Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata din est. Sunt o harnicuta si in week-end. M-am trezit odata cu gainile si nu am somn.

Sarumana fetelor care mi-au explicat ce se intampla cu cardul meu. Da e un visa si nu un mastercard. Deci ori nu ma lasa banca sa fac plati internationale (sau pe net). Ma voi duce la banca sa-i interoghez de posibilitatile rezolvarii problemei. July, Nusha si Kid, fresh .

Eva lucrusoarele pt Luca sunt superbe. sa le poarte sanatos.

Simodina, de care suport pt baie din bbc vorbesti tu? Imi poti de un link, ceva? Ca eu ma hotarasem pe acel suport plutitor cu bilute de poliester (tot de la voi invatat).

Kid, felicitari pt bebelina in grafic. Si sarumana inca o data tie si tuturor celor care imi dau sfaturi atat de necesare.

Eu, iepurica 25+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la mine!!!
De fapt eu nu prea am dormit toata noaptea dupa vizita de ieri de la medic.
Deci lucrurile stau cam asa: copilul e bine 2500g , masuratorile ok cu 2 saptamani inainte ca dezvoltare(35 sapt)dar.........colul meu scurtat, chiar moale si putin deschis.Probabil voi naste inainte de termen asa mi-a zis medicul, si tot probabil voi naste nu stiu cu cine ca el pleaca in concediu in august....simt ca inebunesc nu pot sa cred ca mi se intampla tocmai mie...

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dya, te rog frumos nu panica. Totul va fi bine. Vei gasi sau ti se va recomanda alt medic in cazul in care al tau nu te poate asista.
Si bebe va mai sta un pic la tine in burtica, unde ii place atat de mult.

Eu, iepurica 25+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si de la mine si multi !
Kid, felicitari pt. bebelina de 2 kg si multumim din nou pentru toate sfaturile de pe forum. Se deosebesc clar mamicile cu experienta...mai invatam si noi, debutantele, de la voi
Dya, offff, imi pare rau ca ti se intampla asa cu medicul care te-a urmarit pe parcursul sarcinii. Bine ca Bobo este bine, maricel, sanatos, ca altfel te descurci tu ... Ar fi bine totusi sa mergi sa vb. si cu medicul care urmeaza sa te preia in cazul in care dr. tau va fi in concediu la momentul declansarii nasterii. Tinem pumnii si asteptam numai vesti bune!!
Cand ma gandesc ca mai e asa de putin pana la aparitia primilor bobocei din odiseea noastra ma cuprind emotiile. Si la fel ca si Boo, eu cred ca nu constientizez pe deplin ca putin este 2 luni voi avea in brate minunea care sta in burtica si pe care o iubim de nu mai putem!!!. Stiu sigur ca ma voi adapta cu brio la noua postura de mamica..deh, doar cu binele te obisnuiesti imediat.
In alta ordine de idei azi mergem si noi la controlul lunar, sper sa fie totul bine ca si pana acum.

Andreea
28+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!!

dyanu te mai intrista , lasa bine ca stii ca ai puiul sanatos si e bine mersi, iar pb cu colul...daca stai cumintica in pat si nu faci efort deloc ai toate sansele sa il tii pe bebe pana la 40 s , deci iarasi nu ai motiv de ingrijorare

iepurila si eu m-am trezit f dimineata de fapt m-a trezit bebe dar am intrat direct pe redoute ca vreau sa dau comanda, daca ai card visa si mai e si de salariu nu cred ca o sa mearga s-ar putea sa trebuiasca sa faci altul pt plati externe

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nusha, spune-mi si mie te rog, unde ai gasit camasile de noapte pt alaptare pe LR. Eu m-am uitat ieri, insa n-am gasit... Sar'na

Andreea
28+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Burtici de sept-oct, s-a nascut primul bebelus din odiseea voastra! Claudia H a nascut aseara.
"S-a nascut Lucia !
Mult mai devreme decat planificat.
Prin cezariana.
2.4kg, 47cm, plange si da din picioare

Raporteaza fericitul tatic."

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kriss79

Burtici de sept-oct, s-a nascut primul bebelus din odiseea voastra! Claudia H a nascut aseara.
"S-a nascut Lucia !
Mult mai devreme decat planificat.
Prin cezariana.
2.4kg, 47cm, plange si da din picioare

Raporteaza fericitul tatic."

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

mi s-a facut pielea gaina

claudia sa va traiasca bebelina!!!! sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!!

ce bleaga sunt m-am apucat de bocit

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si un week-end minunat la toata lumea!
Fetelor nu mai pot sunt lacrimi de fericireFelicitari Claudia HPrimul bb dde la noi din odisee.
Sa cresti mare bb Lucia sa fii sanatoasa si papacioasa.

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andreutac

Nusha, spune-mi si mie te rog, unde ai gasit camasile de noapte pt alaptare pe LR. Eu m-am uitat ieri, insa n-am gasit... Sar'na

Andreea
28+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

andreea scuze...stai sa-mi revin ca dupa asa o veste e cam greu

iti pun acum niste linkuri cu ce am ales eu dar fetele (din iasi) mi-au zis ca aici la maternitate nu te lasa cu camasile tale cica tre sa porti carpele lor obligatoriu

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4794516&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=75&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> camasa noapte

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6554962&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=77&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> camasa noapte

www.laredoute.fr/vente-chemise-de-nuit-allaitement-et-grossesse.aspx?productid=324130671&documentid=207608&categoryid=45538079&single=false&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> camasa noapte

27+ DAVID

Mergi la inceput