Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
LaLa_20 spune:
Sunt vesti despre Silviu!!!!!!!A trecut cu bine de operatie!!!!!!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
LaLa_20 spune:
OF Caty ai dreptate...acuma am vazut cat timp are de intubare si de oxigen si saracul pe landa alte sechele poate sa faca si retinopatie(in ultim stadiu=orbire),dar o sa zic ce am zis si in cazul printesei mele:DACA DUMNEZEU IL AJUTA SA TRAIASCA,ALTE PROBLEME NU VA MAI AVEA!!!
Asa gandesc eu,nu degeaba sunt cea mai optimista mamica!!!
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
cati_magureanu spune:
Te pup, lala..hai ca vad ca noi doua ce mai suntem huhureze pe aici..am vazut ca ai postat si acolo, pe forum-ul dedicat lui Silviu! Doamne ce ma bucur ca, macar operatia a fost un succes! sarcutul micut..si acum ma buseste plansul cand iti scriu..am lacrimi in ochi..am imaginea lui in fata ochilor..este asa de mic si dragalas...
Of..
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
LaLa_20 spune:
Repet ce am mai zis:retraiesc povestea mea...si ma rog la Dumnezeu ca si aceasta poveste sa aiba acelasi final cu a mea...In cazuri ca astea iti doresti sa traiasca si apoi de gandesti sa fie normal...e cumplit sentimentul pe care il ai cand iti spune doctorul ca virgula copilul tau nu are nici o sansa si o sa moara dar micul Silviu o sa fie bine,mai ales ca in una din poze seamana cu Bibi a mea
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
cati_magureanu spune:
Of, Lala...asa este..imi dau seama ce simti tu..daca eu care n-am trecut prin momentele cumplite prin care ai trecut tu, am fost rascolita adanc..dar tu...
Si eu as fi facut acelasi lucru..N-as fi conceput sa nu fac tot ce-mi sta in putinta pt. copilul meu indiferent de ce-mi ziceau medicii..pur si simplu n-as fi putut sa-l las sa moara pe motivul ca daca trece de operatie s-ar putea sa ramana cu sechele...Mi-as fi asumat toata responsabilitatea..desi..este groaznic si-asa...
Of..sa vedem ce-o mai urma..urmaresc vestile...
Acum cred ca poti sa te duci sa faci nani..esti mai linistita..
Somn usor si pupici lui Bibi cea frumoasa si luptatoare si lui mami la fel de luptatoare!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
LaLa_20 spune:
Da ma duc linistita la somn,dar cu adevarat linistita o sa fiu cand va fi bine,bine!!!
V-am pupat...ca eu ma trezesc dimineata sa fac papica lu Bibi ca noi iesim devreme in parc.
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
NataliaS spune:
Salutare!
Uff... tristeti pe aici....sper sa fie bine micutul Silviu...despre care de altfel nu stiu prea multe, doar ca e bolnavior...dar ma rog pentru el si parintii lui sa iasa cu bine din aceasta incercare
Noi bine, am ajuns in haosul de acasa si nu am reusit sa citesc mai nimic din ce ati scris...sunt restantiera rau de tot...dar am sa incerc sa citesc cat pot de mult.
Am pus poze din vacanta , daca doriti sa le vedeti :)
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
gabrittza spune:
hello!va mai amintiti de mine?
nu am mai scris nimic de vreo ..... o luna jumate!dinainte de nunta mea si botezul Dariei.noi am fost in luna de miere la munte si la mare.cu daria alaturi de noi bineinteles.
am citit tot din urma,tot,tot!
la nunta si la botez a fost frumos.acu pun pozici
mi-a fost dor de voi (voua nu prea) si va iubesc muuuult
revin cu pozici acu
gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
gabrittza spune:
asa....pozicile se incarca....toata lumea doarme numai eu nu am somn.despre noi.....avem vreo 6,700 kg,vreo 67 cm.cu cm nu sunt foarte sigura.suntem diversificate....papam mar cu mare placere.portocala nu vrem sa o vedem.ne place pireutu de fructe facut de mami in fiecare zi si il papam la 10-11.pe la 14-14.30 papam pireut de legume in diverse combinatii facut tot de mami.ne place sa papam cu lingurita.
la munte dormea daria nonstop.la mare dormea destul de bine.de cand am inceput diversificarea nu mai dormim noaptea prea bine.vrem papa la 2 ore.da merge si ceaiul.
frate bea ceai intr-o disperare!!!!!!!!!!!a baut 700 ml intr-o zi
asa.....ce sa va mai zic?
poze mami,tati si Daria
poze Daria
asa creste Daria
gabrittza spune:
asa....pozicile se incarca....toata lumea doarme numai eu nu am somn.despre noi.....avem vreo 6,700 kg,vreo 67 cm.cu cm nu sunt foarte sigura.suntem diversificate....papam mar cu mare placere.portocala nu vrem sa o vedem.ne place pireutu de fructe facut de mami in fiecare zi si il papam la 10-11.pe la 14-14.30 papam pireut de legume in diverse combinatii facut tot de mami.ne place sa papam cu lingurita.
la munte dormea daria nonstop.la mare dormea destul de bine.de cand am inceput diversificarea nu mai dormim noaptea prea bine.vrem papa la 2 ore.da merge si ceaiul.
frate bea ceai intr-o disperare!!!!!!!!!!!a baut 700 ml intr-o zi
asa.....ce sa va mai zic?
poze mami,tati si Daria
poze Daria
asa creste Daria