :))). in schimb aia de la koh-i-noor e perfecta. se inmoaie daca doar o strangi un pic in mana, se incalzeste imediat si nu se intareste deloc. niciodata :). in facultate foloseam numai creioane de la koh-i-noor, scule tot de la ei, acuarele, pensule..sunt super profi. a, si mai e o plastilina de la arhitext, parca, care e groanicaaaa. miroase a chimicale, nu se inmoaie, nu se leaga...e oribila. daca dati de din aia sa o ocoliti :)

roxanica d e super bine, e la fel de perfect cum il stii, doar ca mai mare si mai scump si mai frumos , si mai istet si mai et si mai..si mai.. :))) eu am fost cam obosita in ultimele zile fapt pt care uit tot. luni vorbeam cu o prietena si ii povesteam ce am facut in we, cu cine ne-am intalnit duminica, si sambata....pauza. mai bine de o ora m am chinuit sa-mi amintesc cu cine ne-am intalnit sambata. noroc ca a venit alex si l-am intrebat ca ma apucasera nervii :). pupam davidutu', fug sa ma uit la pozele voastre. si nu numai :)

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Buna minunatili ! tb sa ma descarc undeva......o zi trista azi,motanul si scumpa lui mamica ne-au zis pa,pa....
Stiu k aici nu le vom simti lipsa dar mie o sa-mi fie foarte greu.
lasa k va pove mai multe dupa ce pleaca,k stiu k si ei ii e F.greu.
Oricum ,multumesc DC ...am cunoscut o fata MINUNATA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
citat din mesajul lui danutz

quote:
citat din mesajul lui Dia1609

donia, si noi suntem super experti in plastelina (toti 3 ). si dc tot suntem la capitolul plastelina, va recomand cea mai buna plastelina ever: play doh cu caluti in borcanele { si lui chinico care ne-a facut cadou prima tura de plastelina play doh). absolut senzationala, nu se compara cu nici una din cele care mai sunt pe piata, nu e lipicioasa, culori excelente, se amesteca f omogen, nu tb framantata ca sa poti lucra cu ea, ca e destul de moale si f usor manevrabila, chiar si pt degetele micute :)

Pai deh...ne faci curioase si dispari
Acu' zii de unde ai luat-o! Sau tre sa facem lobby la tanti Chinico sa trimita mai multe la Romanica?!!!
Pe bune' unde se gaseste?

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

si a doua tura a fost luata tot din germania, dar sigur am vazut si prin tm (evident, la un pret de-a dreptul exorbitant pt o plastelina..)... cred ca in tm am vazut la diverta? dc vrei si nu gasesti in buc, ma uit si-ti cumpar dc mai gasesc aici. sau zi repede dc vrei, ca husbandul e in germania, si chiar acum e la shopping :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

.dia daca ti-e lulul pe aici trimite-l sa se uite la paturi. neaparat! (tu de pm ai auzit? ca io il folosesc, sa stii)

ma disperati ce copii mari aveti...julia baga capul sub apa, dani umbla lelea fara pampersi, oana sta la masuta o ora si se joaca cu plastilina, cristinelmiscotel se joaca cu jucarele de 5 cm....ma complexati de-a binelea...
bea umbla lelea numai cu pampersi, nu se joaca cu jucarele mai mici decat propriu-i pumn, nu presteaza nici joaca cu plastelina, nici desenatul...si nu, nici nu vorbeste. mai deloc

pe de alta parte ma bucur ca va vad bine dispuse.
ma bucur ca o vad pe dianarus iar pe aici, in mare forma, ca de obicei, ceea ce inseamna ca acasa e iar bine... va invidiez pentru ca sunt atat de lipiciosi piticii vostri, caci bea se indura o data pe saptamana sa-mi dea un pusi, si ala dupa multe si fierbinti rugaminti..
si as vrea si eu sa plec cu tovarsul meu un sf. de sapt. la mare...da nu mere..
asizule bafta la cautat de apartamente!
adejule drum bun si saluta engletera si din partea noastra!
stefy cum mai e? a trecut febra?
dianocica in faculta luam lecitina la greu in sesiune...evident, nu ajutat never ever cumva, dar macar asa...sa stiu ca am facut-o si pe asta!

Mergi la inceput

dianocica, deh, gusturi :))... mie chiar imi place. cealalta de care ziceai tu n-am incercat, dar de asta chiar sunt multumita. da, intradevar se intareste dc o lasi afara, dar nu in 5 minute, ci in juma' de zi. si sunt culori bestiale. si ies culori f faine dc combini culorile. marcile autohtone chiar sunt jale fata de asta.

donia, noi ne aki jucam asa: cu creioanele cerate sau cu cariocile lavabile, desenam pe jos, mai exact pe parchetul laminat... e o placere, oanei ii plac desenele intinse pe 3 metri, coloram si desenam pe jos, apoi ia un servetel umed si sterge tot. se da jos complet si f usor, iar ea e incantata si de desenat, dar si de facutul curateniei dupa. ne mai jucam cu piticii lui alba ca zapada care sunt niste figurine cam de 5-6 cm inaltime, ii stie deja pe toti dupa nume, ii plimbam cu masinute, ii dam pe tobogan, leagan, etc toate jucarel;ele ce le mai avem de la barbie. si ii bagam in casuta (avem o casuta de la imaginarium super faina cu care se joace de mai mult de 5-6 luni. i se deschid usi, geamuri, peluza, etc... toate papusile mici si piticii locuiesc pe rand acolo, mananca, etc). ii plac ;la nebunie cartile, avem 2 carti fff faine cartonate, uan e cu viata la ferma, alta cu diverse teme: gen la mare, in padure, etc... si sunt desene f in amanunt intinse pe 2 pagini a4, cu 1001 figuri, animale copii, activitati, etc... fiecare face ceva si poti sa povestesti 1001 chestii... of, nu se prea intelege, o sa fac niste poze sa pun, sa intelegeti despre ce vorbesc.revin

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui chinico

.dia daca ti-e lulul pe aici trimite-l sa se uite la paturi. neaparat! (tu de pm ai auzit? ca io il folosesc, sa stii)

Beatrice (13.12.2006)

am auzit de pm, dar astia de la dc ma saboteaza, eu pot sa citesc pm-urile dupa vreo 2 sapt :))... de fapt, acu am citit pm ul tau. si da, lulu e pe acolo (dar nu chiar pe-acolo , adik langa stuttgart) dar ma gandesc ca nu prea are cum sa care un pat cu avionul . cred ca mai asta tb sa-i spun sa aduca de pe-acolo ca ma declara nebuna de legat . si nu prea o sa mai plece niciunde decat cu avionul, asa ca.... platim de 10 ori pretul in romania noastra.

Mergi la inceput

uitati aici cartile despre care vorbeam. eu n-am vazut niciodata in romania asa carti, mi-a venit lulu cu ele din germania, a vazut si el una din carti la bea lui chinico si a fost fascinat. si pe buna dreptate, ca oana e vesnic captivata de ele si de numeroasele povesti pe care le putem spune, cautam cate un melc, sau un catel, sau baiatul care pescuieste, sau pisicile care se alerga in iarba, etc... nu se plictiseste niciodata de ele. dc aveti de unde sa luati carti asa frumos desenate si cu atatea detalii, chiar merita!

si chinico, apropos de ce fac/nu fac copiii nostri, ar merita sa o vedeti toti pe ada a bebinutei cum canta la multi ani! deci canta, cu linie melodica si absolut toate cuvintele! cursiv si frumos . eu una am picat pe spate, oana batea din palme si dansa, iar la sfarsit a zis: "mai!"

Mergi la inceput

si daca tot am vreme, niste poze calde
si pt exemplificare, asa arata desenele de pe parchet :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

azi am experiementat faina cu apa calda intr-un vas... frumosssssss de tot pana a inceput sa arunce pe jos ;) . mai incercam si in alta zi ;)

danutz, ti-am trimis un pm pe ym :)

o zi faina desi la noi e urat urat !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
citat din mesajul lui chinico
(tu de pm ai auzit? ca io il folosesc, sa stii)

Beatrice (13.12.2006)

da?? esti sigura?!

azi io te-am tot asteptat la interval
hai ca am o vorba pt tine
da' acusica plec acasa la iubitii mei si nu-s sigura ca mai intru...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput