Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
baby_boy spune:
Multumesc pt. sfaturi fetelor..am luat si 54 vreo 4 si 6 de 60..de fapt le-am comandat pe la redoute
. Am cumparat si unul din oras tare dragut ..am cerut de nou nascut...e asa micut...nu o sa iau multe asa..dar sa aiba atunci. Cand string mai multe poze o s apun sa vedeti.Deci voi ziceti sa iau si masura mai mare de 60? sa am din fiecare??
Claudinna , am fost la maternitate..ma duc in fiecare luna pentru ca sunt in concediu medical..in august intru in prenatal..si de fapt am fost de multe ori pt. ca prietena mea a nascut in mai..ce sa zic..nasol..cele care nasc normal cate 10 in salon..va dati seama fiecare daca se vaita
, iar la cezarina cate 4 .sper sa stam cat mai putin acolo..eu sper sa nasc natural..cand ma uitam la piolica..si la pozele de la spital..zici ca e hotel..la noi...mammaa.mamma..dar ce sa facem..din pacate clinici particulare in craiova.... ioc.Tie cum ti-se pare ?
28 + 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
andreea_ada spune:
sunt atat de obosita 

am muncit azi ca nebuna asa ca o sa zbor spre casa , weekend placut fetelor 

30s+ 
andreea_and spune:
Nushulica
cred ca il voi lua, asteptam sa-si faca timp ocupatul de tati si bineinteles sa ne puna banii pe card
.
Maryb welcome back, chiar azi dimineata intrebam de tine, daca n-ai timp sa citesti din urma...
Eu am luat ceva hainute marimea 54, sper sa nu ramana nepurtate, m-am gandit ca bebelina mea si-asa e mai micuta si sa nu inoate la inceput in ele.
Eu m-am indragostit de www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=45492" target="_blank">asta si nu-l gasesc nici pe bimbomarket, ca sa nu mai zic de ce pret are la americani...vreau si eu shopping in state 

31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
maryb spune:
nusha asa este, am vazut marea si am prins si o zi buna de plaja si baie. Oricum in august avem de gand sa mai mergem un week-end, sper ca atunci sa prindem vreme buna.
kid anul viitor vrem sa mergem cu bebe cu tot in Palma de Mallorca, avem rude acolo
si o saptamana si in Barcelona....asta este planul, sper sa nu intervina nimic.
andreea_and multumesc frumos, o sa incerc sa citesc si din urma, dar pana aacum chiar nu am avut timp. 
maryb
24+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
musettepink spune:
UFFFFFF!Ce de praf!!!!!
Am luat o pauza,am zis ca eu ma duc sa caut materiale pe net dar v-am citit sa vad e ati mai facut in timpul asta!
Kid felicitari pt bebelina!!!!!!2 kg?????si tu zici ca e micuta pai eu inseamna ca ma panichez toata ca noi avem teoretic cam acelasi DPN si saptaman trecuta Luca avea 1760 si mi-a zis Iosup ca e micut si ca nu e dolofan
si acum cand vad ca a ta are 2 kile,nu mai zic de Muhh care a depasit sincer incep sa ma panichez..........Dar ma bucur ca e totul bine cu bebelina ta!Felicitari!!!!!!!
BOO vad ca tu saraca de tine cauti chiloti moartea pasiunii si nu ai noroc....eu mi-am luat unii din bumbac cu 10 ron bucata,am o prietena care merge des in Turcia si mi-a adus de acolo,daca vrei fac o poza sa-i vezi si daca te intereseaza o rog sa mai imi aduca si pt tine.
Tzitziri tu cu ce card ai platit la bimbomarket?????????Eu am visa electron si vad ca nu merge si am citit ca nici la Kid nu a mers deci tu te rog cu ce card ai platit????????
July normal ca va spun cand ne hotaram la un carut,inca mai cercetez si oricum vad ca nu-mi merge cardul....dar cand e va pun si poze.
Andreea and super caruciorul roz.........eu acu ma uit numai dupa bleu asa ca te inteleg cu rozul!!!!!!!!!
gata fug sa pap ceva ca numai pot!
va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s
!
32+
LUCA
musettepink spune:
Eva frumoase hainute!!!!!!!Sa ler poarte sanatos!Promit ca uite ma mobilizez sa pozez si eu totmce am luat pt bebe!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s
!
32+
LUCA
andy_galro spune:
kid felicitari pentru bebelina...si eu cred ca e numai bine la 2 kg la varsta asta a sarcinii 
eva foarte frumoase lucrurile lui Luca....mai, mai ce mandru va fi el....
maryb welcome back!!!
diana unde esti??? hai cu vestile bune!!! 
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andy.p spune:
fetelor care ati facut comanda de pe LR in cat timp ajung hainutzele??
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
gargaritza85 spune:
burticilor, va salut si eu pe ziua de azi...sper ca nu v-am ingrijorat cu absenta mea prelungita, iar daca am facut-o sper sa ma iertati, abia aseara am revenit acasa de la mare si azi am avut o zi tare plina...merg sa citesc din urma si revin cat de repede pot (am mult de recuperat nu de alta)![]()
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1