Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
LaLa_20 spune:
Va dati seama ca eu eram!!!Ramasesem logata pe contul zuzelor!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
LaLa_20 spune:
moni intra pe site-ul acasatv.ro...gasesti acolo filmulete cu stirea,partea I si Partea a-II-a poate aflam ceva acuma ma uit si eu
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui LaLa_20
moni intra pe site-ul acasatv.ro...gasesti acolo filmulete cu stirea,partea I si Partea a-II-a poate aflam ceva acuma ma uit si eu
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
lala acum vroiam sati zic sa intri ca am vazxut filmuletele..
nu zice nimic nici ei nu stiau nimic de cum a decurs operatia...pofff ce stres..iti dai seama pt ei cum e...de fapt tu stii cum e sa treci prin asa ceva...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
LaLa_20 spune:
Le-am vazut si eu...Iti dai seama ca am retait tot ce am patit si noi.
Doamne te rog din sufletelul meu ajuta-l pe Silviu sa traiasca
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
ramonab spune:
Am pus poze de la Moneasa daca sunteti curioase sa vedeti.
Nu am citit tare mult din urma decat cap acesta.
Am vazut ca tot pov despre un baietel, Silviu, am citit si eu pov lui trista.E foarte trist sa vezi ca asa un sufletel mic si nevinovat are de trait asa ceva.Sper din tot sufletul sa treaca cu bine peste momentele astea si sa se faca mare si sanatos sa se poate bucura de viata.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
miki_baby spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonab
Am pus poze de la Moneasa daca sunteti curioase sa vedeti.
Nu am citit tare mult din urma decat cap acesta.
Am vazut ca tot pov despre un baietel, Silviu, am citit si eu pov lui trista.E foarte trist sa vezi ca asa un sufletel mic si nevinovat are de trait asa ceva.Sper din tot sufletul sa treaca cu bine peste momentele astea si sa se faca mare si sanatos sa se poate bucura de viata.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
Aveti un copil SUPERB!! Iar tu arati tare bine Ramona!! Gata si la tine o sa ma gandesc cand poftesc la dulce:). Va pup!
Hai ca dupa ce-am vazut pozele cu pestii mi s-a facut o pofta de peste prajit cu mujdei de usturoi si cu mamaliga... Mananc duminica:D
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
nemary spune:
STANCUTA un pupic pentru tine si multi, multi Sofiei, multa sanatate.
Ellenuta, noi am inceput asa cum ne-a spus pediatra, cu 10 ml suc de morcov crud, crescuta in fiecare zi cantitatea pana la 50 ml si apoi introdusa caisa piure. Daria a papat imediat morcovelul dat cu lingurita si ar mai fi vrut. sucul de morcov l-am facut in storcatorul de fructe/legume si iese si cu putina pulpita. La noi hopul mare va fi la carnita, sa vedem daca ii va placea, pt.ca tati nu este fan carne.
Am fost in seara aceasta in IOR si cu MIky mamica si ne-am intalnit acolo cu CameliaH care a venit cu Matei, un cumintel pe langa Luca si Daria, si cu fetele ei, 2 frumoase gemene dar care nu seamana deloc deloc. mai tarziu a venit si Gatta cu Sara rasfata care mananca fff bine dar mamica ei tot nu este multumita. din pacate intalnirea a fost scurta dar sigur o vom repeta. am facut si cateva poze, o sa le descarc mai tarziu si o sa le postez.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ceska777 spune:
Lala20, Moni,
merg la culcare sper ca maine dimineata sa gasesc un post ca lui Silviu ii merge f bine si operatia a fost un succes! Ne rugam pt el!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2509202920102658297NxFUSi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
LaLa_20 spune:
Noapte buna Cescka...
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
cati_magureanu spune:
Of, fetelor...sa stiti ca pentru Silviu numai Dumnezeu poate face ceva...Chiar daca operatia va fi un succes, din pacate, faptul ca are/a avut saturatia atat de mica, lasa sechele ireversibile (practic nu s-a oxigenat nimic sau foarte putin)..deci, daca va trai, este foarte posibil sa ramana cu chestii nasoale...Asa ca, sa ne rugam nu numai sa traiasca ci sa aiba sansa sa fie si sanatos...Am cerut si eu parerea unor prieteni medici si la fel mi s-a spus..sansele f. mici cu sechele...Doamne, ajuta-l te rugam!
Nu vreau sa ma uit la reportajul de la acasa tv ca sigur nu mai dorm la noapte...
Sa speram ca vom primi vesti bune...
Noapte buna, copii....
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!