Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui iepurila
offff tare tuta sunt.
iata mesaj primit dupa ce am dat validare de comanda, am introdus card, tot
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
de ce?
Eu, iepurica25+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila ai patit ca mine
suna la banca urgent
iti tin pumnii poate ai noroc

33+ 
AMR 48 zile !!!
puiutz
nushulica spune:
andreea and
tot uit sa-ti zic...eu m-am indragostit de caruciorul ala roz!!!
eu zic ca nu e scump si merita sa-l iei, dar intr-adevar eu n-am mai auzit de firma asta
so...daca tie iti place ia-l nu te mai gandi ca pe urma o sa iti ramana sufletul la el
eu asa patesc![]()
27+
DAVID
baby_boy spune:
Eva super hainutele pt. Luca
.si pe mine m-a cuprins febra cumparaturilor..mai ales de pe La redoute..dar as avea o intrebare..voi deobicei ce marime luati pt. nou nascuti? eu am luat si pt. 3 luni...54 sau 60..nu prea ma pricep. Ce ziceti?![]()
28 + 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
CD27 spune:
baby_boy mie mi se par foarte mici alea 54, am luat cateva bodyuri dar nu mai iau ca nu cred ca le poarta mai mult de o saptamana. Pe de alta parte...am vazut o bebelina sambata trecuta la o terasa....avea o luna si era mica...eu am zis ca o avea cateva zile
Eu am vazut la nepotul meu care s-anascut de 3.500, era mititel dar dupa vreo saptamana..parca nu mai parea asa pispiriu
si acum daca i-or fi cu cm mai maricle nu cred ca-i bai![]()
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:
Mey
ati scris iar nu gluma.Noi ne-am intors de la shopping,am luat hainute,va pun poze sa le vedeti.
M-ati innebunit cu laredoute..acuma intru si eu sa vad si sa-mi fac cont.Cred ca barbatu-meu
Eva am vazut hainutzele,m-am topit
.Eu acuma tinand cont ca Andy are 6ani ma tot gandesc ce-s cu hainutzele astea asa mici..sigur n-o sa-i fie bune![]()
mary bine-ai revenit
Kid felicitari ptr bb in grafic

31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Andy cand s-a nascut avea 54cm..dar a iesit repede din ele si vi-am spus am avut lucruri care nu le-a purtat niciodata.Asa ca nu va luati multe din acelea mici.
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
claudinna spune:
salutare!
eva, ce adaptoare ai zis ca ai luat pt cadita?? si d eund? ca am luat si eu o cadita tot simpla. am vazut ca cea cu forme se spala f greu
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
33+
Florin Razvan
baby_boy spune:
nu ma pricep deloc la marimi
...am luat doar 3 body-uri la marimea 54 ..restul la 60..sper sa fie bune ![]()
28 + 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
claudinna spune:
baby_boy, hainutele ar fi biensa le iei peste marimnea 60!! ca bebe nu va sta mult la mrimea 50 si ceva, plus ca acum, cu scutecelul la fundulet...clar ii tr o marime mai mare
am vazut ca si tu nasti la sp. nr.2. ai fost in maternitate???
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
33+
Florin Razvan
kid2003 spune:
Maryb, bine ai revenit de la mare, imi pare rau ca nu ai avut vreme buna. Unde vreti sa mergeti la anul? Cu tot cu bebe, presupun
. Si mie mi-a zis ceva la eco de rinichii bebelinei, ca are o hipotonie ceva...m-am cam speriat. Noroc ca vizavi e si cabinetul dr meu si am intrat sa ii arat...mi-a zis ca sunt rinichii in limite normale si ca probabil bebe o sa faca pipi in curand
Zau, au si dr astia o dorinta maxima sa te sperie.
Baby_boy, au dreptate fetele, 3 body-uri de marimea 54 ajung, bine ca nu ai luat mai multe (dar sa stiti ca e nevoie si de acelea mici-mici in primele zile, ca e tare mic bebe, rar sunt bebelusi mai lungi de 54 de cm, asa ca in prima luna inoata saracii in hainutele de 60 de cm). 
Iepurila, suna la banca si intreaba-i daca poti face plati internationale cu cardul tau...eu nu pot face cu al meu, din pacate. E un Visa Electron de la BCR, simplu, de salariu. Asa ca il atac mereu pe al sotului
. Ii stiu deja pe de rost numarul de pe fata si cele 3 cifre de securitate de pe spate
...Al lui e tot BCR, tot in lei, dar e un Mastercard bun si pentru plati in strainatate.
bb2