Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
andy.p spune:
Am uitat si va spun ce voiam ..sunt pur si simplu speechless
Dya felicitari ptr bb grasunel 
si eu cred ca dr iti va recomanda pe cineva de incredere care sa-l inlocuiasca.Iar cu colul incearca sa stai linistita in pat si va fi bine
Salut si pooop toate fetele
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
tzitziri spune:
Claudia, sa va traiasca bebelina si sa fie cuminte si mancacioasa!
Nusha, ce ma 'bucur' ca ma intelegi.Am citit stirea cu nasterea Luciei si m-a pufnit instantaneu plansul.La care al meu: ca de ce plang.Si ca imi taie conexiunea la internet. OFFFFFF!!!Plang ca suntem asa aproape si ca e primul bebe de la odiseea noastra sica o sa ajungem si noi acolo...dar el stie cat ma consum si crede ca e de rau.Asa macar voi stiti de ce plangem noi si ma bucur sa va stiu aproape
...devin melodramatica
28+ 
bebe David
andy.p spune:
tzitzi cam aceasi reactie a avut-o si al meu.Eu si acuma
si nu ma pot opri ...mi se pare atat de aproape acum momentul si atat de real..de parca pana acuma nu realizam..
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
300 spune:
Buna dimineata! Vad ca voi ati uitat de cafea azi,a sa ca aduc eu, si mult lapte pentru fresh ![]()
Kid, simodina, felicitari pentru bebe in grafic! Sa nu va mai faceti atatea griji, va fi bine pana la capat!
ClaudiaH e mamica!!!! Oau! Sa-ti raiasca Lucia, felicitari si taticului datator de vesti bune! Claudia, daca mai ai ceva timp, intra si pe la noi si povesteste-ne dupa ce te intremezi! Bine ca e sanatoasa si vioaie cea mica!
Ma duc sa-mi trezesc lenesul, vad ca a adormit la loc si noi treb sa plecaaaam.
28+
fara nume
nushulica spune:
fetelor eu plang intr-una dar si rad

sotul meu se uita la mine si i-am zis ca plang de emotie si ma lasa in pace

nu m-am putut abtine am trecut primul nostru bebelush din odisee pe listuta!!!!ia uitati ce frumos arata listuta noastra!!!!
claudia inca o data felicitari!!!! sper ca sunteti bine si tu si fetita!!!
27+
DAVID
andreutac spune:
Wow!!!! 

Primul bobocel al nostru!!!
Felicitari Claudia H, sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase si fericite amandoua!!!!
Nusha, merci mult
Andreea
28+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui tzitziri
Claudia, sa va traiasca bebelina si sa fie cuminte si mancacioasa!
Nusha, ce ma 'bucur' ca ma intelegi.Am citit stirea cu nasterea Luciei si m-a pufnit instantaneu plansul.La care al meu: ca de ce plang.Si ca imi taie conexiunea la internet. OFFFFFF!!!Plang ca suntem asa aproape si ca e primul bebe de la odiseea noastra sica o sa ajungem si noi acolo...dar el stie cat ma consum si crede ca e de rau.Asa macar voi stiti de ce plangem noi si ma bucur sa va stiu aproape...devin melodramatica
28+
bebe David
da astea sunt si trairile mele acum
cine sa ne mai inteleaga daca nu noi intre noi???
eu mananc in birou in fata laptopului si acum de cand am citit de nasterea micutei lucia am inceput sa mananc paine goala
fara sa-mi dau seama
edit: de zapacita ce sunt am uitat sa=i multumesc cristinei pt vestea minunata pe care ne-a adus=o!!!!
vezi ca tu vei da si vestea nasterii lui david
27+
DAVID
freshanana spune:
buna dimineatza
CLAUDIA SI LUCIA !!! 
sa fiti sanatoase amandoua si sa creasca lucia mare si sa fie cuminte
wow nu imi revin. primul bobocel
ce frumos arata in odisee fetelor
dya eu zic sa te relaxezi ca asa se rezolva totul. mergi sau vb cu dr tau sa iti recomande pe altcineva ca e datoria lui pana la urma. felicitari pt bb ok
simodina multumim pt sfaturi. aceeasi intrebare legata de caditza o am si eu : cum este si de unde ai luat suportul din bbc
o zi buna !!!
33+ 
AMR 47 zile !!!
puiutz
freshanana spune:
am vazut acum ca ea avea dpn 28 august si era prima pe lista
claudiaH te asteptam cd revii acasa si ai timp sa ne povestesti ce face printesa. stim ca da din picioare si plange (deocamdata)
si poze neaparat
33+ 
AMR 47 zile !!!
puiutz
andy.p spune:
Nusha
ce frumos arata in listutza
!
300 m-au luat emotiile si am uitat sa-ti multumesc ptr info legate de infectia urinara.Pe Zinat sunt si eu sper sa-mi treaca .Te
.Unde plecati?
31+
bbelina
AMR 9 saptamani