Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 18
Viairo spune:
Felicitari Miki!
a inceput ploaia de colete , oare pot spera la cel din 3, nu dati cu rosii cele care nu ati primit din 1.
miki68 spune:
M-am uitat pe cutii si unul e trimis pe 4.07, iar cel de-al 2-lea pe 9.07. Oare comanda mea din 4.07 cand o trimit astia? In noiembrie, de Mos Nicolaie?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
arleena spune:
vad ca incepeti sa primiti coletele din 1....eu am avut mai mult pt sot in colet: plovere(toate super), tricouri, chiloti, dar si pt mine cateva evident....cel mai tare ma enerveaza idea lor de chiloti bresilien...mi-am comandat o noua pereche pt costumul de baie...ca vroiam un pic mai decoltati in spate dar sa nu fie tanga si tot chiloti de mamaita sunt
am luat si eu bluza aia de 1 euro neagra cu dungi si guler pe umeri...cand am vazut materialul....
rochia aia cu imprimeu am luat-o si eu ca era 80 centi, e draguta si purtabila doar ca mie nu prea imi sta bine cu ea....poate de avea decolteul mai mare.....sau am eu prea mari sanii pt ea??
am mai avut colierul ala pe verde de 60centi...super
miki68 spune:
Ankaaaa, a fost mama ta la mine la birou! Mi-a adus tricoul. Pare mare, dar oi vedea eu. Poate il dau maica-mii.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
dar ma gandeam ca o sa-l probezi...daca nu iti vine sau nu iti place.. deci tu l-ai luat oricum sa fie acolo nu?
in alta ordine de idei am decis sa bag 21059 ansamblul ala de bagaje choco-anis.mai are cineva vreo poza?ca nu mai retin unde s-a dat codul...imi apare numai sac dar din ce mi-am notat eu tre sa fie sac +vanity+pochette