Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 13
iepurila spune:

sunt socata. Ma tem sa nu raman asa.
Claudia felicitari. Sa fiti sanatosi toti 3 si sa va bucurati unii de altii!!!!!!

Nusha, voi incerca sa schimb cardul meu visa intr-unul mastercard. Daca acest lucru imi va permite platile internationale, pe net si mai stiu eu care.
Banca nu pot sa o schimb (e impusa de companie) si alt card nu cred ca imi mai doresc. Am mult prea multe (si neuronul meu refuza sa mai memoreze inac un pin)
Eu, iepurica
25+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
nushulica spune:
iepu pai poti sa-ti faci un card de debit special pt plati pe net pe care te duci si depui cand ai nevoie fix suma de care comanzi si atunci nici nu mai stai stresata ca poate iti ia mai multi bani![]()
andy
asa e, tare bine arata listutza noastra cu primul bobocel in ea
fetelor!!!trezirea!!!! avem deja un bobocel!!!!

unde e monica ca ea se pricepe cel mai bine sa dea trezirea![]()
27+
DAVID
andy.p spune:
Azi cred ca recupereaza somnul pierdut in ultimele saptamani..daca am inteles bine e in concediu...gata cu job-ul.
Monica TREZIREAAAAA!
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
eram pe recuperari si cand am ajuns la capitolul asta si am vazut primul bobocel, am crezut in prima faza ca se joaca cineva cu listuta![]()

claudia si lucia

Sa fiti sanatoase, papacioase si va asteptam cu povestea nasterii !
Moama, ce sentimente am, topai prin casa si am pielea de gaina, sotul se uita la mine ca la o apucata
, a ingaimat ceva de genul:Deja?(l-a apucat frica)![]()
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
musettepink spune:
Neata burtici!!!!!!!!
Claudia H felicitari!!!!!!!Sa va traiasca micuta Lucia!!!!!!Te asteptam cu povestea nasterii!!!!!!!WoWWWWWWWWWW ce emotie!!!!!!!!
Tzitziri deci tu cu visa electron ai reusit,eu e adevart ca nu am mai incercat,al meu e de la Alpha,o sa mai incerc sper sa mearga si la mine.
Caudina si ru tot gratis am trimis ctr la cord dar inca nu m-au sunat sa-mi zica nimic,o sa sun eu luni sa vad daca le-au ajuns.
300 daca imi permiti un sfat,eu zic daca poti sa recoltezi celule ca nu se stie niciodata.
Nushulica super caruselul.........vreau si eu card sa rup netul in doua.Despre sistemul de fixare nu stiu ce sa zic dar cred ca e ok.
Diana imi pare rau sa aud faza cu colul,poate un repaus la pat te-ar ajuta sa duci cat mai mult sarcina la termen??????si dr tau nu te lasa pe mana nimanui cand pleaca in concediu???????of imi inchipui ce trebuie sa fie in sefletul tau dar incerca sa te pastrezi calma ca si stresul poate provoca nastere prematura.
Nadina tu esti pacienta lui Tutu?????si eu.la fel am inteles si eu ca Euroclinic sta chiar mai prost la Eliasul.Cand si cum vei naste?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s
!
32+
LUCA
nushulica spune:
felicic
ca de obicei m=ai facut sa rad
musete cred ca il iau ca daca o avea un sistem de prindere mai ciudat vad eu cum il adaptez la patutul nostru doar am un inginer in casa

fa-ti card sa rupi netul in 2 numai vezi sa nu rupi cardul in 2
si sa-l golesti![]()
fetele am citit ca mamica noastra claudiah pierdea lichid amniotic si de asta bebelina a venit la doar 33 sapt....speram sa fie bine amandoua!
27+
DAVID
musettepink spune:
Felicic dar pe unde ai umblat zilele astea??????ai absentat nemotivat de pe forum!!!!!!!!!!!!!
Nusha poate ma rupe sotul in 2 ![]()
![]()
iti dai seama cand o sa ma vad cu cardul plin in brate......................
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s
!
32+
LUCA
tzitziri spune:
Nusha, unde ai citit de Claudia H detalii?Ca sa stiu ca o tin azi numai intr-un plans![]()
Musette, al meu zice ca nu conteaza atat tipul de card ci daca banca la care e permite plati externe cu el:poate fi utilizat oriunde este afisata sigla , in Romania si strainatate, la comercianti in mediul electronic si pe Internet sau pentru retragere de numerar; ...vad ca pe siteul Alphabank zice ca e permis pentru cumparaturi online...suna la ei eventual daca mai ai probleme.
29+ 
bebe David
andy_galro spune:
Neata!!! vai nu mai pot de emotii: primul nostru bobocel!!!!!
Claudia H felicitari si refacere rapida!!!! Sa va traiasca Lucia, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!! Cand poti sa intri sa ne povestesti cum a fost!!!!
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"