Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

mda...eu nu am fost foarte inspirata si am dat numai o comanda in ziua aia.. de unde naiba sa stiu ca reducerile minune or sa dureze numai o zi????bine ca am apucat sa imi iau si lenjeriile binecunoscute,toate 3 culorile,ca daca...mai reactionam ca melcu` ramaneam si fara alea.vineri mi-am pregatit frumos cosuletul si pana ieri cand am intrat cu sotu sa ii arat ce am pus pt el,deja nu mai aveam 2 sutiene de la prix ronds...si imi placeau asa mult...... asa-mi trebuie.i-am zis ca nu dau comanda numai pt el,ca eu vreau neaparat sutiene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

CINE NU MAI STIE CE A COMANDAT INTR-O COMANDA, PUTETI VEDEA POZELE IN SUIVI !!!

In suivi, dai click pe “toutes mes commandes”, va apare o lista cu toate comenzile, dati click pe care vreti, de exemplu… “ma commande du 21.07.08”, apare o pagina cu lista produselor incluse in comanda (fara poza, doar marimile), dar, in capul listei, aveti un link numit “voir mon offer speciale sur cette commande”, dati click pe linkul asta si va apare din nou lista de produse, cu poze cu tot. daca in loc de poza va apare un 'x' inseamna ca intre timp l-au scoc de pe site.

u all

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Neatza, fetele! Va doresc o saptamana frumoasa si plina de pachetoaie!
Astept si eu 2 colete, de pe 4.07 si 09.07.
Tot surfand pe site am dat peste trenciul asta: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324095433&DocumentID=321408&IntRef=0003&SecIntRef=00001
Mi se pare dragutz la pretul asta! Stie cineva ceva despre el? o fi ceva de capu' lui??
Dar asta cum vi se pare: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324113067&DocumentID=389608&IntRef=0004&SecIntRef=00001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sunt necaptusite si mie asta nu-mi place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

good point, clau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
citat din mesajul lui dianarus78

CINE NU MAI STIE CE A COMANDAT INTR-O COMANDA, PUTETI VEDEA POZELE IN SUIVI !!!

In suivi, dai click pe “toutes mes commandes”, va apare o lista cu toate comenzile, dati click pe care vreti, de exemplu… “ma commande du 21.07.08”, apare o pagina cu lista produselor incluse in comanda (fara poza, doar marimile), dar, in capul listei, aveti un link numit “voir mon offer speciale sur cette commande”, dati click pe linkul asta si va apare din nou lista de produse, cu poze cu tot. daca in loc de poza va apare un 'x' inseamna ca intre timp l-au scoc de pe site.

u all

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

exact..eu sint cea care numai tin minte ce am comandat si la foarte multe produse imi apare X...asta cu suivi o stima si eu ....merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Poate va trebuie
27812 - 27804 www.hiboox.fr/go/images/divers/p1020385,39d01269ba3f50a68476d5722929a44d.jpg.html" target="_blank">ensemble de bagages de voyage couleur noir/choco

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

miki,asta cotrobaiam si eu pe achetergagnant.dar sincer m-am saturat de genti mai vad eu ce cod folosesc,nu prea ma atrag.dar iar o sa raman fara nimic in cos ,asa ca ...trebuie sa ma hotarasc mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi

miki,asta cotrobaiam si eu pe achetergagnant.dar sincer m-am saturat de genti mai vad eu ce cod folosesc,nu prea ma atrag.dar iar o sa raman fara nimic in cos ,asa ca ...trebuie sa ma hotarasc mai repede

eu am pus pledul ala maroniu. stiu si io cui il fac cadou...
si eu sunt satula de genti. deja am colectie

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mi-a adus sotul coletele. Arata toate f.bine. Bluza aia de matase naturala galben cu mov (era dispo numa 38, dar eu zic ca e un 42 real) e fabuloasa! Btw, a costat 1,20 Am mai avut o fusta neagra cu volane, cu broderie bronzulie la poale: o nebunie! E si f.bine prezentata intr-un fel de sac de organza auriu. Asta a fost scumpa 1,60. Jacheta mov Cacharel (avea un cordon-siret din matase cu floricele) tot la 1 euro e extraordinar de fina (casmir+matase) si frumoasa (pusa in hartie din aia de matase roz, apoi intr-o cutie mare, elegant ce mai!). Sacoul L.Clement negru e dragut, dar nu extraordinar, chiar daca stofa are lana.
Mai muncesc un pic si revin cu reviewuri!
Aaa, si ca sa fie e zi perfecta, am primit rezultatul la test PAP si e absolut normal

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput