Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
baby_boy spune:
andy.p comanda LR vine in 8-18 zile..fetele care au facut pe 1 comanda.. le-a venit deja .
uite topicul despre lr http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124200
28 + 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
Codruta27 spune:
Fetelor, acum m-am intors si eu cu rezultatul de la urocultura. E Negativ. Yupiii! Inseamna ca nu am infectie urinara, si totusi de unde bazdacii din sumarul de urina. Maine refac si analiza asta, sa vedem ce si cum!
Vazut pozici cu lucrusaorele lui Luca, de Eva. Tare dragute, ini plac! La mai multe!
Mai e un piculet si se coc si primii strugurasi, am vazut!![]()
29+
Vlad
Bebe mic
nushulica spune:
fetelor tot stau in dubii cu un carusel de patut pe redoute vreau niste pareri de la voi
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6839045&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=61&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">carusel
voi ce ziceti de el??oare are sistem de prindere universal?adik sa-l pot prinde pe orice fel de patut??
si 2. merita ca si bani??ca vad ca are si luminita pt noapte , deci nu mai iau lampa de veghe, si muzica...si astea pe la noi vad ca-s mai scumpute
sau ati vazut ceva mai avantajos pe bimbomarket??daca tot vreau sa dau comanda acolo de swing![]()
27+
DAVID
tzitziri spune:
Musette, e un Visa Electron de la ING...si nu am avut probleme nici acum nici alte dati cu el.E aceeasi si banca la tine?
Andy.p, nu stiu ce sa zic de la redoute.Noi am primit acum cateva zile comanda de pe 26 iunie iar pe cea de pe 25 o asteptam...inca...pana cand cred ca mergem la banca sa anulam tranzactia.Dar m-as oftica tare sa nu vina, ca erau body-uri si lucruri superbe![]()
Codruta, ai intrat in saptamana 30...maine te urmam si noi![]()
28+ 
bebe David
300 spune:
Salutare
, in primul rand multumesc pentru felicitari si agitate! Imi cer scuze daca pic offtopic, eu sunt in urma cu cititul insa voiam sa va dau un semn. Eu plec iar maine la mama ca trebuie sa aranjez un calculator pe-acolo. Va fi un mesaj cam lung, ca l-am scris dinainte, scuze anticipat daca va va plictisi.
July, insanatosire grabnica fratelui tau! Iar tie multa energie sa treci prin toate.
Musette, foarte utila listutza ta de spital! Am strans o gramada de listutze, ar trebui sa incep si eu sa completez, azi am vrut sa cumpar vata (CD nu esti singura!!!
) insa aveam deja prea multe chestii la mine si nu mai aveam loc, asa ca nu am de nici unele si punct.
Cu doctoritza: noi suntem bine, ne-a suit pe masa ca nu ne vazuse de la inceputul sarcinii, am col lung si inchis, bebe e in prezentatie craniana am vazut eu pe raportul medical dupa ce am plecat de acolo.
Ce sa va mai zic… am intrebat despre celule stem, spunea ca nu ma poate sfatui pentru ca este o tehnologie care se practica de vreun an jumate sin u are cunostinta de bebei care sa fi beneficiat deja de tratament in cazul vreunei bli doamne fereste. Drept urmare, putem trata recoltarea asta ca pe o asigurare pentru viitor. Cam asa gandeam si eu. Mi-a mai spus ca nu are o firma cu care sa colaboreze, ca ea stie de vreo 3 in Ro si eu sunt cea care face demersurile pentru kit, ceea ce e adevarat ![]()
I-am spus ca teoretic aceeasi treaba o pot face si celulele stem de la o banca publica, a propos de ce discutam noi mai cateva zile in urma si a fost de accord. Oricum, un lucru e clar, ramane la alegerea fiecareia din noi. Parca ma bate gandul sa donez si eu celule. Sau poate acum voi recolta si de la urmatorul copil voi dona…
M-am plans si de dureri de spate, se pare ca as putea folosi diclofenac unguent local in cazuri extreme de disperate si extreme de multa precautie, darn u cred ca voi recurge la asta pana la urma.Am unda verde si pentru mare, nu apa daca e rece, nu soare dupa ora 9, si... sa ma bucur cat mai e burta micutza ca prin sapt 34-35 se ingroasa gluma.
M-a asigurat ca nastem impreuna ![]()
27+
fara nume
claudinna spune:
am primit si eu ieri te;efon de la cei cu celulele stem si mi-au zis ca au primit contractele si ma intrebau daca am primit kit-ul. il primisem! nu au zis nimic de banii de curier, deci le-am trimis gratis...
baby_boy, am vazut si eu maternitatea, tot in mai, cand s-a nascut fetita careia ii sunt moasa. ce sa zic...am plecat cam dezamagita, dar sunt hotarata sa ma duc, sa-mi fac treaba si sa nu am uit nici in stanga nici in dreapta...zici ca cele cu cezariana stau cate 4 in camera?? ar fi o chestie:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
33+
Florin Razvan
300 spune:
Clau cu cine ai facut contract pentru celule stem? Daca ia spus, nevermind, sunt inca pe recuperari si aflu eu;
pentru Xor si andy.p: voiam sa zic ca infectii cu E. coli nu este grava, e ceva comun, probabil cea mai comuna infectie urinara, numai ca in lunille mari trebuie tratata pentru ca orice infectie poate rupe prematur membranele, atata tot. Dar trece la o gama larga de antibiotoice, in afara de gentamicina si inca unul restul sunt permise in sarcina. Personal eu am luat cefuroxin (zinnat), deoarece eu sunt rezistenta la ampiciline.
Puteti consuma fara probleme Uricol, un pliculet la un pahar cu apa dimineata si seara, curata rinichii, si beti multa apa. De aemnea, evitati pe cat posibil constipatia, se pare ca e una din cauzele infectiei. Am aflat ca branzeturile strang la stomac, dar noua gravidutelor chiar ne plac :)
Sper sa fie de ajutor, desi am postat cam tarzior.
28+
fara nume
nushulica spune:
eu ma bagasem in pat la somn si mi-am adus aminte ca toata ziua am zis ca ma uit pe redoute dupa camasa de noapte cu nasturi in fata pt alaptat
asa ca am venit si am bagat vreo 3 bc in cos sa am ca sigur le voi folosi mai mult timp
mi-am mai adus aminte tot cotrobaind pe redoute ca eu mi-am luat in loc de chiloti moartea pasiunii cum le ziceti voi www.laredoute.fr/vente-shorty-la-redoute-essentiels- lot-de-2 .aspx?productid=324132067&documentid=201208&categoryid=22938417&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asa ceva si sunt ok chiar ii port si acum vara nu-s chiar caldurosi
asa ca daca credeti ca va impacati cu ei luati-va asa
gata ies ca incep sa aberez, noapte buna!!!
27+
DAVID
simodina spune:
Nu am reusit sa postez toata saptamana - da eroare de net si pierd tot mesajul.Si asta numai pe DC. Astazi e deja a 4a oara cand incerc ( si ultima) Iar voi scrieti o groaza, nu inteleg cum puteti ?!
Merci fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu Euroclinic/ Elias. Intre timp am aflat lucruri ingrijoratoare despre "rezultatele" sectiei de neonato din Euroclinic si nu mai sunt asa hotarata sa nasc la ei - am inteles ca sunt mai rai decat Eliasul. Mai vad si dupa ce vizitez sapt viitoarea maternitatea Elias...
Ieri am fost la eco - la 34 sapt Mara are 2490 g si cam o sapt avans vs UM. Avem insa exces de lichid amniotic AFI = 26.7 poliydroaminos dupa Iosup dar Tutunaru mi-a zis ca nu e motiv de ingrijorare decat peste 30 sau 35 deci sa stau linistita. Dar eu am citit ca excesul de lichid se considera de fapt de la AFI>24-25 si chiar daca nu e asociat cu malformatii fetale poate da complicatii la nstere ( prematura, colaps de cordon, dezlipire de placenta etc)Asa ca mai bine nu ma mai uitam pe net... Dr m-a rechemat dupa 2 sapt, p sa mai vorbesc cu el atunci sa vedem ce mai zice.
Am vazut ca s-a discutat mult despre utilitatea/ inutilitatea lucrurilor pentru bebelusi. Eu cred ca lucrurile depind mult de la o mama la alta si de la un copil la altul dar sunt cateva aspecte care trebuiesc luate in calcul:
- ceea ce recomanda pediatrul pt copil: Ex fara perna pana la 1 an, saltea tare si antialergica ( variante sunt mai multe, fiecare mamica alege ) etc
- evitarea disconfortului fizic pt parinti: EX: evitati sa manipulati copilul stand cu spatel indoit deci saltea de infasat, cadita de tinut la nivelul soldului modalitatea aleasa depinzand de buget, spatiu disponibil in casa fiecaruia, preferinte estetice etc
- asigurarea confortului psihic pt mama ( ft important daca vreti parerea mea, mai ales pt mamicile care n-au ajutor exterior in primele luni) Ex: pentru mine suportul de dormit a fost mana cereasca deoarece Serban regurgita dupa aproape fiecare masa dar la intervale diferite pana pe la 2-3 luni si-mi era frica sa nu se inece de la laptic. Paturicile facute sul nu mi-au placut neam din cauza manipularii incomode si a incalzirii copilului
- si nu in ultimul rand preferintele copilului. Desi pare greu de crezut exista copii pe care leaganul ii plictiseste - vezi fi-miu- deci bouncer-ul nu se justifica la ei. Deasemenea pana am descoperit suportul de baie din bbc perfect pana pe la 4 luni copilul meu a urlat in permanenta la baie samd
Asa ca eu am luat acum ceea ce e absolut necesar ( patut, saltea infasat, cadita baie, carucior , hainute pentru primele 3 luni si obiecte de toaleta)si restul vedem pe parcurs. Iar pentru hainute, mai ales daca sunteti la primul bebe, sa se deschida cat de mult se poate si sa le evitati pe cele care se baga pe cap cel putin in prima luna :). Iar dupa ce nasteti scrieti aici toate problemele de care va loviti si cu siguranta se vor gasi cateva mamici care sa fi trecut prin aceleasi si sa aiba cateva solutii ca oricum ce merge la un copil nu inseamna ca merge si la celalalt. A, si inca ceva ft important - este fantastic cum va simte copilul si daca mami e panicata, agitata, nervoasa in genral bebe va fi tot la fel asa ca nu uitati de voi si de confortul vostru in toata aceasta ecuatie.
Mama cat am scris atat ca lungime mesaj cat si ca timp - scriu de peste o ora cu salvare si reeditare dupa fiecare paragraf. Ce naiba e asta, cine mai pateste asa?
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica